Umudumuz Umut olsun

günaydın güzel hamişler güzel hamiş olmayı kalpten isteyen hatunlar nasılsınız bakalım

iyiyim güzel raziyem, sen nasılsın?

günaydın raziş nasılsın canım amin allah dualarımız kabul etsin sağlıklı uzun ömürlü hayırlı :emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:tosuncuklar versin bizlere
amin amin, inşallah:KK66:
aman diyim zeytin, inşallah yumurtacıgının yerini çabucanak bulur yaramazlar:1hug:

günaydım mervem nasılsın canım adetine kaç gün kaldı çalışıyor musun :eek:

CNM iyim adetime aslında 8 gün kaldı cnm geç yumurtladım ya ama ben 7 diye sayıyorum bigün ben öne aldım kaydirigubbakcemile3 çalışmalar durdu malesef kocamla aram pek iyi değil ondan dedim ya stresli bir ay geçirdim diye..

iyiyim ben mervecim, ne diye streslisin canımcım, genç evlilersiniz heralde, sıkıntı yapacak şeyleri uzak tutun kendinizden.:teselli:
benim de adetime 4-5 gün kaldı yasakkelime ya yumurtlamanın erken ya da geç olduğunu nasıl anlıyosunuz, ben normal de ovulasyon hesaplayan sitelerden hesaplıyorum ama doğru olmayabiliyo ööle mi?

merviş sende ne oldu bende hep yumurtlama zamanları kavga ediyorum stresten olmuyo sonra benim dr. dediği gibi yumoş spermi sevmiyo kapatıyo kapılarını onun yüzünden diğerleride giremiyo içeri dedi bana :nazar: oyüzden girme strese canım allah hayırlısını versin

benimde 13 gün var canım öne almaya başladı ya ayın 1 i gibi olurum 1 nisan şakası yapsada gelmese ne var sanki kırmızılar

merviş sende ne oldu bende hep yumurtlama zamanları kavga ediyorum stresten olmuyo sonra benim dr. dediği gibi yumoş spermi sevmiyo kapatıyo kapılarını onun yüzünden diğerleride giremiyo içeri dedi bana :nazar: oyüzden girme strese canım allah hayırlısını versin

sinem varmıymış böyle bişey yaa, yumurta spermi sevmiyo,allah allaaah.
ben de şey duymuştum, vücudun sperme bi alışma evresi varmış kimilerinde. mesela biz korunmadan birlikte olmaya başlayalı 40 gün falan oldu, ben de bööle avutuyorum kendimi, belki alışma dönemimdeyimdir:sm_confused:

valla dr. öyle dedi spermi beğenmiyo sevmiyo kendini kapatıyo içeri giremesin diye diğer spermlerde hakkının kaybediyo bence mantıklı çünkü beyin çok güçlü biz böyle strese giriyoruz yumurta kabul etmiyo spermi istemiyo o yüzden mervişim takma kafana allah hayırlı sağlıklı evlat versin zamanı gelince gelecek meleklerimiz

kızlar strese hiç girmeyin rahat olun canlarım yaaa takmayın kafanıza ben bu ay böyle yapıyorum sağlığımız yerinde allaha şükür

kızlar strese hiç girmeyin rahat olun canlarım yaaa takmayın kafanıza ben bu ay böyle yapıyorum sağlığımız yerinde allaha şükür

aynen canım sana katılıyorum.zaten marttı geçtim ben.ne zaman olacaksa artık allah bilir.yeterki hayırlısı gelsin sağlıklı sıhhatli gelsin.

günaydın raziş nasılsın canım amin allah dualarımız kabul etsin sağlıklı uzun ömürlü hayırlı :emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:tosuncuklar versin bizlere
günaydın sinemcim iyiyim artık sancım geçti sırnaşık şeyamin canım rabbim dualarımızı kabul eder inşallah :Saruboceq:
iyiyim güzel raziyem, sen nasılsın? :
bende iyiyim ayşecim kendimi yavaş yavaş enerjik hissetmeye başlıyorum bu ay bebiş için çalışma yapmamaya karar verdim kociş ameliyat olana kadar korunmak için elimden geleni yapıcam o zaman bir umut belki hamişimdir deme gibi bir şey olmayacak ve ben üzülmeyecem kendimce böyle karar aldım belki kociş ameliyat işini hızlandırır böylelikle:jeyyar:

nevgülcüm neden martı geçtin canım adet tarihin ne zamandı mart kedileriyle hamiş kalırız inş. hepimiz hadi kızlar çalışmalara ara vermek yokkaydirigubbakcemilesırnaşık şey

nevgülcüm neden martı geçtin canım adet tarihin ne zamandı mart kedileriyle hamiş kalırız inş. hepimiz hadi kızlar çalışmalara ara vermek yokkaydirigubbakcemilesırnaşık şey

duphaston kullanarak nasıl hamile kalabilirimki.hem yumuşlarımda gelişmemişsenağlama o yüzden geçtim.

bilmiyorum sinemcim tamam diyor ama zamanını bilmiyorum bende bilmiyorum bekliyorum ama hiçbirşey söylemiyorum kendisine bıraktım ne zaman isteyecek bakalım yoruldum artık belki korkuyor belki kendiliğinden olur diye umut ediyor off sıkıldım erkekleri anlamak çok zorkötükedihüso

öyle düşünme canımnevgülcüm yumurtanın ne zaman gelişeceği belli olmaz dumpastonu neden verdi sana canım dr. gidip yumurtan gelişmemiş diyipte hamile kalanlar var kk da ya umutsuzluğa kapılma

ya cnm ipe sapa gelmez sebep ama ilgi bekliyorum ondan hiçbişi yapmıcam naza çekiyorumkötükedihüso
iyiyim ben mervecim, ne diye streslisin canımcım, genç evlilersiniz heralde, sıkıntı yapacak şeyleri uzak tutun kendinizden.:teselli:
benim de adetime 4-5 gün kaldı yasakkelime ya yumurtlamanın erken ya da geç olduğunu nasıl anlıyosunuz, ben normal de ovulasyon hesaplayan sitelerden hesaplıyorum ama doğru olmayabiliyo ööle mi?

yok cnm ben 82 liyim senden bi yaş küçüğüm yani. cnm ben buay ovulasyon testi yaptımm heray bide ateş ölçme yöntemi yapıyorum. ona göre 14,15 olması gerekirden 18.gün yumurtladım.

benim yaşım 25 canım ama eşim 29 ben onun için erken olsun istedim bebişimizin bence de korkuyor ama korkunun ecele faydası yok hesabı dr da ameliyat olması gerektiğini ameliyatta başarı oranının %75 olduğunu %25 lik şansızlık olursada tüp bebek olması gerektiğini söledi bunları biliyor üstüne gitmiyorum üzmek istemiyorum ama maşallah kapalı kutu ağzını açıp ameliyat konusuyla ilgili konuşmuyor

X