KIZLAR BENİM ÜMİTLER BU AY YATTIsenağlama şöyleki,
bir aydır hareket ettikçe falan zonklama şeklinde baş ağrım oluyodu,hatta demiştim ya gecikmem olduğunda bu da mı hamilelik belirtisi diye, perşembe akşamı misafirleri gönderdim, kocişle muhabbet edip gülüyoduk, başıma birden bi ağrı girdi,bıçak saplanmış gibi, hiç bu kadar şiddetli olmamıştı, yarım dakka falan o şiddetle devam etti,, baya endişelendik, sabah ilk iş dr.a gittik, beyin tomografisi, beyin anjiyosu, kan tahlili falan.... sonra da kociş eve bıraktı beni, büroya gelmedim...
sonuç olarak tomografide radyasyon aldım, belki yumurtam etkilenmiştir diye korunmaya karar verdik bu ay.....senağlama
üstelik de bu ay kesin yumurtlamıştımm sanırım, yani öylesine dün değil önceki gün ateş ölçtüm, 36,1 çıktı, ki benim 36,5 civarıdır. dün yine ölçtüm 36,6 çıktı, bu da dün yumurtlamış olabileceğimi gösteriyo di mi? ben tam da bilmiyorum... bi de akıntımdan anladım..senağlama
napim sağlık olsun. perşembe günü tetkiklerin sonuçlarını alıcaz. belki dr. ilaç vericek.. o yüzden önce onu halledelim dedik.....
ya hayırlısı tabi ama şunu da halledelim bu da bitsin derken bebiş yapamıyoz yaaasenağlama