Umudumuz Umut olsun

ben iyiyim pınarın sen dua et bize hamiş olan herkez dua etsin inş. buay hamiş kalırız canlarım

etmez olur muyum canım benim, hepiniz için her gece dua ediyorum. allah hepimizin gönlüne göre versin birtanemm:Saruboceq::Saruboceq:

12 kg aldım kız ayyy ne yapayım kokos olayım dedım bebegın resmını ılk sıze gonderırım ben

ne güzel kız zaten sınır 13 kğ. maşallah emeliim:nazar:. tacıında çok güzelmiş, aay sanki ben doğurcam gibi heyecanlandımmm :)

kızlaar uyku bastırdı yatmaya gidiyorum beeen :) öpüyorum hepiniziii muaaah:1hug:

ben normal dogurmayacam canım ama esım dıyokı sen bebege kımse bakmasın dıye 2.gun ayaklanırsın dıyo vallahı dogru ben sıpama kendım bakarım

bi problemden dolayı mı sezeryan istiyorsun yoksa bebiş mi dönmedi

ama eğer korkuyorsan da sezeryan yapıyorsan bence iyi düşün canım bebek ve anne için bi problem teşkil etmedikçe en sağlıklı normal doğum olduğunu söylüyorlar

normal doğum yapan kuzenim doğurduğunun akşamı ayağa kalktı hastane de ziyarete gitmiştik ben bile şaşırdım yani

ama sezeryan yapan kuzenimin eşi (gerçi o bel fıtığı var diye sezeryan olmuştu) çok sancı çekiyodu karnı keserek aldıkları için hava girme olayı oluyormuş ve bu da gaz sancısı yapıyormuş

canım ben seni korkutmuş olmayayım yine de.

sezeryan yaparsan da kendine çok dikkat etmelisin havalar malum soğuk üşütmemelisin...

hakkında hayırlısı olsun güzelim

kıslar ben çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın allah dualarınızı kabul etsin martta hamiş patlaması yaşayalım öpüyorum byeee iyi akşamlar

emelim ne tatlısın sen öyle maşallah canım
ama sana sopa emel ne temizliği bu ya senin uzanman çok tehlikeli allah korusun kordon felan dolanabilir bebişe sana doktorun uyarı yapmadımı bana cmt günü artık daha dikkatli hareket edicez tıpkı hamişliğimizin ilk 3 ayı gibi dedi yapma emelim annen gelince yaparsınız yavaş yavaş sopa sanaaaaaaaaaaaaaaa sopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya asişim ben cmt nil hndaydım 12de oradaydım sen kaçta gittin

kızlar ben geldiiimmm....geçoldu ama anca...evi temizledim biraz...artık tehlikeyi atlattık sayılır..iyiyim...o yüzden biraz temizlik yapayım dedim....çok yormadan yavaş yavaş...
nasip senin annene aslıcım senin de kayınvalidene geçmiş olsun...
mervecim daha kırmızılar gelmediğine göre umut devam ediyo hayatım...yarın ola hayrola....
emelcim senin de göbişe maşallah....
pınarcım hadi bakalım sen de inşallah gör hayırlısıyla ikizlerini...
kızlar....hepinizi öpüyorum canlarıııımmmmmmm....

canlarııımm bende yedim az önce kartıı önümüzdeki aya hem ovulasyon testi hemde ateş ölçcem bakalım hayırlısı hakkımızda

merve pınar hoş geldin merve çok yorma kendini canım pınarcım inş görürsün bebişlerini
merve inş önümüzdeki ay olursun canım benim üzülme olurmu tatlım mutlaka olucaksın bir gün

bebek ters duruyo benım ama duzde dursa ben korkuyorum sezeryan olsun ıstıyorum

ah be güzelim niye korkuyorsun ki benim bebeğim olsa da ben çatır çatır doğursam :)

seni anlayamam belki ama yine de bebişin dönerse bi düşün derim bebeğinin ilk ağlamasını duymak istemez misin onun dünyaya gelişinin ilk anını görmek eminim çok güzel bir duygudur ama sezeryanda seni bayıltıyorlar kesip alıyorlar ilklerini göremiyorsun bebeğinin bi de bu yandan düşün hem sen ve bebek için de en sağlıklı olan bu (özel durumlar hariç) hem kendinde oluyorsun eminim ki onu gördüğünde bütün ağrıların son buluyordur düşünmesi hayal kurması bile çok güzel...

ayyy beyza oyle deme ya ben korkuyorum tansıyon problemım var ben 6 defa ortopedı amelıyatı oldum ve artık korkuyorum platın çıkardı doktor sadece uyusturarak yıktım hastaneyı adam elını degmemıs ben yırtmısım acıyo yapma dıye o yuzden dogumda daha zor olur

kız o nerden çıktı ayy allahım burda ezan okunuyor okunan ezanler hürmetine bebek isteyen herkese versin inşallah sağlıklı hayırlı evlat hamişlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin canm
ağzından bal damlıyor inşallah canmçok istiyorum rabbimde biliyor

ay canlarım sağoluunnn amiin inşallahh buay benden güzel haber gelemedi inşallah nasipten beklioruz

kız merve senın leylekler tembel ben kulaklarını bı çekeyım sunların razıye hamıle nasıp hamıle sızde martda hamıle kalacaksınız

kızlarr digital ovulasyon testi siparişi veriyorummmmmmm hayırlı uğurlu olsun cümlemizee..

emelcim dur kız sende hemen beni hamile yaptın daha dün akşam başladık çalışmaya :eek:regl yeni bitti kaydirigubbakcemile3

X