- 30 Ekim 2008
- 7.934
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dayımın eşi hamişmiş 5 yıldan beri olmuyodu çocukları nasıl oldu kaldı daha konuşamadım konuşunca size haber veririm canlarım ay darısı başıma bir ben bide teyze kızı kaldı çocuksuz ailede
sağol ayşecim allah dualarımız kabul etsin
ayşe allah razı olsun bu güzel resim için.rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin.hem dilden yaptığımız hemde fiili (çalışmalar yani) :CüvCüv: yaptığımız bütün duaları kabul etsin.
kızlar neden kimseden ses çıkmıyor
benimde işlerim varrrrr bi işşşş bi topişşşş yapıyom ammaaaaa şakkıdıevet ayşecim biz bize yeteriz cadılar yaaa yazmıyolar bir saattir bekliyorum sen geldinde yazdın şka bir yana işleri var sanırım bakamıyolar pc ye
olurmu ses ver ki ses gelsin bende işiniz var diye seslenmiyorum kızlar
kızlar kusura bakmayın ben arada giriyom bugün buranın pazarı zaten haftada birgün oluyor oda maşallah paris gibi :roflol:dolaştık kocişle bana çiçek aldısırnaşık şey yazamasamda okuyorum
siz bakın keyfinize birisi çiçek alır biri gezer oooohhhhhhhhhh vallaa.benimde kız kardeşim geliyo köyden ben merkezdeyim bizde onla gezecez inş.
kız aylardır evdeyim yat yatt biyerlerim yara oldu bırak da gezeyim accuk daaa hazır hava güzell güneş açmışşşşş benim kardeşim ancak okullar kapanınca gelecek zaten senede bir kez gelir bir ay kalırrr ankarada evli kendisi bak bende seni kıskandım şimdiiiiiiiiyi gezmeler canımmmm kardeş gibisi varmı yaa:1hug:
hıh ayşeyi de kaçırdık gitti işte gezin kızlar biz tıkıldık işyerindeyim neyseki yarın tatil bugünn cumaaaaaaaaaaaa