Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

AA kuzum ya öyle olabiliyormu HCG nasıl artıyor anlayamadım üzülme sakın canım benim Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeigin kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende anlamadım canım nasıl oluyor gebelik için 10 üzeri olması gerekiyormuş normal insanda 0-10 arası bulunabiliyor muş herşeyin hayırlısı inşallah

merhabalarrr. benimde 14- 15 subat bat gunum. acaba rahim sızlaması bi belirti midir?
Mrb hosgeldin cnm :) benimde adet gününe 3-4 kala sol kasikta batmalar hissetmistim ama herkeste değişebiliyor hakkinda hayirlisi inşallah

Canm ben hala adet olmadim12 gün geçti ve kesin hamile degilim daha gidemedim çünkü öyle bir bel ağrısı baslsdiki ne igili kalkamyorum çok kötü bir ağrı
Acaba neden hala adet olamadin kuzum bi doktora git bakalım inşallah önemsiz birseydir

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye sayılirim. Bat 6 Mart beni de ekleyin. Bu tarihe yakın olanlar var mı, beraber bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…