Umudumuz Umut olsun

günaydın mervişler mervecim üşütme kendini daha çok sancın olur
merve2cim sende inş öğrenirsin minnoşunun cinsiyetini
emelim gece kuşum benim
razişçim çalışma bukadar çok kimse madalya takmıcak boşver

gunaydınn emel,aslı nasılsınnnn?

ya haftasonu üşüdüm çoookk herhalde ondan bütün gece ağrıdı karnımm..kızlar bugün siparişim gelir herhalde yada yarın engeç elimde olur merakla bekliyorumm..

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bugün canlarım semra merve semra ne zaman gideceksin canım dr.

günaydın sinemcim sanırım yarın gidecez dr a canım bugün eşim patrondan izin alcaktı.meraktan çatlıyorum ya acaba görcemmi keseyi.adet gününden itibaren saydım bugün 45 gün olmuş ultrasonda görürmüyüm acep.sen nasılsın canım

semracım şansın varsa kalp atışlarını bila duyabilirsin genelde 5,5 la 7 . haftalar arası kalp atışı ve kese görünüyo git canım yarın güzel haberlerle dön canım ama sigara içme ne olur tam organları gelişiyo çünkü bu haftalarda sakat olasın canım lütfen içme sigara bak bizim elimize geçmiyo bebek allah sana vermiş ama sende onu sigarayla zehirleme minik bebişin canım sağlıklı bir bebişin olur inş. allah bizede nasip etsin hamişliği amin

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım bugün canlarım semra merve semra ne zaman gideceksin canım dr.
günaydınnn canımmm..heyecanla ovulasyon testimin gelmesini bekliyorumm..kaydirigubbakcemile
aslı beyza şebo girmiyo ne zamandır yaaa
canım şebo gripten kurtulamamıştı bugün gelir inşallah

ayyy semra kesin gözükür canımm kalp atışı bile duyulur.. bıraktın dimi sigarayı klava:

semra doktordan gel hayırlısıyla güzel haberlerle sanada hamilelerin takviminden yapayımm...

inş..görürüm sinemcim daha bi heyecanlandırdın beni bitanem. sigarayı çok aza indirdim içmiyorum diyemiycem ama bu bile benim için mucize tek tük içiyorum.canım benim valla bazen gece bile aklıma geliyosunuz du ediyorum sizler için gece gündüz aklıma geldikçe allahım sizlerede nasip etsin diye. yarın inş.bebişimle güzel haberlerle geliriz teyzesi.:ecrin_bebek:dua et bizim için olurmuŞeniz

mervem bırakıyorum gülüm sigarayı az kaldı inş.takvim yapmayı ben beceremiyorum zaten yaparsan sevinirim mervem.az önce sinemcimde dedi inş.kalp atışınıda duyarım hayırlısı bakalım sağol canım senin sipariş geliyomuş hayırlı olsun mervecim.gelsin bebişler inş.. hepinize.

aminnn canımmm semra dur yapayım kız sana takvim içimden geldihihoyyyt sonra anlatayım sen kopyala yapıştır yap sadece

son adet günün ne zaman canım ben hazırlayım sana özelden mesaj atarım okursun dimi ordan tarif ederim

mervecim ben çıkıyorum canım komşum aradı kahvaltıya gelcekmiş.inş.. iyi haberle gelir oda 1 aylık hamileymiş 3 kızı var diye aldırmayı düşünüyodu aldırma olan olmuş oda doğsun bağlat dedim çocuk istemiyosan ama bilmiyorum ne yapar.görüşürüz canım öptüm seni. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…