- 30 Ekim 2008
- 7.934
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz geldikkkkkkkkhihoyyyt
doktorumuz oğluşumun herbişeyine baktı kalbini odacıklarını kalp duvarını omurgası parmakları topuğu aklınıza ne gelirseee ben heyecandan hepsini hatırlamıyorum şimdiiii hepsi normalmişşş şu anda hiçbir sorun yok inşallah hep böyle devam ederrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:
biz geldikkkkkkkkhihoyyyt
doktorumuz oğluşumun herbişeyine baktı kalbini odacıklarını kalp duvarını omurgası parmakları topuğu aklınıza ne gelirseee ben heyecandan hepsini hatırlamıyorum şimdiiii hepsi normalmişşş şu anda hiçbir sorun yok inşallah hep böyle devam ederrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:
kusura bakma dalgınlığıma gelmiştir hayatım bana doğum tarihinide ilet lütfenbenim adımı zaten yazmamışsın ama:çok üzgünüm: yine de tarihimi vereyim nasipcim eklersin belki, 18 nisan...
bizim topikte umutsuzluk yok olsada olmasada vereceksinklava:1 kerecik çalışmalarla hamiş kalanlarda varbende gülsüm memnun oldum.haklısın da ben bu ay umutlu değilim ondan vermedim.şakasına dedim yokum diye:1hug:
neler olmadı ki hayatım geçen ay 4 gün geçikme yaşadım bütün belirtiler vardı (yumurta takibi yaptırmıştım 3 tane yumoşum vardı dr çok umutluydu)ama sonuç fos çıktı yinenasip noldu, benim haberim yok??
tabiiki izmirtesekkur ederız teyzelerı bakalım yaza hangınızın yanınıza gelecegız aydın mı ızmır mı
hoşgeldin seher hadi hayırlısı allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinvalla az kaldı anacım bide normal ne zamaan olcada belli değil hayırlısı artık
kızlar merhaba...sehercim seni merak ediyodum valla iyi oldu geldin...hadi inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder canım...
mervecim zaten biliyodun kartın geleceğini...hem ara vermek sana iyi gelecek..dinlen biraz...ama biz burdayız unutma haaa...
nasip kocanın terfisi hayırlı olsun canım...iyisin gördüğüm kadarıyla...
aylin canım sende çok geç kalmadan dr a görün bence..1 hafta gecikme pek normal değil..ihmal etme derim ben...
hamişş olmayı bekleyen tüm umutlu anne adayları...inşallah bu cuma günü hürmetine rabbim göndersin meleklerinizi...
öpüyorum kocaman hepinizi....
evet koçiş bıraktı beni bir cafede yanına gelecektim ama açmadın:çok üzgünüm:bu arada NASİPP beni aramışsın kuşum ama arkdaşla o sergi senin bu sergi benim geziyorduk arama fırsatım olmadı ama sanırım istla geldiğin için aramışsın yine görüşemedik neyse bir dahakine insallaaah
sağol raziyecimpınarcım hoşgeldin canım nasıl bakalım senin miniğin iyisinizdir inşallah
merve2cim sende hoşgeldin bitanem oğluşunla keyifler iyidir herhalde
nasipcim kocişinin terfisi hayırlı olsun canım
ayşem sende hoşgeldin oğluşun nasıl eziyet etmiyor dimi anneye
teşekkür ederimmmmNasİp kocanın terfİsİ hayırlı olsun canım
ayŞe bebİŞİn nasıl
sağol kader arkadaşım valla emel benimde 28 ay oldukızlar selam ben geldim...Umarım herkes iyidir..
Nasip cim tebrik ederim eşini ... Bu arada benı 24 Nisan yaz hadi :)))
Ayşe bol şans dilerim..inşallahhh güzel pozlar verir oğlun sana..
Seher canım senınde günün az kalmış. hayırlısı ile kucağına alırsın umarım.
Şebo, merveler, ayşe,sinemler, gülsüm, beyza, raziye, emel sizler nasılsınız ? Kesin birilerini unuttum ama kusura bakmayın kızlar...
ben sana ne demiştim ama allahın izniyle birşey olmayacak diyebiz geldikkkkkkkkh
doktorumuz oğluşumun herbişeyine baktı kalbini odacıklarını kalp duvarını omurgası parmakları topuğu aklınıza ne gelirseee ben heyecandan hepsini hatırlamıyorum şimdiiii hepsi normalmişşş şu anda hiçbir sorun yok inşallah hep böyle devam ederrrrrrrr::
gülşen doğum yaptı hayatımmerhabalar kızlar biliyorum bayadır yoktum unuttunuz beni ama evdeki pc hala düzelmedi bende eşimede izin vermişlerken gidip çanakkalede anneannemde kaldık kafa dinledim anca geldim şimdide annemden yazıyorum pek geçmişi okuyamadım emelle konuşmuştum yiğitine maşallah diyorum darısı başıma kızlar gülşenden haber yokmu diğer kızlar doğurmadımı acaba neyse biz iyiyiz oğlumla bebeğim 2 hafta önce 2 kilo olmuştuk artık 1haftada 300 gr almaya başladı bakalım nisanda gidicez kaç kilo olmuş tosunum tüm hazırlıklarım tamam mobilyamızda 2 haftaya kadar hazır olucak sonra oğlumu beklicem sizleri özledim
slm kızlar uzun bir aradan sonra yeni uğradım geçmişi okuyorumda neler olmuş neler...........hamişlere allah sağlıkla kucağına almayı,,,,,,,,,,doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi hamiş olmayanlaarada inşallah olmayı nasip etsin allahım inşallah...........
