- 25 Ekim 2007
- 2.622
- 0
yemek yeyip geliyorum kıslar
AFİYET OLSUN BEBİŞİ AÇ BIRAKMA ANNESİ TAKVİMİNDE ÇOK GÜZEL OLMUŞ CANIMa.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemek yeyip geliyorum kıslar
canım bence bırak artık eşini düşünmeyi bebişe odaklan yaaaa Allah korusun bu ruh haliyle onu da kaybedecen bırak depresyonu falan şöyle derin bir nefes al bebişim benimle o bana yeter de gerisini de rabbime bırak hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah belki eşinden ayrılmandır bu hiç düşündün mü kimse yuvam yıkılsın istemez tamam ama böyle düşüncesiz bir kocayla da ömür geçmez unutma dünyaya bir kere geliyoruz kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil boşanmak da ne ayıp ne günah sen elinden geleni yapıyorsun zaten yuvanı korumak için ama eğer karşındaki affına sığınarak anlayışsız bir ayıysa bırak gitsin ya deryam sen hamişsin anne olacaksın inşallah adam istemiyorsa onu söyle nasıl bir ortamda büyüyecek bu bebiş ya biraz akışına bırak uzak dur tavır koy düzeldi düzeldi düzelmedi bas tekmeyi gitsin yaaaaaaa offf Allah hayırlısını nasip etsin canım benim fikrim bu gerisi sana kalmış ama bebişi düşün bak yoksaaaaaklava:klava:amaan ayşem kusura bakma dipteyim sondayım depresyondayım yalvarırım gelde kurtar çok kötüyüm çok eşim aramadı 3 gündür burdayım:1no2::1no2:
nan demişimmmmm anaaaa kim demiş kız iyi bakkkkk esmaya gözlük esmaya gözlükkkkk:roflol::roflol:ne yalanıııı kız nan dedin LANIN bizim kuzenin oğlunun deyiş versiyonu
olmaz aslıcım hiç merak etme allah koruru bebişini
merve 2 canım ben muradiye tarafında oturuyordum bekarken heykelde çalışıyorum halen daha ama evlenince gemliğe taşındım canım sen ne tarflardaysın
ya kızlar hoşgeldiniz kimsecikler kalmadı canım sıkıldı uykumda geldi zaten