- 7 Mayıs 2008
- 7.418
- 10
GÜNAYDIN KIZLAAAAAR :1hug:
ümitsizlik yokklava:hayırlısı olsun rahelim belki bende yerim kartı belli olmaz canım çokta ümitli değilim
canımmmmm çokkk sevindim, maşallahbiz geldikkkkkkkkhihoyyyt
doktorumuz oğluşumun herbişeyine baktı kalbini odacıklarını kalp duvarını omurgası parmakları topuğu aklınıza ne gelirseee ben heyecandan hepsini hatırlamıyorum şimdiiii hepsi normalmişşş şu anda hiçbir sorun yok inşallah hep böyle devam ederrrrrrrr:teytey:
maşallah gülüm, ne şekersiniz hamişler siziii:CüvCüv:merhabalar kızlar biliyorum bayadır yoktum unuttunuz beni ama evdeki pc hala düzelmedi bende eşimede izin vermişlerken gidip çanakkalede anneannemde kaldık kafa dinledim anca geldim şimdide annemden yazıyorum pek geçmişi okuyamadım emelle konuşmuştum yiğitine maşallah diyorum darısı başıma kızlar gülşenden haber yokmu diğer kızlar doğurmadımı acaba neyse biz iyiyiz oğlumla bebeğim 2 hafta önce 2 kilo olmuştuk artık 1haftada 300 gr almaya başladı bakalım nisanda gidicez kaç kilo olmuş tosunum tüm hazırlıklarım tamam mobilyamızda 2 haftaya kadar hazır olucak sonra oğlumu beklicem sizleri özledim
canımm evet hiç düşünmemeye çalış, arkadaşların da çok istiyolar demekki,hem belki nisan ayında çıkar rüyalarıyerimsenibensağoll cnmm toparladım aslında ben kendi halime kalsaydım bukadar çok etkilenmicektim fakat arkadaşlarım hepsi beni rüyalarında hamile gördüler benden umutlandılar onların umutlarıyla bende kaptırmıştım kendimi ama şimdi bebek olayını ertelediğimizi söledim çünkü istemiyorum kimse bilsin beklemesin kimse bende beklemek istemiyorum hayat yoksa geçmez beklenmedik anda gelsin inş:teytey:
oh oh yesinler keyif de mi yaparmış maşallahkızlar biz de dün dr teyzemize gittik...oğluşum 385 gr 25 cm.olmuş...kuzucuğum çok keyifliydi..başını sol kasığıma yaslamış yatıyodu...herşeyi normal...allahım hep böyle daim etsin inş...darısı da hepinize olsun canlarım....
hayırlısı canım, zaten bu ay beklemiyodun,üzülmedin çok di mi?mrb herkese benim kırmızı kart geldi dediğim gibi.inşallah nisanda hepimiz hamiş oluruz.
hadi bakalım gülüm, inşallah hamişsindirhihoyyytgünaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim aslım h.g. nasılsın canım merviş seni burda görmek çok güzel canım kızlar ben grip oldum galiba kaldı benim 1 günüm bakalım ne olacak