- 7 Mayıs 2008
- 7.418
- 10
kızlar selaaam,yine kimse yoktur ama hiç diilse akşamları haberlerinizi alıp haberimi yazim dedim iki gündür.. benim kociş şehir dışında, pzt gelecek ben de annemlerde kalıyorum, büroya da gitmiyorum yani.. gündüzleri geziyorum,ora senin bura benim akşamları girebiliyorum o yüzden.
ve soğan kürü yaptın mı sen?
kızlar öptümm hepiniziiiŞenizŞenizŞeniz
ooooh ne güzel anlatmışsın kızkaydirigubbakcemile5güüüüünaydın kaydirigubbakcemile3 kk nın en güzel hatunlarının bulunduğu topik sakinleri nasılsınız ya kaçaklar çoğalıyo sayfada arada gelin canlarım merakta bırakmayın bizleri
kaydirigubbakcemile5 evet kızlar umutlarımız devam ediyo bu ay topluca hamiş kalacaz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
ben merve beyza aylin gülsüm nasip asiş raziş şebooo sinem 1
valla unuttuğum var mı bilmiyorum kızlar karnımız burnumuzda gezecez adet günlerimizde yakın aynı gün sezeryenle de doğurdukmu türkiyede nüfus patlaması yaşanacak kızlarrrrhihoyyyt
AMİNNNgünaydın kızlar cumalarınız mübarek dualarınız kabul olsun inşallah göbücüklerimiz bebiş dolsun :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: rabbim semaya açılan elleri ettiğimiz duaları kabul etsin:Saruboceq:
hoşgeldin nisan hamişleri grubunaaaakaydirigubbakcemile5günaydın güzeller cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş...
bende dün akşam yedim kartı iyi oldu yaa hep beraber çalışmalara başlarız artık gelsin bebişlerr ( karnımda ağrıyo gece 4 te uyandırdı beni ( )
gülüm yukarda açıkladıma.sya gülsüm aylin ayşe merve şeboo aslım niye gelmiyolarrr
geldim geldim kızz hani arkadaşım var diyordum ya buay bıraktı hiç gün falan takip etmemiş veee hamile kızlarr..
ben buay ovulasyon testide yapmıcam kararlıyım ayrıca ne zaman olursa günde saymıyorumm ohh battı balık yan gider:)))))))9
evet arkadaşlar bu ay taktiğimiz budur, kimse hesap/ölçüm7gün sayma/ders çalışır gibi kocişle olma falan yapmıyooo! kafaya keyfe göre mutlu mesut birliktelikler sadece.. e günaşırı olabilir bitek ama kasmadan, OK???? PAROLA SAYMA SEVİŞ!:jeyyar:öyle yap merve ne zaman canın isterse çek kocayı yakasındankaydirigubbakcemile zorunlu yapınca olmuyo
oğluşuna sevindim canım, hadi tekrardan geçmişler olsunGünaydın Hanımlar
ben bugün biraz yatak keyfi yaptım anca kalkabildimkaydirigubbakcemile3
oğluşum iyi çok şükür ama gece korkumdan uyuyamadım tabiiki uyumayıncada bu saatlere kadar uyursun iştekaydirigubbakcemile3
AMİNNhayırlı cumalar olsun...göbişler bebiş dolsun inşaalllaaaahhhhhhhh....
ne sınavı gülüm?:uhm:inş gitmiştir kistim bakalım pazartesi gidicem dr. a
kızlar yaa bana dua edin cumartesi pazar sınav vaarr offf
AMİNN İNŞALLAHaminnnnnnnn canlarım inşallahhhhh dualar kabul olacak evler bebiş sesiyle dolacakkkk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benimki de sevmez, çeke çeke götürüyom arada:roflol:ahanda razişim gelmişşşşşşşşhihoyyythihoyyythihoyyyt
kız çiçeği de kapmışsın heeee ahhh darısı başıma bizde bir pazar eşim evde onda da yok yorgunum yok bilmem ne zaten hiç sevmez çarşı gezmesini sen kimle gidersen git ne alırsan al derrrrr eh ağzı yandı accukkk bir etek için girmedik mağaza bırakmam daaa kararsızım vesselammmmm eh oda sıkılıyor doğal olarak biliyor başına geleceği artık takılmıyor benleeeee:roflol::roflol::roflol:
yerim oğluşunu kızne güzel olurdu dimiiiiiiiikaydirigubbakcemile5
ee biraz iş yapayım dedim herkez biyerlere gitmişşşşş olmuyor böyle ama hadi toplaşın bakalımmmmmkaydirigubbakcemilezaten bir saatim kalmışşşşşşş oğluşumu görmeyeeeee:lepi:
hoşgeldinn güzel hamişslm canlarım nasılsınızz? umarım hepinizde her şey yolundadır, çok özledim siziii. yarın ve pazar günü sınavım var dua edin bana bakiim. salı eltimin bebek geliyor, kayınvaldem fizik tedavi görüyordu şimdi yürüyemiyor bi yandan dersler.. ayy neye koşacağımı şaşırdım kızlarr.
canım sende nasıl oldu, umursamadığın ay mı oldu?seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim, kafamıza taktığımız için üstüne düştüğümüz için stresten olmuyor çogu zaman, kim artık düşünmicem oluruna bıraktım dese o ay hamiş kalıyor, insallah senden en kısa zamanda güzel haberi alırız canım, şu sogan kürünü de yap artık :)
ve soğan kürü yaptın mı sen?
kızlar öptümm hepiniziiiŞenizŞenizŞeniz