- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
3-5 günü gecikmeden saymıyorlarmış canım. normalmiş. Ultrasonda baktı zaten regl olacaksın dedi. oldum daHastalandinmi kuzum sen en son gecikmenin sebebi neymis onu öğrenecektin doktor ne dedi canm
Hadi inşallah pozitif sonuclarla cnm kaç gün geciyor gününTest negatif ama adet de olmadım hâlâ. Beklemedeyim
Umutlar Mart ayına inşallah kuzumm zamanı var demekki daha üzülme sakn3-5 günü gecikmeden saymıyorlarmış canım. normalmiş. Ultrasonda baktı zaten regl olacaksın dedi. oldum da
Üzülmüyorum canım, herşeyin hayırlısı olsun :)Umutlar Mart ayına inşallah kuzumm zamanı var demekki daha üzülme sakn
Bende anlamadım canım nasıl oluyor gebelik için 10 üzeri olması gerekiyormuş normal insanda 0-10 arası bulunabiliyor muş herşeyin hayırlısı inşallahAA kuzum ya öyle olabiliyormuHCG nasıl artıyor anlayamadım üzülme sakın canım benim Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeigin kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aslında benim 12 şubattı bat ama bugün geldi maalesefB Birkucukeylulmeselesi
R4bi4
@Svghzr
@Nazlican258
Cokopremses
@Ankey
Tubairfan
Kızlar son durum nedir acaba listede düzenleme yapicam cevaplarinizi bekliyorumm
En son 8 ocakta adet oldum. Ama öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum. Bırakınca adet düzenim değişti heralde. Yoksa 4-5 gün önce adet olurdum.Hadi inşallah pozitif sonuclarla cnm kaç gün geciyor günün
Canm ben hala adet olmadim12 gün geçti ve kesin hamile degilim daha gidemedim çünkü öyle bir bel ağrısı baslsdiki ne igili kalkamyorum çok kötü bir ağrıB Birkucukeylulmeselesi
R4bi4
@Svghzr
@Nazlican258
Cokopremses
@Ankey
Tubairfan
Kızlar son durum nedir acaba listede düzenleme yapicam cevaplarinizi bekliyorumm
Umutlar marta inşallah üzülme canimAslında benim 12 şubattı bat ama bugün geldi maalesefyeni bat 12 mart canim
Belki bebisin seninledir ay hadi insallahEn son 8 ocakta adet oldum. Ama öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum. Bırakınca adet düzenim değişti heralde. Yoksa 4-5 gün önce adet olurdum.
Mrb hosgeldin cnm :) benimde adet gününe 3-4 kala sol kasikta batmalar hissetmistim ama herkeste değişebiliyor hakkinda hayirlisi inşallahmerhabalarrr. benimde 14- 15 subat bat gunum. acaba rahim sızlaması bi belirti midir?
Acaba neden hala adet olamadin kuzum bi doktora git bakalım inşallah önemsiz birseydirCanm ben hala adet olmadim12 gün geçti ve kesin hamile degilim daha gidemedim çünkü öyle bir bel ağrısı baslsdiki ne igili kalkamyorum çok kötü bir ağrı
Hoşgeldin canım evet ilk sayfada herkesin bat günü yazıyor ordan bakabilirsinMerhaba arkadaşlar bende yeni üye sayılirim. Bat 6 Mart beni de ekleyin. Bu tarihe yakın olanlar var mı, beraber bekleriz
Benim bat altı Mart canımB Birkucukeylulmeselesi
R4bi4
@Svghzr
@Nazlican258
Cokopremses
@Ankey
Tubairfan
Ekledim canım hakkında hayırlısıBenim bat altı Mart canım
Allah razi olsun canım. Inşallah bu sefer olur ya.Ekledim canım hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?