Umudunu Hiçbir Zaman Yitirmeyen Anne Adayları Buyurun :)

ALLAH kolaylık versın badecım ekmek nerdeyse memlekette ordaymıs derler ya napcan mecbursun işte. ızınlerde gelırsın sende

normalde 3-4 haftada bşr geliyordum bu aralar pek gelmedim temmuzu bekliyorum temmuzda geldiğimde 10 gün kalıcam inşallah sabırsızlıkla beklemedeyim :))))

1 buçuk sene oldu canım eşimde varikosel vardı işte o ameliyat oldu kasımda nisanda hamile kaldım o da düştü

Daha önce söylemişmiydim bilmiyorum benim eşimde 13 gün önce ameliyat oldu dr lar doğal yolla kalabilirsin ameliyat sonrası dedi inşallah ameliyat öncesi ve sonrası değerleriniz nasıldı cnm ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım napyon nasılsın denemeler nasıl gidior hayırlı haberler inşallah

hayırlı haber olsa buraya yazardım edsofıcım zaten ne deneme nede baska bırsey yapıyorum nasıl olsa olmuyor bosuna kendımı yıpratıyorum her ay. sen nasılsın?

söylemiştin canım :)))) normal brada herkesle derdimizi paylaştığımız için unutuyoruz :) ameliyat öncesi yüzde 5 hareketlilik 9 milyon sperm di...ameliyat sonunda 3 ayrı hastanede test yaptık 3 üde farklı çıktı...ameliyat olduğumuz hastnedeki değerlerimiz fazla artış göstermemişti kötüydü..2.hastanede biraz daha iyi 3.de gayet güzel çıktı tabi bu 3 testide 1 ay içinde verdik neden böyle dalgalanma oldu anlamadık ama morfoloji sanırım bizim sınırdaydı o ne durumd onu unuttum :) inşallah sende faydasını görürürsün canım peki sende var mı bişey?

Bnm eşimde hersey normaldi inişli çıkışlıydı bende bi sorun yok çok şükür myomum var engel degılmıs ama amelytta zararlı olsbilir dedi bi tane olsun dedi sonra bakarız ıcabına dedi sende varmı bi sorun

walla canım görünürde bişi yok bende hormonlar temiz yumurta da oluşuyor çatlıyor diye biliyorum ki bir kere hamile kalabildim doktor da olur üzülme deyip duruyor anlamadım valla hatırladım ben seninkini de anlatmıştın :)))) ahhh kafa ahhhh

merhaba hanımlar yaklaşık 3 yıldır bebek hasretiyle yananlardanım bendegelin birbirimize destek olalılım güzel haberlerimizle birbirimize umut olalım

Merhabalar ... Bende yaklasik 2 yildir bebek istiyorum.. Daha 2 bucuk ay once yumurtlama problemim oldugunu ogrendim. Gittigim butun doktorlar bi problem yok diyip gonderdiler beni ve bu sekilde zaman kaybi yasadik .. ilk ay klomen kullandim yumurtam cok sukur olustu ve buyudu yalniz catlatma ignesine ragmen yumurtam catlamadi.. İkinci ay ara verdik bu ay tekrar basladik hayirlisiyla olir insallah.. Esimde bi problem yok cok sukur benimde hormonlarım normal.. Birde bisey sorucam incir ve havuc kuru kullananlar var mi ? Bu arada topigin hayirli ugurlu olsun.. Hepimize ugur getirsin...

Evet cnm valla o kadar çok arkadaş edindikli bende unutuyorum :) bende 4 kez klonen ve çatlatma iğnesi kullandım hersy yolundaydı ama olmuyor zaten bendede bi sorun cıksaydı amelıyatı yapmıcaklarmıs direk asılama yadavtüpe gecılcektı doktorumun demesine doğal yolla kalabilirmişim oyle msj yazdı urolojiye uroloji sormustu doğal yolla gebe kalabilirmi diye ona istinaden

Öncelikle çok teşekkür ederim canım hosgeldin ben hiç kullanmadım o kürleri ama baya bi topiklerde okudum fayda görenler var daha cok yeni bence bi kaç kere daha klonen kullan dr kontrolunde esınde problem yoksa olur inşallah 😉

Hosbuldum tatlimmm
Ahh canim okadar zaman bosu bosuna zaman kaybedince simdi problemi bulduk acele edeyim diyorum. Yumurtam baya inatci cikti hicmi hic catlamiyor .. Kur yardimci olacaktir insallah buay..

Hosbuldum tatlimmm
Ahh canim okadar zaman bosu bosuna zaman kaybedince simdi problemi bulduk acele edeyim diyorum. Yumurtam baya inatci cikti hicmi hic catlamiyor .. Kur yardimci olacaktir insallah buay..

Bizde tam 2 sene boşu boşuna bekledik kimse eşime ameliyat ol demedi bizimde tedavimiz yeni başladı sayılır nasip kısmet inşallah cnm kürlerinde çok faydası oluyo inşallah güzel haberlerini verirsin cnm bat ne zaman ?

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim kan vermiştim sonuçlarını gösterdim demir eksikliği varmış değerim 7 çıktı bi sürü ilaç yazdı kalp çarpıntılarımın sebebi demir eksikliğimiş neyse bunada şükür

Suan adetliyim caniim bat 16 temmuz gibi sanirim :) insallah canim bu topik hepimize ugurlu gelirde hepimiz hamile kaliriz ..

Ah canim gecmis olsin mutlaka ilaclarini kullan bunun yaninda da hergun bi kasik pekmez ye. Cok faydasini gorursun..

Suan adetliyim caniim bat 16 temmuz gibi sanirim :) insallah canim bu topik hepimize ugurlu gelirde hepimiz hamile kaliriz ..

Ah canim gecmis olsin mutlaka ilaclarini kullan bunun yaninda da hergun bi kasik pekmez ye. Cok faydasini gorursun..

Çok saol cnm pekmez içiyorum ama her zaman değil bi başlasam şu ilaçlara çok iğrenç iğne yazcaktı ama canın acır dedi düşünceli doktorum bnm :) aslında iğne şurup içmekten daha iyidir kocaman bi şişe

İnşallah cnm bu topik hepimize iyi gelicek :) bnde adetliyim sat 17 haziran bat 11 temmuz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah o bat lar bi 9 ay gecikir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…