- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi Strongmom_
-
buraların ismini duyunca mutlu oluyorum walla :))) izmirlisiniz sanırım hemşeri buldum kendime sevineyim bari :)))) gerçi ben şuan orada değilim ama
evet nisanda düşük yaptım malesef tutunamadı bebektatile gidip geleyim iyi olacak inanıyorum
yok yk canım o konuda ben cok dıkkat ederım zaten gırmeden suya sırkelı suyla yıkıyorum cıkıncada hemen bır wc bulup yıne sırkelı suyla yıkıyrum bende pınpırıklıyım o konuda :))))) meraklanma yanı
İzmirin suları temizdir zaten adetliykende tam adetin bitmeden girmemek lazımmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet evet ızmırlıyım :) sızde sanırım ? buraların tadı bır baska oluyor vallahı arabayla denıze gıderken pek heycan olmuyor da o mavılıgı gorunce ıcım bır tuhaf oluyor hele bırde cuuuuuppp dıye suya atlamak
aynen ya cennet izmir ben eskişehire geldim deniz yok bişi yok resmen ruhum daralıyor...nasip olursa 2 hafta sonra egenin sularına atıcam kendimi :))) siz izmirin neresi
Ne güzel hiç olmazsa kalabildiğini biliyosun biraz kafanı dağıt gerçi ben kafamıda boşaltmıştım bi ara ama olmadı
ben şirinyerdeyim
yakınmışız bende gaziemirdeyim
evet ya alıştım ben birde doğma büyüme oradaydım burada çok zorlandım tekrar dönmek istiyorum izmire ama bakalım nasip kısmet tabi bu işlerne guzel :) gazıemırde guzeldır severım gazıemırı
evet ya alıştım ben birde doğma büyüme oradaydım burada çok zorlandım tekrar dönmek istiyorum izmire ama bakalım nasip kısmet tabi bu işler
evet ya alıştım ben birde doğma büyüme oradaydım burada çok zorlandım tekrar dönmek istiyorum izmire ama bakalım nasip kısmet tabi bu işler
gelin mi gittin okul mu iş mi :119:
iş dolayısıyla geldim
aynen canım zaten adetlıyken asla gırmem tampon falanda kullanmam zaten .
ya nasip kısmet sanırım bu işler anlamadım ki ben bu aydan çok umutluydum hani dedim hamile kaldım bu ay rahat kalırım ama nedense olmadı nasibimizde yokmuş daha demek ki(((
ben şirinyerdeyim
memursun o zaman
1 buçuk sene oldu canım eşimde varikosel vardı işte o ameliyat oldu kasımda nisanda hamile kaldım o da düştüCnm ne kadar süredir istiyosun
Aaaaaa ablam orda çok severim şirinyeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?