Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım linki kilo-doğum takip çizelgesi kısmına yapıştır(profil düzzenle deson adet tarihim 02 04 2009.31 gün ama değişiyo sanırım.
bu arada gülsüm sende pco vardı, düzenli mi adetin?
rica ederim.aylin çok teşekkür ederim.Şeniz şimdi bu takvime göre 15,16,17,18,19 günlermi yumurtlama günleri oluyo
aylin çok teşekkür ederim.Şeniz şimdi bu takvime göre 15,16,17,18,19 günlermi yumurtlama günleri oluyo
beğendin mi? bak bunun yıldızlısı falan da var.. değiştirmek istersen adres:
Lilypie : Trying To Conceive : 21 - 37 day cycle
evet beğenmezmiyim sağol.bu iyi.
hoşbulduk canımmmmm çok teşekkürlerrrrrr:1hug:Hoşgeldin Ayşemmm..Geçmiş olsun...Dikkaet et kendine ve yiğenimize :)))
görüşelim bakalımmmmCADIARZUçokk sevindim canımm görüşürüz
hoşbulduk canımmmmm çok teşekkürlerrrrrr:1hug:
görüşelim bakalımmmmCADIARZU
ya aylin kızlar benim yumurtlamam 18 ve cıvarı günlerdeyse yarn dr neyime bakacak.benim bildiğim kadarıyla yumurta gelişmişmi gelişmemişmi ona bakacaktı.kafam karıştı kafamçokkarıştı
anladım ben onuuuuuyerimseniben:roflol:aylinimmm aminnn canımmmm sen anladın onuuuuuuuyerimseniben
ayşem gülsümüm hadi bişi demiyim dedim ama şiştimm insan bi geçmiş olsun der huuuuuuuklava:klava:klava:
oh rahatladımmmmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
aylinimmm aminnn canımmmm sen anladın onuuuuuuuyerimseniben
ayşem gülsümüm hadi bişi demiyim dedim ama şiştimm insan bi geçmiş olsun der huuuuuuuklava:klava:klava:
oh rahatladımmmmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü