Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Canim gecen ay benimde oyle olmuştu sanirim sökülmekte zorlandigimiz icin öyle oluyo. Ama hersey olabilir burda bicok örnegini yasayanlar olmus. Hayirlisi olsun senin icin insallah gönlüne göre olur
Bende bilmiyorum İşte heveslenmemek adına stabil bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun :)

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canim sanki bebis geliyor gibi hissettim:))

İnşallah arkadaşım :) dilerim tutar o güzel hislerin. Bekliyorum İşte öyle boş boş dile de getiremiyorum böyle içimde kaldım kendi kendime :))))
Aynen kimseyle paylasamadigini insan burda paylaşıyor birazda olsa hafifliyor:))

Allah kalbine göre versin ne zamandır bebek dusunuyorsunuz

Aynen kimseyle paylasamadigini insan burda paylaşıyor birazda olsa hafifliyor:))

Allah kalbine göre versin ne zamandır bebek dusunuyorsunuz
Ben geçen sene kasımda miyom ameliyatı oldum 7 miyom alındı arkasından şubatta düşük yaptım kimyasal şuan tam bir sene oldu İşte bakalım :))
Aynen dediğin gibi bir şey arıyoruz bir umut belirti piskolojik olmaması için bir gerçek :))

Çok geçmiş olsun canım hayırlı sonuclarini bekliyorum:)

Evet canım 5 haftalık :)
Hayırlısı olsun çok sevindim gerçekten rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım :) nasıldı belirtiler regl sancısı çeltin mi bana tiyolar verirmisin rica etsem ben her ay regl ağrısı klasik çekerim bu ay iz yok geç kaldım kahve lekelerim ara da çıkıyor çok silik şekilde bir kere pembeyi gördüm az açık bi şekilde kafam karışık şaka gibi inşallah bizlerede nasip olur hamişssin hisler tutar derler dilerim tutar içinden gelen :))

Melegimm_2 canım sana bişey sormak istiyorum. Benim yumurtlama gününden itibaren göğüslerimde sızı vardı içten ama şiş ve sert değildi. O sızı bi kaç gün sonra uclara indi uçları şişti dokununca sızı oluyo sıcak bide. Göğüslerim şiş şuan ama hassasiyet uçlarda. 2 gündür de kasıklarm ağrıyo ama 5 6 saniye geliyo ağrı gidiyo. Alt karında şişlik hissi var rahatsız ediyo. Ani hareket edince kasığım batıyo. 3 kere kitlendim resmen bacağımda çekme oldu kasıktan hareket edemedim adım atamayacak hale geldim. Karnımda şiş hala şişkinliğim var. Afedersin gazım çok. Hiç biri psikolojik değil buna eminim gebelik ihtimali hiç aklıma gelmiyor normalde göğüslerim acıdıkça aklıma geliyor o kadar. Çok yoğun bir ay geçiriyorum misafirim oluyo sürekli düşünecek vakit bulamıyorum bile. Korunmadığım için ihtimal olabilir tabiki de. Adete 5 gün var yarın dr.a gidicem kan vericem beta hcg de istesem çıkar mı acaba

Regli sancısı bende de olmadı Çok fazla ama göğüslerde değişik bir hassasiyet hissettim bir sol kasıkta batma var di..

Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım Umarım Bebeğin seninledir:)

Canım anlattıklarının hepsi hamilelik belirtilerine uyuyor. Ama her insanda farklı olabiliyormuş İnşallah senin de hissettiklerim bebekten dolayıdır kan için acele etme çıkar Elbet de var ise Ama biraz daha sabret bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…