Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasipcim beni bu ay yazmasan nasıl olur zaten çalışma yapmıyoruz
nasıl gitsin bıraktığın gibi artık tek fark kafama takmıyorum artık ister olur isterse olmaz paşa gönlü bilir
koşuşturup duruyorum işte eşim terfi etti sonunda kaptan karısı oldum:roflol::roflol:
aman allahım ben bişeyi farkettim veeesenağlama ben neden umudunu taşıyanlar listesinde değilim.boşunamı geldim ben buraya.senağlama
ha bi de terfi hayırlı olsun canımmmnasıl gitsin bıraktığın gibi artık tek fark kafama takmıyorum artık ister olur isterse olmaz paşa gönlü bilir
koşuşturup duruyorum işte eşim terfi etti sonunda kaptan karısı oldum:roflol::roflol:
takma tabi, belki o zaman gelir bebiş.. hem senin maşallah oğluşun var, Allah güzel uzun ömürler versin
ha bi de terfi hayırlı olsun canımmm
nasip beni de ekler misin listeye 21 marttı adet tarihim, bi de doğum tarihi mi lazım, 11.04.1979hoşbulduk gülüm nasılsın? şükür kavuşturanakaydirigubbakcemile5
okudum kız 6 gün uzun bir süre bence bana sorarsan dr görün tecrübe konuşuyor:roflol:
kızlar şu tarihlerinizi versenizde eklesem bak silecem yoksa adınızı
nasip benim tarihide 1 nisan yaz canım o vakıta kadar olmazsam hamişim diyecem gününü pek şaşmazda
hayatım bilgilerini vermezsen ben bilemem ki bu arada yeni katılanlardansın sanırım
aramıza hoşgeldin ben nasipa.s.
nasip noldu, benim haberim yok??tamam hayatım ekledim valla benimde şaşmazdı ama biliyorsun bu ay başıma geleni
o yüzden sakın kendini dinleme sen biraz fazla takıyorsun kafana gibi:teselli:
OĞlum banyo yaptı uykuya daldı teyzelerı kaka problemını astık gıbı
oyyy yerim ben onu!!OĞlum banyo yaptı uykuya daldı teyzelerı kaka problemını astık gıbı