Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar ben halen hastalanmadım hiç bir belirtide yok sizce test yapsammı artık 30da olmam gerekirdi halen yok gemişi okuyayım bakalım merviş kartmı gördün yoksa
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar ben halen hastalanmadım hiç bir belirtide yok sizce test yapsammı artık 30da olmam gerekirdi halen yok gemişi okuyayım bakalım merviş kartmı gördün yoksa
akşama alıp eve gidince yapıcam ama varya azcık böyle belim ağıracak gibi olsun çok korkuyorum ya allahım 2 çigiyi görmek istiyorum yardım et lütfennnnnnnnnnnnnnnnn
akşama alıp eve gidince yapıcam ama varya azcık böyle belim ağıracak gibi olsun çok korkuyorum ya allahım 2 çigiyi görmek istiyorum yardım et lütfennnnnnnnnnnnnnnnn
vallahi olucaz yani bakalım ben hala ümitlenemiyorum çünkü korkuyorum hayırlısı mervecim vallah adetim yaklaştığında 1 2 3 varken bile hep çalıştık ozamanda olabilirmişya yumurtlama ondan
doğru cnm bende bu ay öle yapcam çünkü geçen ay yumurtlama günlerini hiç aksatmadım ama olmadısenağlama[/Q
üzülme canım benimde belli değilki bakalım önümüzdeki ay daha çok çalışırız.
vallahi kızlar bende hiç aksatmadım yumurtlama günlerimi..ama galiba çok stres yapıyoruz ondan olmuyo..bu ay hiçbişey hesaplamamaya karar verdim..hayırlısı bakalım.