Umudumuz Umut olsun

yogun ki ne yogunluk kızlar, şu hafta bir geçseydi, doktor bu hafta çalışmalar yapın diye takvim de cıkardı, işyerinde de tektim bu hafta, sormayın valla..

aman ayşe çalışmaları ihmal etme ben dün başladım bugünde bu haftayı boş geçmem erken yumurtluyorum çünkü gerçi çatlayıp çatlamaığı pzts. belli olur yumoşumun

emelcim hadi hayırlısıyla doğur canım...oğluşunu kucağına al kokla mis gibi...ay darısı başımıza hayırlısıyla...
kızlar biraz daha iyiyim bugün...sizlerde ne var ne yok...ayşecim tetanoz mu oldun? bende nisanın ilk haftası olcam...çok acımıyodur inşallah...

nasippppppppp:eek:klava::eek:klava:ne bişey demiyom bakalım huuu dün eşim evdeydi yazdım zaten pc yi kaptı diyeeeee giremedimki bi daha bugün de eşimin akrabasının cenazesi vardı yeğenler bana geldi biz gittik vs işte anca gelebildimmmm gelince yazıyorum zaten hepte soruyorum seni bir dün oda aceleden kısa kestimm eee:sm_confused:
canlarım bir bu sayfayı okudum hepiniz iyisinizdir umarımmm emoşum bişey kalmadı kız pazar bebişinle uyanacan inşallah canımmmm:nazar::emir_bebek::nazar:
esmam gülşenim şebbom mervem aslım rahelim nikolüm zeytinim nazmiyem pınarım asişim razişim beyzam sinemim semram feyzam seherim ayşem unuttuğum varsa affolaaaa öpüldünüz anacımmmmŞenizŞeniz

Son düzenleme:
emelcim hadi hayırlısıyla doğur canım...oğluşunu kucağına al kokla mis gibi...ay darısı başımıza hayırlısıyla...
kızlar biraz daha iyiyim bugün...sizlerde ne var ne yok...ayşecim tetanoz mu oldun? bende nisanın ilk haftası olcam...çok acımıyodur inşallah...

iğne acıtmıyor da kolum ağrıdı dünden beri gece uyutmadı nerdeyse ama bugün daha iyi ebe söylemişti zaten 2 3 gün ağrı yapar diye o yüzden sol koluma vurdurdum sağın üzerine yatarımda geneldeeee sende dikkat et canım ne tarafa yatıyorsan ötekine vurdur iğneyiiiii:1hug:

adaşım nasıl oldun biraz daha iyi misin cnm?

şükür açtım gözlerimi canım...aman ne ağır bi nezleydi yaa...gözlerim ağlamaktan şişmiş gibiydi 2 gün boyunca...bolca c vitamini portakal kivi limonlu ıhlamur süt....anca ayağa kalkabildim...umarım sen de iyisin...tembellik etmiyon dimi...kardeş istiyo oğluşum...

iğne acıtmıyor da kolum ağrıdı dünden beri gece uyutmadı nerdeyse ama bugün daha iyi ebe söylemişti zaten 2 3 gün ağrı yapar diye o yüzden sol koluma vurdurdum sağın üzerine yatarımda geneldeeee sende dikkat et canım ne tarafa yatıyorsan ötekine vurdur iğneyiiiii:1hug:

bende genelde sağıma yatarım ama bu aralar solumda daha rahat uyuyorum canım...biraz ağrı ve ateş yapıyo diye duymuştum...neyse katlanıcaz artık....

günaydın kızlar maşallah hamişler ne kaynatmışsınız siz öyle pınarcım bebeton büyümüş maşallah allah nazarlardan saklasın bakın bizim hamişlere yarın doğuracaklar gibi normali sezeryanı düşünüyorlar şimdi siz hamişliğin tadını çıkarın bir iki ay kala düşünürsünüz canlarım
ayşecim oğluşun nasıl aşı olmuşsunuz geçmiş olsun

saolasın cnm benim 2 haftada nasıl büyümüş teyzesi di mi?:nazar: valla öyle ya şimdiden nası doğum yapcağmızı tartıştık allahım bi an önce zamanı geçirsinn ve hooop kendimizi doğum odasında bulalım insallaaahhihoyyyt sen nasılsın? regl oldun mu? bu ay bişiler var mı bakayım ??

günaydın canlarımmm

gece kuşu hamişler iyi kaynatmışsınız hee şimdi de mışıl mışıl uyuyorsunuzdur heralde...

sinemm, raziş, ayşee nasılsınız kızlaarr

kaynattık da canım benim sabahın 9unda kalktım dr bi sürü test istemişti onları yaptırmaya indim kadıköye, sonrasında da görümcem hasta ona geçtim derken eve yeni geldim off ne çok gezer oldum ben yaa, gözümden uyku akıyor. sen nasılsın durumlar nasıl çalıştınız mı bu ay insallah bebiş gelcek kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar geçmişi okumadan yazamadım sabah işim vardı nasılsınız birazdan denetime çıkıyoruz öğleye doğru gelirim ayşe raziş nasılsın canım bizim hatunlar dün bayağı duygusallaşmışlar pınar bebişinin iyi olmasına sevindim semra çok sık girmiyosun artık nasip kaçak zaten,
pınarcımm maşallah bebeton büyümüş görmeyeli :) Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inş caınm

amiin birtanem,hepimizin insallaaah canım benim darısı sana ve isteyen tüüm dostlarımaaa:içelim:

