Umudumuz Umut olsun

canım benim boşver o gezsin etme bulma dünyasıdır kendiside o duruma düşebilir allaha şükür annen ve eşin yardım ediyormuş bak varsın o ve onun gibiler yardım etmesin allah yardım eder canım sana

amin canım ya
senin için biraz zor olacak sakın kendi yorma bişeyler kaldırma
inş Allah gönlünüze göre versin

canım benim sağol yormıycam kendimi amin gülüm allah razı olsun. allah herkezin gönlüne göre versin sizlerede en kısa zamanda hayırlı bebişler:ecrin_bebek: versin hayatım.hepiniz için bunu çok istiyorum:Saruboceq::1hug:

allah yardımcınız olsun semracım soğukta gerçekten çok zor olacak senin için dikkat et artık kendine ve bebişine canım

ay ne insanlar var ya gezmek çokmu önemli ya görümce bide.boş ver gülüm şu hayatta kimseden kimseye hayır yok.tırnağın varsa başını kaşı misali.dua edelim eşlerimize ennelerimize iyiki onlar var takma kafana boş ver.bak benimkilerden hiç hayır yok hayat onlarsızda oluyo yardım etmeyen etmesin allahım yeterki eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.gerisi tın

allah yardımcınız olsun semracım soğukta gerçekten çok zor olacak senin için dikkat et artık kendine ve bebişine canım

sağol bitanem zaten ben bişi kaldırmıycam eşimin arkadaşları taşıycak eşyaları.eşim diyo evi düzeltirken sen sadece onu oraya koy bunu buraya diycen dedi ağır kaldırma sana yasak dedi gerçi ben duramamki kendim yapmadan ama durcam artık başka çarem yok bebeğim için.

Tünaydın kızlar

biraz geç oldu ama koçişim geldi bu sabah:sm_cool:11 de uyandım eh kahvaltı
vs derken saat 1 oldu şimdi hanımannemle içerde oturuyor bende bi yazayım size
dedim arada bakarım
emel bak valla ne temizliği bu yersin bak dayağı delinin zoruna bak ya 3 hafta kalmış
temizlik diyor kafayımı yedin kızım senklava:klava:

kızlar selam...akşam bi gelmedim oooo neler olmuş..topik canlanmış valla...başım çok ağıdı akşam yaaa...arada oluyo böyle...şimdi iyiyiz...

ay bu ayın sonunda inşallah patlayacak haberler...allahım hayırlısıyla gelsin yeğenlerimiz inşallah...

selam kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
emoşum harbi dayaklıksın sen yaaaaaaaa o görümceye de ne demeli bilmem ben iki yeğenimin doğumunda da iki evi birden temizlemiştim abimler annemle altlı üstlü oturuyorlar da yengemin gözünün içine bakıyorduk yaaa tabi o da azramın doğumunda yanımdaydı herşeyime koştu sağolsun zaten yenge diye değil kardeşim diye görüyorum ben onuuuuu
semram evi buldunuz mu canımmm hayırlısı olsunn dikkat et eşini dinle tamam mııı kolay gelsin şimdidennnnn:1hug:
razişim beyzam nasipim nikolümmmm ve tatil moduna girip burayı unutan diğerleriii öpüldünüz anacımmmŞenizŞeniz

Aysem vallahı ne demelı bılmıyom ama kendını tırnagın varsa basını kası gerısı faso fıso ama bebek doguncada rahat gelıp gıdemezler evıme ben kaslarımı çatıverırım suratım duser çekınırler benden eeeeeee kötü gunumde yanımda olmayan ıyı gunumdede olmasın zatı gorumcem bana bakmaya degıl nete gırmeye gelır telas sardı emel sen dogum yapınca kaldırcan mı bılgısayarı dıye allahdan laptop ve kalkacak baska sey bılmem ben

ne güzel canım allah muhabbetinizi sevginizi arttırsın ayşem.benimde inşallah senin yengen gibi bi yengem olur.canım ya istanbulda evler ateş pahası 650- 700 civarı allah yardımcımız olsun.eşim bulmuş bir ev beğenmiş pazar günü bakmaya gidecez inşallah bende beğenirim fiyattada anlaşır tutarız inşallah.dikkat ederim ağır kaldırmam sağol bitanem.benim yeğenim nasıl bende sizi öptüm Şeniz

senin görümcen var ya harbi dayaklıkmış ya.seni sevmese bile doğacak yeğeninin hatırına insan bunları yapmaz.kadına bak bilgisayar derdinde allah akıl fikir versin böylelerine çat kız kaşlarını gelmesinler valla canım yakın olsam valla ben gelcem inan böle duygusuz düşüncesiz insanlara sinir oluyorum.ne deyim allah ıslah etsin.etme bulma dünyası.üzülme sen boş ver.

anlamıyorum ben bu tarz insanları zaten ellerine yapışır sanki
kız sen ist'da olsaydın ben gelirdim yardıma :)

canım ne taraflarda düşünüyorsunuz şimdi evler ucuzladı diyorlar ama ne kadar doğrudur bilemem inş uygun bi yer bulursunuz canım

emoşum elinden geleni ardına koyma kızz haketmiş oo da aklıma ne geldi laptop diyorsun kaldıracam deyince bari biz kullanalım deyip istemesinler onu sizdennnn
semracım sağol canımmmm inşallah sende benim gibi yengeye değil en yakın arkadaşına sahip olursunnn inan kardeşimden yakın bana zaten kardeşim ankarada evli gelemiyor kiii ha deyince neyse inşallah gönlüne göre bir ev bulursunuz canımmmm:1hug:

emel sen bildiğini yap hayatım öylelerine değer benim görümcem yok
kız ayşe nerelerdesin sen

canım ne taraflarda düşünüyorsunuz şimdi evler ucuzladı diyorlar ama ne kadar doğrudur bilemem inş uygun bi yer bulursunuz canım

zeytinburnundan tutcaz işe yakın olsun diye ama bakma sen ucuzladı sölentilerine 450 500 e ancak bodrum var.neresi ucuzlamış bende anlamadım yani.sağol canım inşallah buluruz uygun bi yer.kiracı olmak zor ya helede burada daha zor gibime geliyo.bi ev sahibi olabilseydik çok istiyorum ama nasip.

teşekkür ederim ayşem ne güzel şeyler dilemişsin canım benim inşallah bitanem.allahım herşeyin hayırlısını versin komşununda arkadaşında.

emel sen bildiğini yap hayatım öylelerine değer benim görümcem yok
kız ayşe nerelerdesin sen

msn deeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
semram damarıma bastın inan ki ahhhh ahhhh bende ev sahibi olabilecek miyim yaaa kiracı olmak çok zorrrr ev sahibi olmak için de ışık bile yok şimdilikkkk Allah büyük inşallah bir kapı açar bize ve tüm kiracılaraaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…