- 4 Mayıs 2008
- 3.614
- 2
- 52
hımm,çok geçmiş olsun. tedavi edilmezse ciddi kansızlığa yol açabilir, ihmal etmeyin canım ya..
tamam hayatım sen nasılsın?
valla topikte neler olmuş öyle gerçi hoş birşey anlamadım amakaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm,çok geçmiş olsun. tedavi edilmezse ciddi kansızlığa yol açabilir, ihmal etmeyin canım ya..
nasıp gunaydınmnnnnnn kız ben geçmıs okuyamıyom ne olmus anlatın bakım
canım ben de anlamadım, ama kapanmasın bence üstü, bilen anlatsınklava:tamam hayatım sen nasılsın?
valla topikte neler olmuş öyle gerçi hoş birşey anlamadım amakaydirigubbakcemile3
oy kuzuuuuum, maşallahoda ıyı teyzesı emıyosımdı brnde ıyı yarın asımız var
ya canım nasıl bişe yapamazmış,en azından nedenini söylemedi mi? başka bi dr.a daha gitseydin keşke:uhm:yalnız aylincim benim adetim 2 ayda bir oluyo doktora sordum ona ben bişey yapamam dedi sen gecikince ara dedi benim normalde zaten hep gecikiyo kürtajdan sonra hep 2 ayda oldum anlamadım yani normali 19 unda olmam lazım 1 hafta bekleyeyim test yapim öle arim diyorum
ciddi misin, amanın:1shok: belki de o işe yaramıştır...ama size şunu söyleyeyim bu tarçınlı+çörekotu+bal tarifi var netten buldum yumurtaların az büyüdü demişti doktor 2-3 gün yaptım doktra gittim iyi büyümüş dedi çatlama iğnesi yapıldı geçen hafta o karışımdan mı oldu anlamadım
oooooh yandan yandansositosositosositosositosositosositomrb fıstıklar yeni gelenler hoşgeldiniz öncelikle.şuan ben evdeyim.dr gittim yumurtam gelişmiş yarın çatlatma iğnesini olacam hayırlısıyla.rabbim devamına erdirsin inşallah.:sm_cool::teytey::dance:
ciddi misin, amanın:1shok: belki de o işe yaramıştır...
oooooh yandan yandansositosositosositosositosositososito
aminnnhihoyyytevet aylinim evet sositosositosositosositosositosositosositososito rabbim hayır etsin sonunu
kızlar esımın bankasından geleceklermıs en az 20 kısı ben onlara ne yapayım su lıste nasıl canınız çekmesın çekersede gonderırım valla soyleyın yeter
patatesli börek - zeytınyaglı yaptak sarması - susamlı simit -tarçınlı kurabıye-elmalı kurabıye -meyveli kek
önerılerınızı beklerım