Umudunu Hiçbir Zaman Yitirmeyen Anne Adayları Buyurun :)

Ya ben bu kan şuruplarını basıl içicem çok berbattt iğne yazcaktı doktor sen dayanamazsın çok ağrılı bi iğne düşünceli doktorum 👍sma önümüz ramazan nasıl kullanıcam ben bu ilacı ramazanda pztsi doktora sorayım en iyisi

Çok saol cnm pekmez içiyorum ama her zaman değil bi başlasam şu ilaçlara çok iğrenç iğne yazcaktı ama canın acır dedi düşünceli doktorum bnm :) aslında iğne şurup içmekten daha iyidir kocaman bi şişe :(

İnşallah cnm bu topik hepimize iyi gelicek :) bnde adetliyim sat 17 haziran bat 11 temmuz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah o bat lar bi 9 ay gecikir :)
Agzindan bal damliyor baalllll :) ah insallah canim bi hamile kalsak .. Surup dedigin ferplex fol mu eger oysa cok sevin cunku o fol dedigi folikasit folikasitte bilirsin hamilelige yardimci oluyor.. Aslinda 5-10 igneyle kurtulabilirdin aylarca ilac icmektense.. Annemde de kansizlik var da demire bagli o yuzden biliyorum. Annemde haftada 2 igne vurduruyor ..

Agzindan bal damliyor baalllll :) ah insallah canim bi hamile kalsak .. Surup dedigin ferplex fol mu eger oysa cok sevin cunku o fol dedigi folikasit folikasitte bilirsin hamilelige yardimci oluyor.. Aslinda 5-10 igneyle kurtulabilirdin aylarca ilac icmektense.. Annemde de kansizlik var da demire bagli o yuzden biliyorum. Annemde haftada 2 igne vurduruyor ..

İnşalah cnm ;)

Keşke iğne yazsaydı evet folikasidte var içinde artı apikopal b12 b1 b6 iğne tedavisi dahamı az sürüyo bilmiyodum onu ben bi sorayım dra ya ramazan gelmese sorun drğilde biliyosun günler cok uzun 6 saatimiz var sadece yemek için

Cnm annenede gecmiş olsun bende adetlerım asırı kanamalı gecıyo o yuzden depolar boş kalıyo myomdan dolayı

Evet cnm valla o kadar çok arkadaş edindikli bende unutuyorum :) bende 4 kez klonen ve çatlatma iğnesi kullandım hersy yolundaydı ama olmuyor zaten bendede bi sorun cıksaydı amelıyatı yapmıcaklarmıs direk asılama yadavtüpe gecılcektı doktorumun demesine doğal yolla kalabilirmişim oyle msj yazdı urolojiye uroloji sormustu doğal yolla gebe kalabilirmi diye ona istinaden

inşallah sizin ameliyattan iyi sonuç alınsın sen doğal yolla kalırsın canım eşin düzelsin inşallah yüzün güler :))))))

Cnm annenede gecmiş olsun bende adetlerım asırı kanamalı gecıyo o yuzden depolar boş kalıyo myomdan dolayı
Tesekkur ederim canim.. Anladim insallah sifani bulursun..
Demir ilacım ferplex fol muş şimdi baktım😊

Canim eczaci anlatmistir ama on kapagi actiktan sonra sisenin uzerindeki kirmizi yere bas parmaginla bastir calkala o sekilde ic. O beyaz toz folikasit bebis icin de yardimci olmus olur.. Sifani bulursun insallah...

İnşalah cnm ;)

Keşke iğne yazsaydı evet folikasidte var içinde artı apikopal b12 b1 b6 iğne tedavisi dahamı az sürüyo bilmiyodum onu ben bi sorayım dra ya ramazan gelmese sorun drğilde biliyosun günler cok uzun 6 saatimiz var sadece yemek için

Canim aslinda demirin cok dusuk oldugu icin o ilaclarin yanina ek olarak igne de vermeliydi tabi doktor daha iyi bilir .. Bencede sen bi sor onu ramazanda dayanamam falan de bakalim ne yapcak :D

Tesekkur ederim canim.. Anladim insallah sifani bulursun..

Canim eczaci anlatmistir ama on kapagi actiktan sonra sisenin uzerindeki kirmizi yere bas parmaginla bastir calkala o sekilde ic. O beyaz toz folikasit bebis icin de yardimci olmus olur.. Sifani bulursun insallah...
evet canım bende sonradan farkettım eczacım akıllı solemedıkı bılıyosun demı nasıl kullancagını dedı bende gunde kaç defa onu yaz barı dedım sonra prospektusunu okudum da ordan gordum guzel tasarlamıslar
Canim aslinda demirin cok dusuk oldugu icin o ilaclarin yanina ek olarak igne de vermeliydi tabi doktor daha iyi bilir .. Bencede sen bi sor onu ramazanda dayanamam falan de bakalim ne yapcak :D
pazartesi sorayım hem orucluyken zor olur cok iğrenc tadı var bıde 12 saatte almam lazım ifta nerdeyse 9da okunuyo sahurda 3 küsür birden fazla yüklenme olur mu diye korkuyorum
iyim ablacım sen nasılsın?
ben 8 ay adet olmadım ilaçla oldum sonnda 18 haz. oldum sonnda kaç gün sürr bilmiyorum
iyim cok sukur cnm demek 8 ay olmadın kist falanmı vardı sende daha önce solemıstın ama bende nerde o hafıza:37::37::37:

evet canım bende sonradan farkettım eczacım akıllı solemedıkı bılıyosun demı nasıl kullancagını dedı bende gunde kaç defa onu yaz barı dedım sonra prospektusunu okudum da ordan gordum guzel tasarlamıslar

pazartesi sorayım hem orucluyken zor olur cok iğrenc tadı var bıde 12 saatte almam lazım ifta nerdeyse 9da okunuyo sahurda 3 küsür birden fazla yüklenme olur mu diye korkuyorum

iyim cok sukur cnm demek 8 ay olmadın kist falanmı vardı sende daha önce solemıstın ama bende nerde o hafıza:37::37::37:

pko luyum cnm ben o yüzden olmuyomuşm kiloda aldım o yüzden yani şimdi kiloları veriyom 4 kilo verdim 7 kilom daha var verilecek:16::16::16::16:

evet canım bende sonradan farkettım eczacım akıllı solemedıkı bılıyosun demı nasıl kullancagını dedı bende gunde kaç defa onu yaz barı dedım sonra prospektusunu okudum da ordan gordum guzel tasarlamıslarpazartesi sorayım hem orucluyken zor olur cok iğrenc tadı var bıde 12 saatte almam lazım ifta nerdeyse 9da okunuyo sahurda 3 küsür birden fazla yüklenme olur mu diye korkuyorumSor canim kimse biz sormadan bizi bilgilendirmiyor valla :20:iyim cok sukur cnm demek 8 ay olmadın kist falanmı vardı sende daha önce solemıstın ama bende nerde o hafıza:37::37::37:
pko luyum cnm ben o yüzden olmuyomuşm kiloda aldım o yüzden yani şimdi kiloları veriyom 4 kilo verdim 7 kilom daha var verilecek:16::16::16::16:
Canim mutlaka sogan kuru kullanmalisin bende pkoluydum sogan kuruyle gitti hicbisey kalmadi pko gittigi icin de hicbisey yapmadan 6 kilo kadar verdim..

Sernescim orraligi birbirine kattim yukarida :1::1::1: sor bencede kimse bizi biz sormadan bilgilendirmiyor inan...:41::41::41:

Back