canımm senin için girdim çoook sevindim güzel haberlerini aldığıma maşallahhhhhh inş hepte böle devam edicek allahın izniyle:teytey:biz geldikkkkkkkkhihoyyyt
badegül cnm nasılsın bizde aynı değişiklik yokslm kızlar uzun bir aradan sonra yeni uğradım geçmişi okuyorumda neler olmuş neler...........hamişlere allah sağlıkla kucağına almayı,,,,,,,,,,doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi hamiş olmayanlaarada inşallah olmayı nasip etsin allahım inşallah...........
aslıcımm hadi maşallahhh çok az kalmış cnm sanada ya allahım nekadar çabuk geçiyor zaman hihoyyytmerhabalar kızlar biliyorum bayadır yoktum unuttunuz beni ama evdeki pc hala düzelmedi bende eşimede izin vermişlerken gidip çanakkalede anneannemde kaldık kafa dinledim anca geldim şimdide annemden yazıyorum pek geçmişi okuyamadım emelle konuşmuştum yiğitine maşallah diyorum darısı başıma kızlar gülşenden haber yokmu diğer kızlar doğurmadımı acaba neyse biz iyiyiz oğlumla bebeğim 2 hafta önce 2 kilo olmuştuk artık 1haftada 300 gr almaya başladı bakalım nisanda gidicez kaç kilo olmuş tosunum tüm hazırlıklarım tamam mobilyamızda 2 haftaya kadar hazır olucak sonra oğlumu beklicem sizleri özledim
bende sözzz veriyorummm yeterkiii gelsinn melek şikayet etmicemmmay kızlar şuan bi ablayla hamilelik konusunu konuşuyoz.başının etini yiyomda bu konuda delikafadulden diyo sen hamile kalınca şikayet et ben soracam sana.özellikle son aylarda yatakta sağa sola dönmen için önce kalkıp oturman lazım.ayyy koptum. :roflol:
evet cnm şimdi bile ii geldi buara bana regl tarihimi beklemiyorum buay başka hedeflerim olucak allahın izniyle ev bulup taşınabilsemkızlar merhaba...sehercim seni merak ediyodum valla iyi oldu geldin...hadi inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder canım...
mervecim zaten biliyodun kartın geleceğini...hem ara vermek sana iyi gelecek..dinlen biraz...ama biz burdayız unutma haaa...
nasip kocanın terfisi hayırlı olsun canım...iyisin gördüğüm kadarıyla...
aylin canım sende çok geç kalmadan dr a görün bence..1 hafta gecikme pek normal değil..ihmal etme derim ben...
hamişş olmayı bekleyen tüm umutlu anne adayları...inşallah bu cuma günü hürmetine rabbim göndersin meleklerinizi...
öpüyorum kocaman hepinizi....
nasipcim adımı silebilirsin inan buay regl tarihime bakmamaya söz verdim kendime ve aklımdan bile geçirmiyorum erteledim benn bu sevdayııkızlar şu tarihlerinizi versenizde eklesem bak silecem yoksa adınızı
sağol canım,sen?
mervecim yeni gördüm, üzülme be güzellik, hayırlısı olsun..
canımmmmmmm inşallahhhhh Rabbim size de yaşatacak bunları en kısa zamandaaa:1hug:bu arada kolay gelsinnnnncanııııım yerim ben sizi, Allahım kucagına sağsalim almanı nasip etsin ayşem. çok sevindim senin adına, maşallah güzelim. :sm_cool::sm_cool:
darısı cümlemizin başına inşallah, sağlıkla sıhhatle ağız tadıyla..
herkese de iyi hafta sonları, kocaman 2 gün motor takmış gibi temizlenecek evim beni bekliyooooooordelikafadulden
haklısın canım herşey onlar için yeterki iyi olsunlar da gerisi hiç önemli değilll sağolll canımma.s.ayşecim çok sevindim canım..maşallah oğluşuna...darısı bana olsun inşallah...bak stres yaptığımıza değmiyor..ay hareket etmedi yok acaba iyi mi...ama elde değilki anne olmak şimdiden başladı valla...aman onlar iyi olsun da başka bişi istemiyoz dimi gülüm...
aminnnn canımm sende daha sık gelmeye çalış amaaaaaaakaydirigubbakcemileslm kızlar uzun bir aradan sonra yeni uğradım geçmişi okuyorumda neler olmuş neler...........hamişlere allah sağlıkla kucağına almayı,,,,,,,,,,doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi hamiş olmayanlaarada inşallah olmayı nasip etsin allahım inşallah...........
demiştinnnnnnnkaydirigubbakcemile3napayım nasip korku hep olacakkkkk ama inşallah bu sefer hayırlısıyla sağlıcakla büyüdüğünü de görecem oğluşumunnben sana ne demiştim ama allahın izniyle birşey olmayacak diye
canımm senin için girdim çoook sevindim güzel haberlerini aldığıma maşallahhhhhh inş hepte böle devam edicek allahın izniyle:teytey:
mrb herkese benim kırmızı kart geldi dediğim gibi.inşallah nisanda hepimiz hamiş oluruz.
merhabalar kızlar biliyorum bayadır yoktum unuttunuz beni ama evdeki pc hala düzelmedi bende eşimede izin vermişlerken gidip çanakkalede anneannemde kaldık kafa dinledim anca geldim şimdide annemden yazıyorum pek geçmişi okuyamadım emelle konuşmuştum yiğitine maşallah diyorum darısı başıma kızlar gülşenden haber yokmu diğer kızlar doğurmadımı acaba neyse biz iyiyiz oğlumla bebeğim 2 hafta önce 2 kilo olmuştuk artık 1haftada 300 gr almaya başladı bakalım nisanda gidicez kaç kilo olmuş tosunum tüm hazırlıklarım tamam mobilyamızda 2 haftaya kadar hazır olucak sonra oğlumu beklicem sizleri özledim