Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
razişim allah sanada nasip edicek sanırım
ben tadıcağımıza inanıyorum inşallah.
evet ya ne kadar muhteşem bişey olsa gerek acaba ben bu duyguyu tadabilecekmiyim allahım inşallah
gülsümüm abartmış azcık yaa o kadar da değilllll tamam biraz zor oluyor ama öyle aman aman bir şeyde yok yaniiii hem o göbişe bakınca tek düşündüğün içindeki melek oluyor canımmm herşey unutuluyor merak etme yeterki hayırlısıyla biran önce hamiş kal bak ne güzel geçecek günlerinnnn tabi bu buradaki herkez için geçerliiii razişim aylinim ve diğerleriii birgün burdan hepiniz emoşum gibi meleğinizin yaptıklarını anlatacaksınızzz tabi evde net varsa baksanıza esmamla gülşenimden haber yokkk kızlarrrr doğuma kadar hepinizin evinde pc olsun o kadarrrrrrrr merakta bırakmayın bizi yahuuu bakın sizi hamiş ettim de pc şartı bilem koydummmmmmm:roflol::roflol::roflol:
hiiii bak yine heyecan yaptımm ya:asigim: sen düşündün mü? benim var bişeler.. oğlan kerem, kız elif olabilir ya da defne..kızlar hamile olanlarn bellide sanırım, hamile olmak isteyenler bebişlerinizin isimlerini düşündünüzmü
inşallah bizim göbişler de goccaman olur :CüvCüv: valla pc şartını bile koydun, baş üstünee:enbuyukkk:gülsümüm abartmış azcık yaa o kadar da değilllll tamam biraz zor oluyor ama öyle aman aman bir şeyde yok yaniiii hem o göbişe bakınca tek düşündüğün içindeki melek oluyor canımmm herşey unutuluyor merak etme yeterki hayırlısıyla biran önce hamiş kal bak ne güzel geçecek günlerinnnn tabi bu buradaki herkez için geçerliiii razişim aylinim ve diğerleriii birgün burdan hepiniz emoşum gibi meleğinizin yaptıklarını anlatacaksınızzz tabi evde net varsa baksanıza esmamla gülşenimden haber yokkk kızlarrrr doğuma kadar hepinizin evinde pc olsun o kadarrrrrrrr merakta bırakmayın bizi yahuuu bakın sizi hamiş ettim de pc şartı bilem koydummmmmmm:roflol::roflol::roflol:
güzelmiş aylincim inşallah en yakın zamanda bu isimler sahipleriniz bulur.
ben taaaa evlenmeden önce flört ederken kaydirigubbakcemile3 düşündük. kız fatma nevgül erkek enes ubeyde
hepimizin canım. senin nickin burdan geliyo yaniiiiia.s
eveeetALLAH HAYIRLISNI VERSİN KIZLAR HAMİŞLER BİZE DUA EDİN :Saruboceq: