Umudumuz Umut olsun

inş. yarın güzel haberler alırız nasibim beyza belirtin var mı canım hiç bıktın bu sorudan ama

kızlar ben geldim test aldım
ama koçişim yaptırmıyor:1no2:
neymiş sabah idrarıyla daha net sonuç alırmışım
tamam cnm azcık daha dayan sabah net olsun kocan haklı:eek:
mervişim sen yinede yap canım çalışmanı bak sen öyle sanıyosun ama erken yumurtluyosan yaa

öyle tabi cnm ama düzenli olduğum içinde biraz zor gibi geliyor.neyse bakalım görücez buay ovulasyon testiyle ne zaman yumurtladığımızı

inş. yarın güzel haberler alırız nasibim beyza belirtin var mı canım hiç bıktın bu sorudan ama

yok canımcım niye bıkayım

belirti olarak göğüslerim arada bi ağrıyo bi geçiyo anlamadım ne yapmaya çalıştıklarını bide belim ağrıyo geçiyo o da takılıyo işte öyle

bide kipriklerime bakıyorum karışmış mı diye :roflol:
biri demişti ki kipriklerin karışmışsa hamileymişsin bilmiyorum artık biraz çaprazlaşmışlar :roflol:

bu arada yan masadaki arkadaşın kipriklerini de itinayla inceledim onunkilerde karışık ama bekar yani bi tutarlılığı yok diye düşünüyorum

kızlar aslında güzel taraflarıda var biz 1 saat önce yaptık:eek: ben şuan yatıyorum dışarı kaçmasınlar diye eşimde bana yemek yapıyo ne istersem getiriyo:dance:

keyfini çıkar canım ozaman swetbaby beyza bende senin gibi göğüslerim arada sızlıyo belim arada ağrıyo dün bizim bi komşu kipriklerime baktı karışmış hamile misin dedi yok dedim daha 10 gün var yalan söyledim ama allah affetsin kiprik karışması doğru canım ben makyaj yaptığım için fark edilmiyo dün makaj yapmamıştım hayırlısı bakalım az kaldı canım

keyfini çıkar canım ozaman swetbaby beyza bende senin gibi göğüslerim arada sızlıyo belim arada ağrıyo dün bizim bi komşu kipriklerime baktı karışmış hamile misin dedi yok dedim daha 10 gün var yalan söyledim ama allah affetsin kiprik karışması doğru canım ben makyaj yaptığım için fark edilmiyo dün makaj yapmamıştım hayırlısı bakalım az kaldı canım

yaa öylemi inş doğrudur yaa bende onlara bakıyorum :CüvCüv:
ya bide benim canım çiğköfte istiyo böyle limonlu ayyy ne güzel olurdu şimdi
kocişime söyleyeyim de gelirken alsınnn cokacimcoook

kızlar ben çıkıyorum canlarım yarın görüşürüz nasip yapar yapmaz testi yaz buraya ok merak ediyorum canım beyza kib byeee iyi akşamlar canlarımm

canım sakın yeme çiğ et ya toxoplazma falan bulaşır bebeğini düşürür sonra bak benimde canımı istettin ağzım sulandı yaaaaaaaaaaa ama yemicem iç yani kısır yap ye canım eşkili falan

karnımda acıktı herşeye ağzım sulanır oldu allah hayırlısını versin canım avcunu kokla göğsüne sür

canım sakın yeme çiğ et ya toxoplazma falan bulaşır bebeğini düşürür sonra bak benimde canımı istettin ağzım sulandı yaaaaaaaaaaa ama yemicem iç yani kısır yap ye canım eşkili falan

sanada iyi akşamlar sinemmmimm

güzelim çiğköfteleri artık etle yapmıyorlar sağlık bakanlığı yasaklamış çünkü 1 günü geçince bakteri üretiyormuş o yüzden çeviz tozu bulgur falan onlarla yapıyorlarmış güvenilir yani ben bizim ordakine sordum tabi sormadan yememek lazım haklısın

kızlar ben aslı seda benim arkadaşım yeni üye oldu haberiniz olsun bende evdeyim yakında girerim nete öptüm sizi

Ya arkadaşlar ben bu ay ilk kez klomen kullandım yumutalarım çatladı.Şubatın 26sında çatladı.Ama bu gün belimin ağrısından duramıyorum.Şu saat olmuş hala uyuyamadım.Çok fenaağrıyor.Bu tür ilaçlar böyle ağrılar yapar mı bilenizniz varsa lütfen yardımcı olur musunuz?

günaydın kızlar

bu ay da olmadı sabah kalktım test yapmaya ama kanamam olmuş:çok üzgünüm:
şimdi kanamayı takip edeceğim bakalım
çünkü dün berbat bir şekilde başım döndü ve midem bulandı acaba
yerleşme kanaması mı diye

yada bana çocuk yapmak haram bu kadar belirtinin üstüne pes derim artık
bugün 4.gündü ya offfffff sinirlerim çok bozuldu
bu yüzden arkadaşlar beni örnek alın o kadar beliirtiye rağmen sonuçun hüsran
olabileceğini unutmayın...
senağlamasenağlamasenağlama

günaydın nasip sağlık olsun canım hayırlısı üzülme bitanem diğer ay olur mart kedileriyle hep beraber hamiş kalırız inş.

günaydın nasip sağlık olsun canım hayırlısı üzülme bitanem diğer ay olur mart kedileriyle hep beraber hamiş kalırız inş.

aklım almıyor sinem bu kadar belirtinin arkasından off ya
ya ben ne günah işledim de allah bana vermiyor
inan şuan sinirimden ağlıyorum

X