amin canım ya
senin için biraz zor olacak sakın kendi yorma bişeyler kaldırma
inş Allah gönlünüze göre versin
Yavas yavas yapıyoruz oğlumla bıraz önce görümcem aradı gezmeye gıdıyoruz sende gel dıye dedım benım 25 gunum var ev temızlıyom olsunnnn dedı bende sen mı gelcen temızlıyecen dedım eeee sen temızlıyon ya dedı yanı bana annem ve esımden baska kımseden çare yok
allah yardımcınız olsun semracım soğukta gerçekten çok zor olacak senin için dikkat et artık kendine ve bebişine canım
selam kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
emoşum harbi dayaklıksın sen yaaaaaaaa o görümceye de ne demeli bilmem ben iki yeğenimin doğumunda da iki evi birden temizlemiştim abimler annemle altlı üstlü oturuyorlar da yengemin gözünün içine bakıyorduk yaaa tabi o da azramın doğumunda yanımdaydı herşeyime koştu sağolsun zaten yenge diye değil kardeşim diye görüyorum ben onuuuuu
semram evi buldunuz mu canımmm hayırlısı olsunn dikkat et eşini dinle tamam mııı kolay gelsin şimdidennnnn:1hug:
razişim beyzam nasipim nikolümmmm ve tatil moduna girip burayı unutan diğerleriii öpüldünüz anacımmmŞenizŞeniz
Aysem vallahı ne demelı bılmıyom ama kendını tırnagın varsa basını kası gerısı faso fıso ama bebek doguncada rahat gelıp gıdemezler evıme ben kaslarımı çatıverırım suratım duser çekınırler benden eeeeeee kötü gunumde yanımda olmayan ıyı gunumdede olmasın zatı gorumcem bana bakmaya degıl nete gırmeye gelır telas sardı emel sen dogum yapınca kaldırcan mı bılgısayarı dıye allahdan laptop ve kalkacak baska sey bılmem ben
Aysem vallahı ne demelı bılmıyom ama kendını tırnagın varsa basını kası gerısı faso fıso ama bebek doguncada rahat gelıp gıdemezler evıme ben kaslarımı çatıverırım suratım duser çekınırler benden eeeeeee kötü gunumde yanımda olmayan ıyı gunumdede olmasın zatı gorumcem bana bakmaya degıl nete gırmeye gelır telas sardı emel sen dogum yapınca kaldırcan mı bılgısayarı dıye allahdan laptop ve kalkacak baska sey bılmem ben
ne güzel canım allah muhabbetinizi sevginizi arttırsın ayşem.benimde inşallah senin yengen gibi bi yengem olur.canım ya istanbulda evler ateş pahası 650- 700 civarı allah yardımcımız olsun.eşim bulmuş bir ev beğenmiş pazar günü bakmaya gidecez inşallah bende beğenirim fiyattada anlaşır tutarız inşallah.dikkat ederim ağır kaldırmam sağol bitanem.benim yeğenim nasıl bende sizi öptüm Şeniz
canım ne taraflarda düşünüyorsunuz şimdi evler ucuzladı diyorlar ama ne kadar doğrudur bilemem inş uygun bi yer bulursunuz canım
teşekkür ederim ayşem ne güzel şeyler dilemişsin canım benim inşallah bitanem.allahım herşeyin hayırlısını versin komşununda arkadaşında.emoşum elinden geleni ardına koyma kızz haketmiş oo da aklıma ne geldi laptop diyorsun kaldıracam deyince bari biz kullanalım deyip istemesinler onu sizdennnn
semracım sağol canımmmm inşallah sende benim gibi yengeye değil en yakın arkadaşına sahip olursunnn inan kardeşimden yakın bana zaten kardeşim ankarada evli gelemiyor kiii ha deyince neyse inşallah gönlüne göre bir ev bulursunuz canımmmm:1hug:
emel sen bildiğini yap hayatım öylelerine değer benim görümcem yok
kız ayşe nerelerdesin sen