- 7 Mayıs 2008
- 7.418
- 10
ultrason çekecek.sonra serophene yazmıştı onu kullanacam.hayırlısı artık.inşallah sen hamilesindir ya.peki belirtilerin varmı.
bi de sık sık mide yanması oldu, o da başka nedenden olmuş olabilir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ultrason çekecek.sonra serophene yazmıştı onu kullanacam.hayırlısı artık.inşallah sen hamilesindir ya.peki belirtilerin varmı.
sen daha önce tetkikler yaptırdın mı? rahim filmi falan?
gerek görmedi demekki. hadi inşallah nisanda gelsin bebişlerinhihoyyytrahim filmi çekmedi ama sanırım gerek duymadı.çünkü beni her seferinde alttan ultrasonla bakıyo.tabi ilk gittiğimde hormon testi falan istemişti.
inşallah kocişimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum.ilacımı bitireyim yine dr gidip yyumurtalarıma baktıktan sonra inş tarih verecem buraya.hayırlısı allahtan.:1hug:gerek görmedi demekki. hadi inşallah nisanda gelsin bebişlerinhihoyyyt
inşallah kocişimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum.ilacımı bitireyim yine dr gidip yyumurtalarıma baktıktan sonra inş tarih verecem buraya.hayırlısı allahtan.:1hug:
canım ben bi çıktım,gelirim
herkese selam kızlar
ya ağlicam, ben kırmızı kart yicem galibaaasenağlamasenağlamasenağlama
adet olacakmışım gibi kasıklarım,belimsenağlamaya nerden çıkardın.senağlama
ya bu kadar ümitlenip deesenağlama
ya dur daha ümitsizlenme.ama onada hazırlıklı ol.olursanda üzülme.nisanda hep biraber inşallah.senin bi sorunun varmıydı bilmiyorum ben.
AYLİN HAMILEkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Bi kere folikül kisti oldu bi sonraki adetimde yok oldu. o ay da gecikmiştim ama 4 gün falandı galima..onun dışında bişey yok, hiç dr.a gitmedim,bilmiyorum.
canım haziranda ikinci yılımızı tamamlıcaz inşallah. hasta olursam da, olmayıp test yine negatif çıkarsa da veya test yapıp pozitif çıkarsa da doktora gidicem,her ihtimalde ama tabi sonuncu ihtimal olur inşallah.. hamile diilsem hiç iyiye işaret diil bu kadar gecikmesenağlamaya ben yeni yeni tanımaya başladım sizi kusura bakma.ne kadarlık evlisin.ilk bebeşinmi.canım bende adet gecikmesinden dolayı gitmiştim doktora.eğer hasta olursan ki inşallah olmazsın doktora git bence.