• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Günde bir kere mi aç ya da tok karna nasıl içeceğiz bilgi için teşekkür ederim birde hemen adetten sonra mı başlamak gerekiyor yani hangi tarihlerde içmemiz gerekiyor netten araştırdım birçok şey yazıyor
Pardon canım onlari yazmayı unutmuşum

Sabah akşam aç karnına adet bitiminden 3 gün sonra başlanıyor aksatmadan iç canım faydasini inşallah görürsün bide ovulasyon testi ile yumurta takibi yap cnm

Canim kan testimj aldim 15den yuksek olmalidi hamilelerde bende 12.3cikdi aslinda bu kadar yuksek cikmazdi hee defasinda 0.5filan cikardi anlamadim bishey nie boyle cikdikk
canım kan tahlilinde 0.5 ten yüksek çıkarsa hamile oluyor diye biliyorum ben yanlışta biliyor olabilirim yanıltmak istemem doktora gösterdinmi?

canım kan tahlilinde 0.5 ten yüksek çıkarsa hamile oluyor diye biliyorum ben yanlışta biliyor olabilirim yanıltmak istemem doktora gösterdinmi?
Normalde en yuksek 5le hesaplanir bu defa gittiyim hastanede en yuksek 15le hesaplandi U/l ve u/ml farklar var netiece bendede 12cikinca hamile deyilim(((

:KK200:Hadi kızlar inşallah bizlere 2018 yılı uğurlu gelir ve hepimizin kucaklari bebisle dolarr (bat 3 Şubat) :KK200:

:KK200::nazar::KK200::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::nazar::KK200:

@dlkkydlntpl ....o şimdi hamiş:anneadayı: :nazar::KK200:

@yvz13 .....o şimdi hamiş:anneadayı::nazar::KK200:

Melegimm_2 Melegimm_2 ...o şimdi hamiş:anneadayı::nazar::KK200:

@turuncu_girl .o simdi hamiş:anneadayı::nazar::KK200:

@Htcengn ... O şimdi hamiş:anneadayı::nazar::KK200:

@seray ay .......(bat).....17 Ocak:duduk:

@Duykam464600 ......(bat)......24 Ocak :duduk:

@Birkucukbebismeselesi ...(bat)..30 Ocak :dua:

@Adigul .....(bat)......31 Ocak:duduk:

@MrvvYiiaa .....(bat)......31 Ocak :duduk:

@ftmclk .....(bat).....3 Şubat:duduk:

@sadeceMelek ....(bat)....6 Şubat:duduk:

@Ankey .....(bat).....7 Şubat:duduk:

Cokopremses Cokopremses ....(bat).....8 Şubat:dua:

@Svghzr ......(bat)......9 Şubat:işsiz:

@Nazlican258 ......(bat).....9 Şubat:işsiz:

@cemre_naz .....(bat)......10 Şubat:işsiz:

@cennetyarim ......(bat)......11 Şubat:işsiz:

@Vayneymis ....(bat) ....14 Şubat

S Sukufesunaz .....(bat).....14 Şubat

@inatci bebis annesi ....(bat)....14 Şubat

@aslannnn0727 .....(bat)....14 Şubat

@banbini ....(bat)....15 Şubat

@elzem00 ....(bat)....15 Şubat

@Gloke .....(bat).....16 Şubat

-Gzmlkz- -Gzmlkz- ....(bat)...... 16 Şubat

Azra1990 Azra1990 ......(bat).....17 Şubat

@pembehayaller06 ....(bat).....17 Şubat

@Esmtml ......(bat).....17 Şubat

@Pinar4444 ......(bat).....18 Şubat

@svqi . ....(bat)......20 Şubat

@Comebaby20 ......(bat)......20 Şubat

@gzmdncr33 ......(bat)....3 Mart

@Vintageseven ....(bat).....5 Mart

@Tubairfan ....(bat).....6 Mart

@R4bi4 ......(bat)......8 Mart

@smaakf .....(bat)....9 Mart

@Ankey .....(bat).....9 Mart

@Gamzelikiziniz .....(bat)....12 Mart

@srplmtmtk ...(bat).....

