Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

Son 1-2 gündür ders çalışma isteğim iyice düştü Nasıl motive olacağım tekrardan ben :18:

kazanmak istiyosan canım mecbur çalışmak zorundasın sonra çalışmazsan istemediğin bir bölüme gidp çok mutsuz olursun çokda pişman olursun

Son 1-2 gündür ders çalışma isteğim iyice düştü Nasıl motive olacağım tekrardan ben :18:

Geçen haftada bana aynı şey oldu ve kalemi elime almadım çok kızdım kendime
Ama şunları düşün çoğu insan çalışmaya başladı ve bir sürüüü konu bitirdi bile bu sınava deli gibi hazırlananlar var birde torpilli olanlar ve bu sınava girenlerin sadece %10-15 kadar kişi yerleşebiliyo bunları düşün belki çalışma isteğin uyanır

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim nasıl gidiyor çalışmalar
Gelmişken bitirdiğim konuları belirtiyim tablo iyice dolsun
*Sayılar *Bağıntı *Temel kavramlar-doğruda açı
*Üçgende açı *Fiziğin doğası *Madde ve özellikleri(Fizik)
*Kimyanın gelişimi *Biyoloji bilimi-Bilimsel Çalışma *Canlıların Ortak Özellikleri
*Canlıların Temel Bileşenleri *Enzimler

Tebrik ederim canım

Kızlar kitap önerisi istiyorum lys fizik,kimya,biyoloji için konu anlatım ve soru banlası istiyorum temelden alması lazım konuları ve sorulardada öyle olmalı öneriniz nedir :26:

Valla kızlar tüm motivasyonum geri geldi ve tam gaz devam çalışmaya
Kızlar kitap önerisi istiyorum lys fizik,kimya,biyoloji için konu anlatım ve soru banlası istiyorum temelden alması lazım konuları ve sorulardada öyle olmalı öneriniz nedir :26:

geçen sene dersanedeki fizik hocam lys-güvender konu anlatımlı kitabı şiddetle önermişti.Bu sene de aynı kitapla hazırlanıyorum.Müfredatta pek bir değişiklik olmadığı için sıfırdan yazdıklarını da sanmam kitabı.
yalnız bazı konuları ygs ile ortak diye bu kitapta özet gibi anlatmışlar,ygs kitabını da almak zorunda kalabilirsin.
Ama diyorsan ki 'benim hiç temelim yok' ; sana karekök yayınlarının 'fizik sıfır' ını öneririm. ygs kimya için fem simetriyi öneririm.Lys si de güzeldir ama organik kimya kısmını karışık anlatmıştı geçen seneki basım.Bu sene de pek değişmiş olacağını sanmıyorum.Bireyin organik kimya kitabından da uzak dur.Çok karışık anlatmış o da.
Genel olarak önerebileceğim yayınlar da karekök ve palme

Son düzenleme:
bu yıl gsye gıreceklere yurekten dua edıyorum kızlar RABBIM yardımcınız olsun sagopam sana ayrıca edıyorum canım hem halı hazırda bır unıversıte okuyup hemde sınava hazırlanmak kolay olmasa gerek ama azmın elınden ucan kacan kurtulmuyor mutlu haberlerınızı buradan alırız ısallah yıne..

çok teşekkür ederim sovalyem aynen öyle azmin elinden ucan kacan kurtulmuyor napayım mutsuzum bölümde çok mutsuzum kurtulmam gerekiyor başka çarem yok :)

ekledim canım tam gaz devammmmmm :)

canlıların ortak özellikleri, obeb okek,mutlak değer,basit eşitsizlikler bitti benim de
Kızlar birşey soracağım,geçen sene ile bu sene müfredat açısından bir fark var mı?Geometri değişmiş sanırım :18:

Bende geldim kızlar geçen sene girmiştim ama istediğim bölüm gelmediği için bu sene tekrar giricem ve düzenli bi şekilde çalışmaya başladım...

Bende geldim kızlar geçen sene girmiştim ama istediğim bölüm gelmediği için bu sene tekrar giricem ve düzenli bi şekilde çalışmaya başladım...

Hadi hayırlı olsun canım bitirdiğin konular varsa söyle eklesin sagopam tabloya

geometriye ek olarak vektörler konusu gelmiş ygs kısmına . daha basit tabi lys ye göre birde böyle garip bir konu daha gelmiş R küp falan gibi

türkçe sözcük anlamı
mat 1 kümeler ,mantık ,permütasyon,kombinasyon,olasılık,işlem (ygs kitabı ama)
fizik 1 fiziğin doğası,madde ve özellikleri ,kaldırma kuvveti
kimya 1 periyodik cetvel ,kimya kanunları
geo vektörler (ygs)
biyo biyoloji bilimi ,temel bileşenler,hücre

hepsini beraber görünce çok geldi yav ne güzel bitmedi gerekneler bu konuların en az 10 katı olduğu içinde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…