- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi sagopammmm
-
Son 1-2 gündür ders çalışma isteğim iyice düştüNasıl motive olacağım tekrardan ben :18:
Son 1-2 gündür ders çalışma isteğim iyice düştüNasıl motive olacağım tekrardan ben :18:
Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim nasıl gidiyor çalışmalar
Gelmişken bitirdiğim konuları belirtiyim tablo iyice dolsun
*Sayılar *Bağıntı *Temel kavramlar-doğruda açı
*Üçgende açı *Fiziğin doğası *Madde ve özellikleri(Fizik)
*Kimyanın gelişimi *Biyoloji bilimi-Bilimsel Çalışma *Canlıların Ortak Özellikleri
*Canlıların Temel Bileşenleri *Enzimler
Kızlar kitap önerisi istiyorum lys fizik,kimya,biyoloji için konu anlatım ve soru banlası istiyorum temelden alması lazım konuları ve sorulardada öyle olmalı öneriniz nedir :26:
bu yıl gsye gıreceklere yurekten dua edıyorum kızlar RABBIM yardımcınız olsun sagopam sana ayrıca edıyorum canım hem halı hazırda bır unıversıte okuyup hemde sınava hazırlanmak kolay olmasa gerek ama azmın elınden ucan kacan kurtulmuyor mutlu haberlerınızı buradan alırız ısallah yıne..
Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim nasıl gidiyor çalışmalar
Gelmişken bitirdiğim konuları belirtiyim tablo iyice dolsun
*Sayılar *Bağıntı *Temel kavramlar-doğruda açı
*Üçgende açı *Fiziğin doğası *Madde ve özellikleri(Fizik)
*Kimyanın gelişimi *Biyoloji bilimi-Bilimsel Çalışma *Canlıların Ortak Özellikleri
*Canlıların Temel Bileşenleri *Enzimler
ekledim canım tam gaz devammmmmm :)
Tebrik ederim canım
Canım bir de kimyada ki madde ve özelliklerini ekler misin
Bende geldim kızlar geçen sene girmiştim ama istediğim bölüm gelmediği için bu sene tekrar giricem ve düzenli bi şekilde çalışmaya başladım...
canlıların ortak özellikleri, obeb okek,mutlak değer,basit eşitsizlikler bitti benim de
Kızlar birşey soracağım,geçen sene ile bu sene müfredat açısından bir fark var mı?Geometri değişmiş sanırım :18:
buraya da katılıyım ben yaaakime söylücez biten konuları falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?