- 9 Şubat 2018
- 409
- 251
- 18
- 34
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Moralinizi bozmayın .belki adet tarihiniz geçmediği için doktor öyle demiştir ben burda 20 30 lar görüyorum ki onlara göre sizinki gayet yüksek ve yükselir de inşallah keyfini çıkarın bu günlerin, birşey sormak istiyorum bu arada evde idrar testi yaptınız mıAmin inşallah sağolun :)
Inşallah canm allah razı olsun güzel temennilerin için. Rabbim istiyosan sanada tez zamanda verir inşallah. Tadını çıkaramıyorm malesef 2 düşüğüm var korkuyorum bişey olur diye. Rabbim verdiyse yaşayacak günü varsa yaşar allahın izniyle :) yok daha yapmadm bugün hastanede işim vardı istedim beta da 9 a bile razıydım 92 çıktı :)Moralinizi bozmayın .belki adet tarihiniz geçmediği için doktor öyle demiştir ben burda 20 30 lar görüyorum ki onlara göre sizinki gayet yüksek ve yükselir de inşallah keyfini çıkarın bu günlerin, birşey sormak istiyorum bu arada evde idrar testi yaptınız mı
Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider, bende istiyorum Allâh ın izniyle bat 4 gün kaldı nasip de varsa olur inşallah :)Inşallah canm allah razı olsun güzel temennilerin için. Rabbim istiyosan sanada tez zamanda verir inşallah. Tadını çıkaramıyorm malesef 2 düşüğüm var korkuyorum bişey olur diye. Rabbim verdiyse yaşayacak günü varsa yaşar allahın izniyle :) yok daha yapmadm bugün hastanede işim vardı istedim beta da 9 a bile razıydım 92 çıktı :)
İnşallah allahın izniyle olur herşey :) seninde güzel haberlerini bekliyorumÇok geçmiş olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider, bende istiyorum Allâh ın izniyle bat 4 gün kaldı nasip de varsa olur inşallah :)
Inşallah :)İnşallah allahın izniyle olur herşey :) seninde güzel haberlerini bekliyorum
Sacmalamis resmen nasıl bir doktormus o oyle sen bakma onlara eminimki hızla yukselecek,aynen iki günde bir kan ver mesela yarın değil diğer gün ver iki kat olduysa sorun yok gayet herşey yolunda demek3+3 çıktı sat a göre. Tahlilin yanında bişey yazmıyo sadece değerim yazıyo 2 gün arayla kan ver dedi. Çok düşük dedi değerin gebelik diyemeyiz şuan dedi
Regli sancısı bende de olmadı Çok fazla ama göğüslerde değişik bir hassasiyet hissettim bir sol kasıkta batma var di..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım Umarım Bebeğin seninledir:)
Erken yakalamışssındır değer bir günde devasal yükselebiliyor arkadaşım güsel düşün güzel olur hayırlısıylaInşallah :)
Perşembe vericem allahın izniyle güzel bi yükseliş olacaCakSacmalamis resmen nasıl bir doktormus o oyle sen bakma onlara eminimki hızla yukselecek,aynen iki günde bir kan ver mesela yarın değil diğer gün ver iki kat olduysa sorun yok gayet herşey yolunda demek
Sana yazarken başka yeri etiketlemişim arkadaşım artar erken yakalamışssın devasal artıyor bir günde :)Perşembe vericem allahın izniyle güzel bi yükseliş olacaCak
Amin canım cumlemizden güzel haberlerini bekliyorum inşallah:))Teşekkürler tatlım bende öyle diliyorum bugünde regl olmadım gelmedi hala sadece hafif silik kahve leke gördüm sabah sonra yok oldu akşam kasıkta batmam hafif bel ağrım var ama miğdem fena gaz sanırım o sıkıyor bekliyorum bakalım yarın gelmez ise yapılan test
Saol arkadaşım hepimiz için amiiiiinnn diorum :)))))) allah razı olsun
İnşallah canm yaaa :) inşallah sorunsuz sağlıklı olur :) sende hamile misin? ?Sana yazarken başka yeri etiketlemişim arkadaşım artar erken yakalamışssın devasal artıyor bir günde :)
Cnm nasılsın kesecıgı gordunmu senAmin canım cumlemizden güzel haberlerini bekliyorum inşallah:))
İnşallah canm yaaa :) inşallah sorunsuz sağlıklı olur :) sende hamile misin? ?[/QUOTE
Bende bekleyenlerdenim inşallah canım benim öyleyimdir :))
Yok kuzum daha gitmedim doktora beşinci haftanın dolmasını bekliyorumCnm nasılsın kesecıgı gordunmu sen
Edıyo bıraz cnm yer mı yapıyo kendıne anlamadm kı dıkkat edıyorum ıste baya bugun mıde bulantısı cok sabahtan berı gecmedı ya napcam bılmıyom haftan dolaun oyle gıt ıcın rahat olsunYok kuzum daha gitmedim doktora beşinci haftanın dolmasını bekliyorum
Senin nasıl gidiyor hamileliğin lekelenmelerin hala devam ediyor mu
Canim bu test yanlish yeniden dene cunki ilk cizgi c harfinde cikmali t harfinde degildöllenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?