Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay yok kız inan komik değil herkes sormuştur kesin.. ya bende hemen gelmio çünkü kıpırdamadan yatıyorum ama sabah ve gün içerisinde geliyor su gibi bir andakızlar çooook özel ve komik bi soru sorcam yaaaa
ilişkide eşiniz çıktığında hemen bi kısmı dışarı akıyo mu sizde de??
güleni klava:döverimm
gülüm ya dicem dicem unutuyom, KIZ BU NE ŞEKER BEBİŞ RESMİİİİ :asigim:
ay yok kız inan komik değil herkes sormuştur kesin.. ya bende hemen gelmio çünkü kıpırdamadan yatıyorum ama sabah ve gün içerisinde geliyor su gibi bir anda
ya bende hemen geliyo, bu yüsden hep yanıbaşımda bez bulundurmak zorunda kalıyorum
ertesi gün de geliyo biraz...
böyle olan yok mu:uhm:
normal mi bu...
kızlar çooook özel ve komik bi soru sorcam yaaaa
ilişkide eşiniz çıktığında hemen bi kısmı dışarı akıyo mu sizde de??
güleni klava:döverimm
ya bende de bir kısmı geliyo, ama doktorum kımıldamadan 1 saat yat dediği için kalkmıyorum, sabaha kadar ööle, tam o çıkarken akanla kalıyo, gerisi sabah çıkıyo, ayh iğrenç, yani bana göre, ben daha fazla bunun üzerine konuşmayım, zaten alışmam uzun bir zaman aldı:roflol::roflol:
Bende öyleyim canım :)))) Yani bu normal demekki herkesde aynı durum baksana...
valla di mi dayağı peşin peşin attımmmlülülülülülü:roflol::roflol::roflol:
dayağı peşinen yedik gülelim de değsin bariiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
eski bir çarşaf altımda hani mutfak havluları oluyo ya ondan da yanımda olur hep tıpa yapmak içinnnn ki akmasın da biraz bebiş için kalsın diyeeee ama şimdi wc ye yetişene kadar idare etsin diyeeeeeeeya yazarken bile kızardım kız alışık değiliz ne bilem gülem de rahatlıyam bariiii bu arada cevabını almış olsun sanırsammmmmmmm
böylece aylincim emel, merve ve iki ayşe tescil etti onayladı, normalsin:roflol::roflol: ama hakikaten bu konuları konuşmak zor biraz, yine de son tavsiyem, yatak başında bir havlu kağıt ve ıslak mendil bulundur canım sen, çarşafa az da olsa damlayanı silmek için, her gün değiştircek halin yoksa tabelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hoşgeldin fıstıkoh oh oh muhabbetiniz bol olsun hatunlar ayşe kız hoşgeldin nasıl gidiyo maşallah iyisin gerçi bende hoşgeldin diyorum ama benimde pek geldiğim söylenemez arada bi iki satır yazabiliyom
valla di mi dayağı peşin peşin attımmmlülülülülülü
bebiş olmadan önce ne kadar yatıyodun ayşem ya,hazır bir hamiş bulmuşuz bi soralımhihoyyyt
:roflol::roflol::roflol:
eski bir çarşaf altımda hani mutfak havluları oluyo ya ondan da yanımda olur hep tıpa yapmak içinnnn ki akmasın da biraz bebiş için kalsın diyeeee ama şimdi wc ye yetişene kadar idare etsin diyeeeeeeeya yazarken bile kızardım kız alışık değiliz ne bilem gülem de rahatlıyam bariiii bu arada cevabını almış olsun sanırsammmmmmmm
işe yaramış ama gülüm behihoyyytcanım saate bakar en az 1 saat beklerdimm rezillik aslında yaaaa bi elin orda tutuyon malum ayaklar kanepe üstünde ee napyoz bebiş yapyozzz-tatlicadiarzu-
Nasıl yaa ben anlamadım...:))) Tıpa yapınca çıkamazlar mı ? :)))) Bu seferde baskıdan ölürler kız :)))))