- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 33
- 40
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Teşekkürler aminn Hepimiz için güzel haberler olsun inşallah :)))Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Bende bilmiyorum İşte heveslenmemek adına stabil bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun :)Canim gecen ay benimde oyle olmuştu sanirim sökülmekte zorlandigimiz icin öyle oluyo. Ama hersey olabilir burda bicok örnegini yasayanlar olmus. Hayirlisi olsun senin icin insallah gönlüne göre olur
Uzgunum kuzum ama malesef yok galiba
Mrb canım yaptinmi test sonuç nedirmerhaba,
araştırma yaparken bu forma rasladım. 5 gün geciktim ve şu an da hafif bir sızım var..
akşam test yapacaktım ama beklesem mi ... hüsrana uğramak istemiyorum..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canim sanki bebis geliyor gibi hissettim:))Benimde dündü bat günüm daha doğrusu 25.gn oldum geçen ay 26 27 değişir genelde 28 de olurum ama 26 dur bugün 28.gnüm ama belirtim yok regl olmak için normalde hemen hissederim ağrım olur geldi derim gelir gebelik içinde sadece gaz miğde şişliği birde çok nadir arada sızlama göğüslerimde kasıkta batmada ara ara hafif birde 3 gün önce çok hafif ve çok az açık pembe bir akıntım oldu ertesi gün kahverengi oldu yine silik bir şekilde açık dün de oldu bugünde ama bilmiyorum gelen giden yok bide bacaklarım ağrıyor arada öyle saçma sapan gelip giden belirtiler ama üzülmek de istemiyorum heveslenip ..
İnşallah arkadaşım :) dilerim tutar o güzel hislerin. Bekliyorum İşte öyle boş boş dile de getiremiyorum böyle içimde kaldım kendi kendime :))))Hakkında hayırlısı olsun inşallah canim sanki bebis geliyor gibi hissettim:))
Aynen kimseyle paylasamadigini insan burda paylaşıyor birazda olsa hafifliyor:))İnşallah arkadaşım :) dilerim tutar o güzel hislerin. Bekliyorum İşte öyle boş boş dile de getiremiyorum böyle içimde kaldım kendi kendime :))))
Ben geçen sene kasımda miyom ameliyatı oldum 7 miyom alındı arkasından şubatta düşük yaptım kimyasal şuan tam bir sene oldu İşte bakalım :))Aynen kimseyle paylasamadigini insan burda paylaşıyor birazda olsa hafifliyor:))
Allah kalbine göre versin ne zamandır bebek dusunuyorsunuz
Ben geçen sene kasımda miyom ameliyatı oldum 7 miyom alındı arkasından şubatta düşük yaptım kimyasal şuan tam bir sene oldu İşte bakalım :))
Aynen dediğin gibi bir şey arıyoruz bir umut belirti piskolojik olmaması için bir gerçek :))
İnşallah arkadaşım :))Çok geçmiş olsun canım hayırlı sonuclarini bekliyorum:)
Evet canım 5 haftalık :)İnşallah arkadaşım :))
Sen yeni hamişssin sanırım öyle okudum kişileri karıştırmıyor isem :))
Hayırlısı olsun çok sevindim gerçekten rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım :) nasıldı belirtiler regl sancısı çeltin mi bana tiyolar verirmisin rica etsem ben her ay regl ağrısı klasik çekerim bu ay iz yok geç kaldım kahve lekelerim ara da çıkıyor çok silik şekilde bir kere pembeyi gördüm az açık bi şekilde kafam karışık şaka gibi inşallah bizlerede nasip olur hamişssin hisler tutar derler dilerim tutar içinden gelen :))Evet canım 5 haftalık :)
Ya geç döllenme iseUzgunum kuzum ama malesef yok galibaçünkü 14 gün gectiyse net ikinci çizgi olması gerekirdi .Doktora ne zaman gidiceksin canm
Normal döngün kaç günde bir oluyor canım, normalde bu kadar geçikmeye eğer gebelik varsa çıkması lazım inşallah hakkında hayırlısı olur ne olursa olsun üzme kendini :)Ya geç döllenme ise Eki Görüntüle 2110452
Canım adet oldum bu sabah...İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canim haberdar et merak ettim:)
Regli sancısı bende de olmadı Çok fazla ama göğüslerde değişik bir hassasiyet hissettim bir sol kasıkta batma var di..Hayırlısı olsun çok sevindim gerçekten rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım :) nasıldı belirtiler regl sancısı çeltin mi bana tiyolar verirmisin rica etsem ben her ay regl ağrısı klasik çekerim bu ay iz yok geç kaldım kahve lekelerim ara da çıkıyor çok silik şekilde bir kere pembeyi gördüm az açık bi şekilde kafam karışık şaka gibi inşallah bizlerede nasip olur hamişssin hisler tutar derler dilerim tutar içinden gelen :))
İnşallah öyledir kuzumYa geç döllenme ise Eki Görüntüle 2110452
Melegimm_2 canım sana bişey sormak istiyorum. Benim yumurtlama gününden itibaren göğüslerimde sızı vardı içten ama şiş ve sert değildi. O sızı bi kaç gün sonra uclara indi uçları şişti dokununca sızı oluyo sıcak bide. Göğüslerim şiş şuan ama hassasiyet uçlarda. 2 gündür de kasıklarm ağrıyo ama 5 6 saniye geliyo ağrı gidiyo. Alt karında şişlik hissi var rahatsız ediyo. Ani hareket edince kasığım batıyo. 3 kere kitlendim resmen bacağımda çekme oldu kasıktan hareket edemedim adım atamayacak hale geldim. Karnımda şiş hala şişkinliğim var. Afedersin gazım çok. Hiç biri psikolojik değil buna eminim gebelik ihtimali hiç aklıma gelmiyor normalde göğüslerim acıdıkça aklıma geliyor o kadar. Çok yoğun bir ay geçiriyorum misafirim oluyo sürekli düşünecek vakit bulamıyorum bile. Korunmadığım için ihtimal olabilir tabiki de. Adete 5 gün var yarın dr.a gidicem kan vericem beta hcg de istesem çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?