- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
rahimin kendini toparlaması biraz zaman alıyo canım ama eğer korunmadıysan gidip kan tahlili yaptır belki bebektir:) düşük yaptığı ay hamile kalan bile oluyormuş allah isteyen herkese nasip etsin...Merhaba canim banada yardimci olurmusun bende dushuk yaptim 2ci adetim 13gun gecikti sendedemj boyle oldu???
Canım ben seni anlayamadım hem ilk defa adet oldum demişsin hem de beta hcg yükseldi?Kızlar ben adet oldummmmm ilk defa evleneli bu ay hcg de yükselme oldu idrar testlerim de pozitif gördüm Rabbim tattirdi bu duygunun ne kadar güzel olduğunu hissettirdi galiba Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin
doktor hemen adet bitimi dedi sadeceCanın Dr daha iyi bilir ama yumurtlamadan önce çekiliyor hsg
Saol canim verdim bakalim sonuc nolacakası biraz zaman alıyo canım ama eğer korunmadıysan gidip kan tahlili yaptır belki bebektir:) düşük yaptığı ay hamile kalan bile
haber edersin canım eğer hamilelik yoksa gecikmesi normaldir benimde düşükten sonra adetim baya gecikti bide 2 hafta sürdü ikinci ayda düzene girdi şükür :)Saol canim verdim bakalim sonuc nolacak
Ilk defa adet oldum demedim ilk defa hcg yükseldi ve 0 çıkmadı ama adet oldum şuanCanım ben seni anlayamadım hem ilk defa adet oldum demişsin hem de beta hcg yükseldi?
Mutlaka canim))))cok teshekkur ederim yardimci oldugun icin:-*er edersin canım eğer hamilelik yoksa gecikmesi normaldir benimde düşükten sonra adetim baya gecikti bide 2 hafta sürdü ikinci ayda düzene girdi şükür
Ya yanlış yazmışım yani demek istediğim pozitif gördün ve değerin yüksekse nasıl adet oldun onu demek istedim neyse canım hakkında hayırlısı olsunIlk defa adet oldum demedim ilk defa hcg yükseldi ve 0 çıkmadı ama adet oldum şuan
Canim kan testimj aldim 15den yuksek olmalidi hamilelerde bende 12.3cikdi aslinda bu kadar yuksek cikmazdi hee defasinda 0.5filan cikardi anlamadim bishey nie boyle cikdikkdüşükten sonra adetim baya gecikti bide 2 hafta sürdü i
AA kuzum ya öyle olabiliyormuKızlar ben adet oldummmmm ilk defa evleneli bu ay hcg de yükselme oldu idrar testlerim de pozitif gördüm Rabbim tattirdi bu duygunun ne kadar güzel olduğunu hissettirdi galiba Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin
Hoşgeldin canım aramıza hakkında hayırlısı inşallahmerhaba cok sukur ALLAHIMA annelıgı tattım tadamayan butun anne adaylarına da tatmayı nasıp etsın rabbım kısmetse 2.ye çalışmalarımız ekım ayında başladık hala çalışıyoruz bu ayda hıc umut yok ama yınede bende yerımı alım ıstedım.bat 14 subat
Keseyi Gördükten bir ya da iki hafta sonra kalp atışlarını duyabilirsinizHamileyîm. Keseyi gördüm. Ne zaman kalp duyacam ???? Yardımmm
Regli gününüzde gecikme var mıCanim kan testimj aldim 15den yuksek olmalidi hamilelerde bende 12.3cikdi aslinda bu kadar yuksek cikmazdi hee defasinda 0.5filan cikardi anlamadim bishey nie boyle cikdikk
Canım 8 martB Birkucukeylulmeselesi
R4bi4
S Svghzr
Nazlican258
Cokopremses
A Ankey
Tubairfan
Kızlar son durum nedir acaba listede düzenleme yapicam cevaplarinizi bekliyorumm
Hastalandinmi kuzum sen en son gecikmenin sebebi neymis onu öğrenecektin doktor ne dedi canmCanım 8 mart
Test negatif ama adet de olmadım hâlâ. BeklemedeyimB Birkucukeylulmeselesi
R4bi4
S Svghzr
Nazlican258
Cokopremses
A Ankey
Tubairfan
Kızlar son durum nedir acaba listede düzenleme yapicam cevaplarinizi bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?