nevgülcün adet günün ne zamandı canım şubat 28 çekti onu dikkate alarak hesaplayın canlarım sonra hayal kırıklığına uğruyoruz
günaydın nevgül nasılsın canım seni mart ve nisanda çift çizgi görmek isteyenler topiğinde yakaladım şakkıdısüprizzzzz
aşkolsun ya:dilcikar:öle arada gelirsen zorlanırsın tabi aylincim sen ne alemdesin yazmamışsın canım?
inşallah güzel haberlerle gelirim canlarımm
bak bu habere çokk sevindimhihoyyyt erkenci çıktı kızımızzgünaydıııııııınnnn..bugün ilk güzel haberi aldık sabah..
İDİL prenses dün akşam 20:30 da dünyaya merhaba demiş kızlar....erkenci biraz topiğimizin ilk prensesi...gülşencim allah ömürlü etsin hayatım...ailenize huzur ve bereket getirsin...
mervecim 2.güzel haber de senden gelsin canım hayırlısıyla...
bence hemen ümitsizliğe kapılma canım ya, belki geç döllenme olmuştur.. dün de sölicektim unuttummalesef kızlar okadar çok isterdim ki çift çizgi gördüm demeyi ama koskocamann tek çizgiydi 3saat sonra baktım gene tek yani test ısrarlıydı hamile olmadığım konusunda senağlama
ay canımm benim haklısın cnmm aylincim kist değildir inşallah bende ilk gebelikte öle sanmıştım bilio msn gene kist oldu demiştim hatta kan tahlili vereyim sağlam olsun doktora gösteririm dedim vee ozaman kan tahlilim 1668 çıkınca şaşırmıştım cnm. sende nası belirti var ki ?
inşallah benimkide ge döllenme olmuş olsunnnnnnnnnnnn çook isterimm
ya işte kasıklarımda ağrı oluyo.. bi de daha önce kist olduğu ay göğüslerimde tık yoktu, benim adet belirtimdir bir hafta önce başlar göğüslerim hassaslaşmaya, yine bikaç güne kadar tık yoktu, şimdi de çokk hassas ve şiş.. kisttir diyorum çünkü nadiren adet sancısı gibi çok hafif hissediyorum. ve ne bulantı ne baş dönmesi ne kokulara hassaslık ne yorgunluk var, hiçbi hamilelik belirtim yok. bi de adet günüm yaklaştığı hafta akıntım acayip artmıştı, hamilelikten mi acaba dedim heyecan yaptım ama o da yok bi süredir.. anlıcağın bekliyorum kartı gördüm görücem.
senin için de Allahtan dilerim canım, inşallah bu sefer görürsün çift çizgiyi ve bebişini sağlıkla kucaklarsın :Saruboceq:
aylincim bir test yapsana canm merak ettim hemen kist diye düşünme ay heyecanlandım günaydın demeyi unuttum canım hoşgeldin
CANIM BENİM SENİ UMUTLANDIRMIYIM AMA CANIM BENİMDE HİÇBİR ŞİKAYETİM OLMAMIŞTI SEN EN KISA ZAMANDA DOKTORA GİT CNM GECİKTİRME DERİM
slm aylin ayşe raziş merve kaynatmışsınız öğleden sonra devam denetime bi bakayım dedim sayfaya
günaydın canımm
ya inanki yapmak istemiyorum! moralim bozulacak çünkü, başlar adetim bugün yarın.. başlamasa da en az 5 gün falan geçsin sonra yaparım. ama gerçekten hiç sanmıyorum, siz de heyecan yapmayın, sonra size uyar umutlanırım yaa, zaten ümitlenmek istemesek de hep oluyo içimizde biliyosunuz..
inşallah, çok istiyorum tabi ümidim olmasa da..bir an heyecanlandım açıkcası ama üzülmeni istemem canım en iyisini sen bilirsin inşallah bebişdendir gecikmen:ecrin_bebek:
Merhaba kızlar öncelikle iyi haftalar müdürüm yokken yazim dedim.
Mervecim hala kırmızıları görmemişsin ama testin de tek çizgi çıkmış okuduğum kadarıyla inşallah geç döllenmedendir bebek çıkar cnm benim.
Aylintcim bencede bekle biraz sonra test yap bi 5 gün geçsin inşallah hamişsindir cnm
Diğer kızlar nasıl fazla bakamıyorum 1 sayfa geriye baktım kaçamk girince böle oluyo.
Banada doktor klomen verdi kendi doktorum uzun uzadıya konuştuk . Pko olduğu için bir sürü folikülün var dedi 6mm imiş 30 olması lazım dedi ve ilaca başladı. Çoğul gebelik istemezyiz hepsi büyürse ilacı keseriz dedi ama takip etcez dedi. Kısmet artık bakalım neler olcak geçen ayda klomenle 1 yumurta oldu o da büyümedi. Bu sefer doktor 2 kutu verdi bakalım neler olcak. Benden böle kızlar haber edeyim size dedim. Öptüm sizi müdür gelince hemen kapatırım neden kayboldu demeyin sakınnnn
Mervecim hala kırmızıları görmemişsin ama testin de tek çizgi çıkmış okuduğum kadarıyla inşallah geç döllenmedendir bebek çıkar cnm benim.
Aylintcim bencede bekle biraz sonra test yap bi 5 gün geçsin inşallah hamişsindir cnm
Diğer kızlar nasıl fazla bakamıyorum 1 sayfa geriye baktım kaçamk girince böle oluyo.
Banada doktor klomen verdi kendi doktorum uzun uzadıya konuştuk . Pko olduğu için bir sürü folikülün var dedi 6mm imiş 30 olması lazım dedi ve ilaca başladı. Çoğul gebelik istemezyiz hepsi büyürse ilacı keseriz dedi ama takip etcez dedi. Kısmet artık bakalım neler olcak geçen ayda klomenle 1 yumurta oldu o da büyümedi. Bu sefer doktor 2 kutu verdi bakalım neler olcak. Benden böle kızlar haber edeyim size dedim. Öptüm sizi müdür gelince hemen kapatırım neden kayboldu demeyin sakınnnn