Umudumuz Umut olsun

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
bugün çokkk erkenciyim dimiiiiiii:roflol::roflol:ee neler yaptınız bakalım bensizzz ben gezmelere gittim sakaryalı arkadaşlarımla buluştummmmm:lepi:
bir cee demeden gün bitmesin dedimm sonuna yetiştimmmmm hepinizi öpüyoruz canlarımmmm mucukssss mucukssssŞenizŞeniz

mervecim takvim için teşekkür ederim canım eline sağlık.nasip canım ya yanılmam umarım.merve kartı yedi bidahaki aya gelcek bebişi inş..:1hug: sende bu ay hamilesindir.inş..:1hug:

günaydın sinemcim günaydın kızlar...
hadi yaa geçsin şu günler de hamişşliğinizi kutlayalım....önce nasip var sonra senle beyza di mi...allahım hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah....

Günaydın kızlar
mervişçim nasılsın canım hadi cumaya az kaldı tatlım

günaydın aslıcım...mehmet can a da günaydın...evet hayatım inşallah görcem meleğimi...az kaldı...senin de iznine 2 gün kaldı bu günü sayarsak...bak evden de gel buraya haaa...bizi habersiz bırakma....

günaydın sağol mervem inş. canım müjdeli haberi veririm sizlere canlarım aslım günaydın

inşallah hayatım hayırlı olacaksa rabbim versin inşallah..kucaklarımız bebiş dolsun...allahım herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyu...

kızlar size iyi çalışmalar ben yatmaya gidiyorum...biraz uyuyiiimmm...gene gelicem....muckkkkksss...

:1shok::1shok: dört gözle bekliyorum :ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:umarım güzel haberlerle gelecek bizim hatunlar

günaydın kızlar hadi bakalım semrayla pınar hayırlı haberlerle gelirler inşallah
mervecim hadi bakalım uyuyun meleğinle cumaya da az kaldı göreceksin miniğini
günü yaklaşan sinem nasip vardı sanırım dimi ikinizde verin bakalım müjdeyi inşallah

Mervecim cumada buradayım pzart den başlıcak izin evden giricem tabi kızlar benim pc tamirde ama kaynımınki sağlam onunkinden girerim sorun olmaz
mehmetcanda iyi uyuyacağımız günleri bekliyor 4 gözle
siz nasılsınız minişin nasıl merve
sinem sanada günaydın inş kızlar iyi haberlerle gelecekler

kızlar ya bugün dr a gidemiyorum malesef :çok üzgünüm: eşimin patronu izin vermemiş.sinir oluyorum bu patrona ya bi kendi işimizi kursaydık.:Saruboceq: eşime ben tek gidiyim dedim baktım oda çok merak ediyo görmeyi benden heyecanlı.eşim patron kıssada umurumda değil pazartesiye kadar işler hafifler gideriz dedi. ooofff off işin yoksa bekle.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…