günaydın kızlar
nabersiniz valla ne güzel kaynatmışsınız kıskandım sizi:çok üzgünüm:
keşke bizde hmiş olsakta sizin muhabbetinize katılabilseksenağlama

hadi bakalım merve kolay gelsin boş bırakma

kız 2 gün kaldı valla banada heyecan bastı saat kaç ggibi doğuma gireceksin bildir ki sen doğumdayken aramayayım senikaydirigubbakcemile3

pınar kız sende mi beni sormaz oldunsenağlama

kız hep aklımdasın ama msne de giremedim kaç gündür evde de duramadım, topige cee deyip kaçıyorum hayatım tek tek isim vermeden herkese slm yollayıp hal hatır ediyorum yoksam sen demirbaşsın kız seni unutur muyum aşk olsun? nasıl oldun birtanem çalışmalara başladın mı? yumurta takibine devam mı vbakiim? insallah hayırlısıyla bebişler bu ay rekor kırcak bu topictee:teytey:

hayır olsun inşallah mervecim nasıl gördün
mervecim olmaz ya olursa bebiş olursa gerçekten süpriz olur

insallah o güzel sürprizi bu ay yaşarsın canım benimm

raziş, nasip, merve, sinem, beyzaaaaağ hepinize öpücükler:1hug:
nasipcim soğan kürü şöyle;
2 su bardagı kaynayan suya 4'e bölünmüş orta boy soganı atıp 5 dakika agzı kapalı şekilde kaynatıyorsun. ılıyınca da süzerek içiyorsun. günde iki kür, ve kürler mutlaka taze hazırlanmalı.kürlerin arası en az 5 saat olmalıymış. 15 gün bu şekilde devam edicen. adet olduktan sonra da bir sonraki adetine 10 gün kala başlayıp 10 günlük kür yapılmalı ve bu 4-5 ay devam etmeli imiş. bu arada küre başladığınızda adet olsanız da küre devam edilmeli imiş. saraçoğlunun sitesinde bööle yazıyo, okuyucu sorularına verilen cvplarda. valla ben de akıntı acayip yogunlastı ve zaman zaman akıntımda koku olurdu o gecti, kistim içinde gelecek ay gidicem işte, umarım faydasını görürüz dualarımızla inşallah.

canım benim insallah kür işe yarar, ben de çok memnun kalan ve bu sayede hamiş kalan duydum insallah allah gönlüne göre verir canım benim

Selam kızlar ben geldım doktordan genel anestezıye karar verdık testlerı verdım cumartesı sabah 8 de hastanede ol dedı

aneeeeeeeeem, kızz doğuma ne kaldı şurdaaa, ay ben heyecan yaptım şimdi, allahım sağlıklı doğumlar versin canım benim, bize sonucu bildir eve gelince bi şekilde olur mu ya da ara bizi msj çek ne bilim durumundan haberdar etmeyi unutma.bi de bebişini boll bool koklaa:asigim:

iyiyim bende nasipcim bekliyoz işte bebişlerimiz bize ne zaman gelcek diye

nasipppppppppne bişey demiyom bakalım huuu dün eşim evdeydi yazdım zaten pc yi kaptı diyeeeee giremedimki bi daha bugün de eşimin akrabasının cenazesi vardı yeğenler bana geldi biz gittik vs işte anca gelebildimmmm gelince yazıyorum zaten hepte soruyorum seni bir dün oda aceleden kısa kestimm eee
canlarım bir bu sayfayı okudum hepiniz iyisinizdir umarımmm emoşum bişey kalmadı kız pazar bebişinle uyanacan inşallah canımmmm
esmam gülşenim şebbom mervem aslım rahelim nikolüm zeytinim nazmiyem pınarım asişim razişim beyzam sinemim semram feyzam seherim ayşem unuttuğum varsa affolaaaa öpüldünüz anacımmmm

saol kuşum hepimiz allaha şükür iyiyiz, sen nasılsın? bebişimiz nasıll? başınız saolsun bu arada. çok öpüyorum dikkat et kendine koşturup durma haa

ama kızlar yoksunuz benim canım sıkılmaya başladı arkadaştan ıssız adamı cd sini aldım akşama seyredecem

ayşe beyza merve raziş asiş ayşe semra aslım artık gimiyooo nasip merve pınar hadi gelin artık unuttuğum varsa affola

günaydın canlarımm hepinizeee

kızlar nisana kadar fazla giremiycem sadece sabahları bakarım heralde ama hepiniz herzaman aklımdasınız

emelcim hayırlısıyla doğurda gel inş bizi de habersiz bırakma ayy ne güzel mis kokan bebişini kucağına alacaksın inş

pınarcım ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum canım dr kist var dedi onu eritmek içinmiş bu ay bebiş yok yani ama önümüzdeki aylara bakıcaz artık ne yapalım

sinemcimm bu ay seni yanlız bırakıyorum canım ama sen inş bu ay hamiş olursun bizde tecrübelerden yararlanırız artık

sinemcim bu arada ıssız adamı ben çok beğenmiştim sonu kötü bitiyor ama yine de güzel iyi yapmışsın almakla :)

hadi kızlar öpüyorum hepinizi

günaydınnnnnnnnnn kızlar ben takvimi değiştirdim çünkü buay geç yumurtladım regl günümde değişti ..

günaydın kızlar günaydın sinemcim herkese hayırlı cumalar bol hamişli günler
sinemcim yalnız kamlmışsın bitanem

X