slm canlarımmm :)Ayşeemm,şebnemimmmm,esmaaam,sibelimm,diğer esmamm, asiyeeem,emelimmm,gülşenimm,deryaaam,sinemimmm,merveeem,nasipiiiim,raziyeeem.. hepinize hayırlı günler hayırlı ramazanlar diliyorumm..Şeniz
Deryacım geçmişte yazını okudum üzüldüm cidden, nasıl bi adam bu böyle ya? ama sabret allah sana bu kötü zamanlarının mükafatını verecek canım.hakkında hayırlısı olsun biz hep yanındayız:enbuyukkk:
Şebnem,canım sigarayı bırakmışınız çok sevindim insallah bu konuda istikrarlı olarak devam edersiniz çok sevindim:)
Aslımmmmm, Kız hamiş misin yoksa seeen? insallah kırmızı kartı yemeyeceksin cnm benim ..
ramazanda insallah allah tüm üsteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın, sağlıklı mutlu kısmetli bebişler versin insallahhhhh...
ortalarda pınar haiş die bi söylenti mi var ben mi yanlıuş okudum? yoksa aramıza başka bi Pınar arkadaşımız mı katıldı?Ya da allah mı söyletti :)
Kızlar p.be çok çalıştık tam yumurtlama zamanımdı, ama 3 gündür çok fazla akıntım oluyor?? hala yumurtluyo muyum dersiniz ama yumurtam çatlamıştı nası oluo bu? ha bi de belim ağrıyo off..