Umudumuz Umut olsun

beyza sen kasığında bi şey varmış gibi hissediyo musun canım

canımm benim yumurtlama da sol kasığım ağrımıştı bariz bi ağrıydı yani
ama sonra pek bişey olmadı

bugün kendimi bu tuhaf hissediyorum zaten özellikle midem yani sabah 5 gibi uyandım aşırı bi şekilde midem bulanıyordu belki de üşütmüşümdür bilmiyorum ama bugünde hep böyle herşey genzimde gibi...

ya beyza seninde ağzın bişelere sulanıp duruyo mu benim öyle olmaya başladı bende 4te kalktım midemin kazıntısıyla kız bu ay tutturduk mu yoksa yada progestandan mı acaba

ya beyza seninde ağzın bişelere sulanıp duruyo mu benim öyle olmaya başladı bende 4te kalktım midemin kazıntısıyla kız bu ay tutturduk mu yoksa yada progestandan mı acaba

evt ya öyle benimde ne enteresan ayy sinemm tutmuştur belki kızzz hem ben ilaç falan kullanmıyorum belki bizim için bi belirtidir bu ayyy ne güzel olur güzel haberler veririz inş bu ayy şimdi de geçmez ki günlerrr

Ay emel inş. Canım sende de mi böyle olmuştu herşeye ağzım sulanıyo iştahımda artmaya başladı ilk hamişliğimde de böyle olmuştum ama şimdi acaba var mı diyorum beyza ilaç kullanmadan aynı belirtileri yaşıyo hamiş kalanlar hiç böyle bir belirtiniz oldu muuu razişim hiç sesin çıkmıyo canım mide kazınması bide ağzınızın sulanması sanki limon görmiş gibidelikafadulden delikafadulden cokacimcoookcokacimcoook:CüvCüv::CüvCüv: HADİ KIZLAR HEPİMİZ BU AY İNŞ. HAMİŞ KALIRIZ ALLAH HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN KIZ NASİP KAN TESTİNDE ÇIKAR SENİN Bİ YAPTIRSANA:ecrin_bebek:

sinemcim işlerim bitmedi ara ara bakıyorum valla ben hiç hamile kalmadım nasıl belirtiler oluyor bilmiyorumsenağlama ama inşallah hamilesinizdir kızlar

Canım ben kaldım da ne oldu allah acı yaşatmadan hayırlısıyla sağlıklı hamilelik nasip etsin hamile kalmakla iş bitmiyo ki iş bebişi sağsağlim doğurmakta kucağına almakta canım allah hayırlı hamilelikler nasip etsin herkese

evet canım doğru söylüyorsun rabbim hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah bakma sen bana bazen saçmalıyorum rabbim günah yazmasın olacak inşallah sabrediyorum

emel alemsin ya çok güldüm size
sinemcim nasipçim sanki içimden bir ses bu ay tutu dedi sizin için inş tutar

doğru söylüyorsun sinemcim önemli olan hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğurabilmek büyütebilmek bende ilk bebeğimi kaybettim çok kötü bir durum ama ne yapabilirsin ki veren de alan da Allah düşen bize sabır ve dua etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…