Umudunu Hiçbir Zaman Yitirmeyen Anne Adayları Buyurun :)

buraların ismini duyunca mutlu oluyorum walla :))) izmirlisiniz sanırım hemşeri buldum kendime sevineyim bari :)))) gerçi ben şuan orada değilim ama

evet evet ızmırlıyım :) sızde sanırım ? buraların tadı bır baska oluyor vallahı arabayla denıze gıderken pek heycan olmuyor da o mavılıgı gorunce ıcım bır tuhaf oluyor hele bırde cuuuuuppp dıye suya atlamak :52::52::52:

evet nisanda düşük yaptım malesef tutunamadı bebek :( tatile gidip geleyim iyi olacak inanıyorum

Ne güzel hiç olmazsa kalabildiğini biliyosun biraz kafanı dağıt gerçi ben kafamıda boşaltmıştım bi ara ama olmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok yk canım o konuda ben cok dıkkat ederım zaten gırmeden suya sırkelı suyla yıkıyorum cıkıncada hemen bır wc bulup yıne sırkelı suyla yıkıyrum bende pınpırıklıyım o konuda :))))) meraklanma yanı

İzmirin suları temizdir zaten adetliykende tam adetin bitmeden girmemek lazımmış

evet evet ızmırlıyım :) sızde sanırım ? buraların tadı bır baska oluyor vallahı arabayla denıze gıderken pek heycan olmuyor da o mavılıgı gorunce ıcım bır tuhaf oluyor hele bırde cuuuuuppp dıye suya atlamak :52::52::52:

aynen ya cennet izmir ben eskişehire geldim deniz yok bişi yok resmen ruhum daralıyor...nasip olursa 2 hafta sonra egenin sularına atıcam kendimi :))) siz izmirin neresi

Ne güzel hiç olmazsa kalabildiğini biliyosun biraz kafanı dağıt gerçi ben kafamıda boşaltmıştım bi ara ama olmadı

ya nasip kısmet sanırım bu işler anlamadım ki ben bu aydan çok umutluydum hani dedim hamile kaldım bu ay rahat kalırım ama nedense olmadı nasibimizde yokmuş daha demek ki :((((

ya nasip kısmet sanırım bu işler anlamadım ki ben bu aydan çok umutluydum hani dedim hamile kaldım bu ay rahat kalırım ama nedense olmadı nasibimizde yokmuş daha demek ki :((((

Cnm ne kadar süredir istiyosun

Back