@Erwaaaa yı da ekler misiniz benim üstüme
O da 14 şubat

Geç dollenmeyse çıkmaz testlerde canım yarın gene hastalanmazsan bence gidip kan ver ay inşallah seninledir melegin
Bir iki gün daha bekleyeyim diyorum. Doğum kontrol hapının bıraktığım için düzende bir değişme olabilir gibi geliyor. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ama korkuyorum test yaptırmaya. Ben de mi var gariplik bilmiyorum ama :)

Bir iki gün daha bekleyeyim diyorum. Doğum kontrol hapının bıraktığım için düzende bir değişme olabilir gibi geliyor. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ama korkuyorum test yaptırmaya. Ben de mi var gariplik bilmiyorum ama :)
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canim haberdar et merak ettim:)

merhaba,
araştırma yaparken bu forma rasladım. 5 gün geciktim ve şu an da hafif bir sızım var..
akşam test yapacaktım ama beklesem mi ... hüsrana uğramak istemiyorum..

Benim bat gelmeden bugun erkenden geldi. Bu ayda hüsran maalesef. :KK43: Doktorami gitsem diyorum erken diyo herkes. 3 aylık evliyim.

Benimde dündü bat günüm daha doğrusu 25.gn oldum geçen ay 26 27 değişir genelde 28 de olurum ama 26 dur bugün 28.gnüm ama belirtim yok regl olmak için normalde hemen hissederim ağrım olur geldi derim gelir gebelik içinde sadece gaz miğde şişliği birde çok nadir arada sızlama göğüslerimde kasıkta batmada ara ara hafif birde 3 gün önce çok hafif ve çok az açık pembe bir akıntım oldu ertesi gün kahverengi oldu yine silik bir şekilde açık dün de oldu bugünde ama bilmiyorum gelen giden yok bide bacaklarım ağrıyor arada öyle saçma sapan gelip giden belirtiler ama üzülmek de istemiyorum heveslenip ..

Benim bat gelmeden bugun erkenden geldi. Bu ayda hüsran maalesef. :KK43: Doktorami gitsem diyorum erken diyo herkes. 3 aylık evliyim.
Doktorlar bir sene zaman dilimi biçiyorlar malesef kontrol amaçlı git derim kadın doğuma gitmediysen ben evlendim gittim miyomum olduğu çıktı ameliyat falan bissürü aşama tabiki kötüsünü düşünmeyelim ama rutin kontrol için gidebilirsin canım

Doktorlar bir sene zaman dilimi biçiyorlar malesef kontrol amaçlı git derim kadın doğuma gitmediysen ben evlendim gittim miyomum olduğu çıktı ameliyat falan bissürü aşama tabiki kötüsünü düşünmeyelim ama rutin kontrol için
Doktorlar bir sene zaman dilimi biçiyorlar malesef kontrol amaçlı git derim kadın doğuma gitmediysen ben evlendim gittim miyomum olduğu çıktı ameliyat falan bissürü aşama tabiki kötüsünü düşünmeyelim ama rutin kontrol için gidebilirsin canım
bende oyle dusunuyorum bi gidiyim adetim bitsin tedbiri elden birakmiyalim

Benimde dündü bat günüm daha doğrusu 25.gn oldum geçen ay 26 27 değişir genelde 28 de olurum ama 26 dur bugün 28.gnüm ama belirtim yok regl olmak için normalde hemen hissederim ağrım olur geldi derim gelir gebelik içinde sadece gaz miğde şişliği birde çok nadir arada sızlama göğüslerimde kasıkta batmada ara ara hafif birde 3 gün önce çok hafif ve çok az açık pembe bir akıntım oldu ertesi gün kahverengi oldu yine silik bir şekilde açık dün de oldu bugünde ama bilmiyorum gelen giden yok bide bacaklarım ağrıyor arada öyle saçma sapan gelip giden belirtiler ama üzülmek de istemiyorum heveslenip ..
Canim gecen ay benimde oyle olmuştu sanirim sökülmekte zorlandigimiz icin öyle oluyo. Ama hersey olabilir burda bicok örnegini yasayanlar olmus. Hayirlisi olsun senin icin insallah gönlüne göre olur:KK200:

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Back