Umudumuz Umut olsun

bende çok istiyorum aman ne bileyim işte rabbim ne zaman ol derse o zaman olur zaten güle güle ayşecim

razişşş kız bu saate kadar çalıştırıyorlar mı seni basalım orayııııııı:smiley-cool:

iyiylik canım ne olsun senden naber? senin bebeto nasıl?

iyi valla gün sayıyoz buluşmak için...cuma günü bi mani çıkmazsa dr a gidicem...bakalım annesinin miniği nasıl? büyümüş mü?

yok beyannameler varya o yüzden kocişim yanımda onu da çalıştırıyom hehe

yazık adama beee...canım inş en kısa zamanda bitirirsin işlerini de erkenden evine gider dinlenirsin...bu ne ya böyle gece yarılarına kadar....

günaydınn adaşımm ben geldimmm.. öyle zor geldi ki işe gelmek karnımda ağrıyor zaten:1closedeyes:
senin cuma demek minnoşla kontrolün artık cinsiyeti konusunda kesinlik kazanır :ecrin_bebek:

günaydınn adaşımm ben geldimmm.. öyle zor geldi ki işe gelmek karnımda ağrıyor zaten:1closedeyes:
senin cuma demek minnoşla kontrolün artık cinsiyeti konusunda kesinlik kazanır :ecrin_bebek:

günaydın hayatım...canım benim biliyorum ne zordur şimdi iş...
evet cuma gidicem inş...çok merak ediyorum iyi mi acaba?sağlıklı olsun da...ama cinsiyet kesinlik kazansın da artık ona göre seveyim minnoşumu...

canım ben yatmaya gidiyorum...bi gelip bakayım demiştim...öğlen gelirim yine....sana iyi çalışmalar...ayaklarını üşütme sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…