gününüz aydın olsun kucaklarınız bebek dolsun :)
günaydınnn canımmm..heyecanla ovulasyon testimin gelmesini bekliyorumm..kaydirigubbakcemilegünaydın hatunlar nasılsınız bakalım bugün canlarım semra merve semra ne zaman gideceksin canım dr.
canım şebo gripten kurtulamamıştı bugün gelir inşallahaslı beyza şebo girmiyo ne zamandır yaaa
günaydın sinemcim sanırım yarın gidecez dr a canım bugün eşim patrondan izin alcaktı.meraktan çatlıyorum ya acaba görcemmi keseyi.adet gününden itibaren saydım bugün 45 gün olmuş ultrasonda görürmüyüm acep.sen nasılsın canım
semracım şansın varsa kalp atışlarını bila duyabilirsin genelde 5,5 la 7 . haftalar arası kalp atışı ve kese görünüyo git canım yarın güzel haberlerle dön canım ama sigara içme ne olur tam organları gelişiyo çünkü bu haftalarda sakat olasın canım lütfen içme sigara bak bizim elimize geçmiyo bebek allah sana vermiş ama sende onu sigarayla zehirleme minik bebişin canım sağlıklı bir bebişin olur inş. allah bizede nasip etsin hamişliği amin
mervem bırakıyorum gülüm sigarayı az kaldı inş.takvim yapmayı ben beceremiyorum zaten yaparsan sevinirim mervem.az önce sinemcimde dedi inş.kalp atışınıda duyarım hayırlısı bakalım sağol canım senin sipariş geliyomuş hayırlı olsun mervecim.gelsin bebişler inş.. hepinize.
son adet günün ne zaman canım ben hazırlayım sana özelden mesaj atarım okursun dimi ordan tarif ederim