Umudumuz Umut olsun

ya cahıllıgıme verın o nasıl kullanılıyor ben bılmıyom

efemmm adetin 10. günü-adetinin süresine bağlı bide ama kısa sürüyorsa 8 vs-başlıyorsun canımmmmm gebelik testi gibi kartuşu var onu dijital çubuğa yerleştiriyorsun çıt ettiriyorsun sonra ekranda test çubuğu resmi çıkıyor afedersin çişini yapıp test çubuğunu 15 20 saniye orada tutuyorsun sonra ekran yanıp sönmeye başlıyooo aradan yaklaşık 8 10 dakka geçince ekranda ya boş bir çemberrrr-yarın da teste devam demekk- ya da gülen bir surat ifadesi çıkıyorrrr-yaşadın yumurtan hazır gazan mübarek olsun demekkkkk- bilmem anlatabildim miiiiiii:kahve:
 
çalış çalış da kendını yorma aksam mesaı var unutma
yok bugün akşam mola vereyim hava zati soğuk doncam yakında :eek:kaydirigubbakcemile3
bizimki diyecektin herhalde raziş zaten burdaydı başkasını göremiyom bennnnnnn:eek:


canımmmmm kolay gelsinnnnnnn:1hug:

sağol ayşecim allah kabul etsin:Saruboceq: bizim için dua etseydin bol bola.s.
 
Mısırlıların kullandığı yöntemde, doğacak bebeğin cinsiyeti de önceden tesbit edilebiliyordu. Hamile kadının idrarıyla sulanan tohumlardan, buğday taneleri daha önce filizlenirse bebeğin erkek, arpa taneleri daha önce filizlenirse bebeğin kız olacağı anlaşılıyordu.


Mısır’da 1898 yılında Sir Flinder Petrie adlı bilim adamının ortaya çıkarttığı Kahoun Papirüsü ile 1862 yılında bulunan Smith Papirüsü ve 1873 yılında bulunan Ebers Papirüsü’nde gebelik, idrar hastalıkları, varisler ve gebelik testleriyle ilgili bilgiler yer alıyor. Müzelerde sergilenen papirüslerde yer alan bilgilere göre, hamile şüphesi olan bir kadın her gün sabah idrarıyla biri buğday, diğeri arpa dolu iki torbayı sularmış. Hamilelik şüphesi olmayan bir başka kadın da yine ayrı ayrı buğday ve arpa torbalarını idrarıyla sularmış. Hamilelik şüphesi olan kadının idrarla suladığı buğday ve arpa dolu torbalar, diğer kadının suladığı torbalardan daha önce çimlenirse, hamile olduğu anlaşılırmış. İki kadının suladığı buğday ve arpalar aynı anda çimlenirse hamilelik olmadığı ortaya çıkarmış. Hamile olan kadınların sabah idrarlarında aşırı miktarda hormon bulunduğu için, buğday ve arpa torbaları diğer normal idrarlarla sulananlardan çok daha önce yeşerirmiş. Günümüzde meyve ve sebzenin daha erken sürede yetiştirilmesi için hormon kullanılması da aynı yöntemin bir benzeridir.
 
canlarım ben kaçıyorum eşim geldi malum pc devir teslimmmmm hepinize iyi akşamlarrrrrrr-emoşum pınarı anladım da selopi kimmm razişim deme öyle ne zaman ne olacağını Allah bilirrr bakarsın bu sefer tutarrrr inşallahhh-a.s.
 
X