Umudumuz Umut olsun

günaydın kızlar ben geldim merviş hadi çabuk gel yaptın mı testi ısın yüksekmi hala hadi canım merak ediyorummmm

emoş nasılsın canım bebişin nasıl kokla bizim yerimize olur mu

günaydıııııııınnnn..bugün ilk güzel haberi aldık sabah..

ıDıL prenses dün akşam 20:30 da dünyaya merhaba demiş kızlar....erkenci biraz topiğimizin ilk prensesi...gülşencim allah ömürlü etsin hayatım...ailenize huzur ve bereket getirsin...

mervecim 2.güzel haber de senden gelsin canım hayırlısıyla...

malesef kızlar okadar çok isterdim ki çift çizgi gördüm demeyi ama koskocamann tek çizgiydi 3saat sonra baktım gene tek yani test ısrarlıydı hamile olmadığım konusunda senağlama

malesef kızlar okadar çok isterdim ki çift çizgi gördüm demeyi ama koskocamann tek çizgiydi 3saat sonra baktım gene tek yani test ısrarlıydı hamile olmadığım konusunda senağlama

canım allah herşeyin hayırlısını versin...rabbim büyük...bigün bi bakmışsın gelivermiş meleğin...sonrada idil prenses gibi kucağına alıvermişsin...herşeyin bi zamanı var en iyisini rabbim biliyo bizim için....

canım allah herşeyin hayırlısını versin...rabbim büyük...bigün bi bakmışsın gelivermiş meleğin...sonrada idil prenses gibi kucağına alıvermişsin...herşeyin bi zamanı var en iyisini rabbim biliyo bizim için....

evet bi tanem allahın takdiri nezaman hayırlısı ise ozaman verecektir asla isyan etmem ama bişi boğazıma oturdu kaldı düğümlendi geçer buda:a015:

evet bi tanem allahın takdiri nezaman hayırlısı ise ozaman verecektir asla isyan etmem ama bişi boğazıma oturdu kaldı düğümlendi geçer buda:a015:

geçecek elbet...sağlıkla gelsin meleğin de ne zaman gelirse gelsin...canım benim...

ben yatayım biraz kızlar...yoksa bütün gün sersem gibi olurum sonra...günaydın razişcim...

günaydın kızlar mervecim üzülme bitanem kart yemedin daha esmanın bile kanda ne kadar geç çıkmıştı hatırlıyor musun ısında düşmediyse bekle bakalım bitanem
gülşencim tebrik ederim canım allahım uzun ömür versin hepinize mis gibi kokla bakalım prensesini
merve2cm sen de erkencisin uyuyamadınmı oğluşun nasıl
sinemcim sanada günaydın bitanem

günaydın kızlar mervecim üzülme bitanem kart yemedin daha esmanın bile kanda ne kadar geç çıkmıştı hatırlıyor musun ısında düşmediyse bekle bakalım bitanem
gülşencim tebrik ederim canım allahım uzun ömür versin hepinize mis gibi kokla bakalım prensesini
merve2cm sen de erkencisin uyuyamadınmı oğluşun nasıl
sinemcim sanada günaydın bitanem

bakalım hayatım evet beklemekten başka çaremiz yok:sm_confused:

günaydın mervem hayırlısı olsun canım ısın düşmediyse hala umut var çünkü geç döllenme olduysa idrarda geç çıkar canım

günaydın razişim kaldı 1 hafta bakalım eğer olmazsam haftaya perş. testi yapacam ama umudum yok gibi kısmet yinede mervem ısını ölçtün mü

günaydın mervem hayırlısı olsun canım ısın düşmediyse hala umut var çünkü geç döllenme olduysa idrarda geç çıkar canım

evet cnm ısım 37 çıktı ama 2 gün kala düşüyor ya yarın ver perşembe düşerse iyice umudu keserim. asıl günüm zaten perşembe 32.gün benneyaptımki

ok canım hayırlısı kırmızıları görmeden umudunu kesme canım umarım ısın düşmez sen 32 günde bir mi adet oluyosun benim 26 günde 1 e eski ahline döndü canım

herkese günaydınlar.kıslar ne o hemen umut kesmeler falan gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez:KK70:D

günaydın nevgül nasılsın canım seni mart ve nisanda çift çizgi görmek isteyenler topiğinde yakaladım şakkıdısüprizzzzz

günaydın canlarımmm

sinemcimm burdayım beenn valla sınava 2 hafta kaldı boş bi anımda iki satır bişey okuyorum aklıma girerse tabii şu sınavları bi atlatsaydım kafam da rahatlıyacak offf sıkıldım valla yaaa ama beni unutmayım...

mervecimm bence umutsuzluğa kapılma canım daha 13. gün bugün diyosun idrarda en az 3 gün geçmesi lazım diyorlar daha senin günün bile geçmedi canım bence umudunu yitirme...

merve2 canımm bak ben sana demiştim senin oğlun uslu ama annecim ben burdayım da diyo...

razişcim canım hayırlısı olsun Allah doğal yollardan hamiş olmamızı nasip etsin inş başka yollara muhtaç etmesin bebeler gelsin inş...

ayşeecimm sanada ceee...

ve diğer hatunlar öpüyorum hepiniziii...

nisana bomba gibi girelimmm kızlaar umutlar tükenmesin bebişler gelsinn :CüvCüv:

nevgülcün adet günün ne zamandı canım şubat 28 çekti onu dikkate alarak hesaplayın canlarım sonra hayal kırıklığına uğruyoruz

herkese günaydınlar.kıslar ne o hemen umut kesmeler falan gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez:KK70:D
doğru cnmm haklısın ama koskoca tek çizgide gözüme battısenağlama
ok canım hayırlısı kırmızıları görmeden umudunu kesme canım umarım ısın düşmez sen 32 günde bir mi adet oluyosun benim 26 günde 1 e eski ahline döndü canım

yok cnm ya işte geç yumurtladım diye böyle oldu buay ne bilim karıştım :1no2: 30 günde olurdum daha doğrusu hep 2gün öne gelirdi cnm

günaydın canlarımmm

sinemcimm burdayım beenn valla sınava 2 hafta kaldı boş bi anımda iki satır bişey okuyorum aklıma girerse tabii şu sınavları bi atlatsaydım kafam da rahatlıyacak offf sıkıldım valla yaaa ama beni unutmayım...

mervecimm bence umutsuzluğa kapılma canım daha 13. gün bugün diyosun idrarda en az 3 gün geçmesi lazım diyorlar daha senin günün bile geçmedi canım bence umudunu yitirme...

merve2 canımm bak ben sana demiştim senin oğlun uslu ama annecim ben burdayım da diyo...

razişcim canım hayırlısı olsun Allah doğal yollardan hamiş olmamızı nasip etsin inş başka yollara muhtaç etmesin bebeler gelsin inş...

ayşeecimm sanada ceee...

ve diğer hatunlar öpüyorum hepiniziii...

nisana bomba gibi girelimmm kızlaar umutlar tükenmesin bebişler gelsinn :CüvCüv:

sağoll canımm allah razı olsunn inşallah o yüzdendir cnm çıkmamasının nedeni..sen nasılsın cnm

X