Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aylın ben sımdıye Çoktan test yapmıstım
ve 3 günlük gecikmede çıkmadıysa ve hamileysem geç döllenmedir diye düşündüm, korkuyorum yine negatif çıkmasından.. bi topikte okudum, birisi de benim gibi 2-3 gün geçince test yapmış negatif çıkmış,kist sanmış, 3 hafta geçene kadar 3 kere negatif çıkmış sonra doktora gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş.. yani testte negatif çıkmasından korkuyorum,aptalca biliyorum ama bu ümidi de seviyorumsenağlama
biliyorum beni anladığınızı, çok sağolun...bakalım, bugün görmezsem kart...canım ben çok iyi anlıyorum seni.ama üzülme lütfen.ne olursa olsun bizim için hayırlısı ne ise o olsun.ama en yakın zamanda doktora git derim ben.
canımm ya, inşallah.. ama bugün baya korkutuyo benigormeyeceksın canım merak etme sen
canımm ya, inşallah.. ama bugün baya korkutuyo beni
dua edin bana olmaz mı, tamam konuyu kapatalımkaydirigubbakcemile5sen korkma o korksun senden :roflol: bencede olmayacaksın neyse konu kapanmıştır. sengözlerimebaksanab
doktorum bakalım bana ne dicek.acayip de uykum var.
ben az önce kırmızı kart gördüm! inanamıyorum! hiç bu kadar ümitlenmemiştim!!! senağlamasenağlamasenağlama
aylin lütfen ama lütfen üzülme bunu demek saçma biliyorum ama vardır bi zamanı be güzelim.hemen bugün randevu al ve doktora git lütfen.
canım çokk sağol,sağolun.. ya inan karttan çok bu gecikme canımı sıktı şimdi..selam kızlar şimdi geldim yemin ederim siteye ne zamandır giresim yok sırf aylincim senin için geldim inşallah güzel haber alırım diye ama gelmez olaydım üzülme anacım napcan biz bunu hep yaşıyoruz evet vardır bir zamanı ama kimbilir ne zaman. kendi adıma artık ateş ölçmeyi gün takip etmeyi aman şimdi yumurtlama zamanı diyip ilişkiye girmeyi bıraktım kk ya bile eski günlerdeki gibi gelmiyorum bir sayfa atlamaz kim ne yazmış okurdum eskileri okumak bile içimden gelmiyor hepimizin hakkında hayırlısı umarım allahım bizim kaderimizede böyle güzel bir duyguyu tatmayı yazmış olsun.
selam kızlar şimdi geldim yemin ederim siteye ne zamandır giresim yok sırf aylincim senin için geldim inşallah güzel haber alırım diye ama gelmez olaydım üzülme anacım napcan biz bunu hep yaşıyoruz evet vardır bir zamanı ama kimbilir ne zaman. kendi adıma artık ateş ölçmeyi gün takip etmeyi aman şimdi yumurtlama zamanı diyip ilişkiye girmeyi bıraktım kk ya bile eski günlerdeki gibi gelmiyorum bir sayfa atlamaz kim ne yazmış okurdum eskileri okumak bile içimden gelmiyor hepimizin hakkında hayırlısı umarım allahım bizim kaderimizede böyle güzel bir duyguyu tatmayı yazmış olsun.
canım sen ilk dr.a gecikme yüzünden mi gittim demiştin?en son cümlen herşeyi özetliyo canım.ben şuna inanıyorum biz dua dip istersek ve tedavimize devam edersek inşallah inşallah olacak ya.
canım çokk sağol,sağolun.. ya inan karttan çok bu gecikme canımı sıktı şimdi..