Umudumuz Umut olsun

amiiinnn canım benim benimde ençok istediğim şeylerden biri allah hepimize nasip eder :Saruboceq::Saruboceq:inşallah.sürünüyoz ordan oraya.bilmiyorum bebişimiz inşallah nasibiyle gelirde şu iş tutar bizde ev sahibi oluruz.:Saruboceq:ablamda senin gibi diyodu ayşem hiç umudu yoktu ama allahım işte bişeyleri vesile edip veriyo.yeterki dua edelim allah bi kapı açar elbet.

canım taşındığımda orada bulcaz artık bir dr. buradaki dr zaten içime sinmemişti zeytinburnunda iyi bir dr bulurum inşallah.:Saruboceq:

inş bulursun canım dr da çok önemli bazıları insanın sinirini bozuyo bazılarıda rahatsızken bile olumlu düşünerek mutlu ediyo onun için çok önemli umarım iyi bir dr bulursun...

haklısın beyzacım baksana benim dr a günde 3 tane ağrı kesici içebilirsin dedi bana kime söylediysem şok oldu o nasıl bi dr dedi.kaç günlük hamile olduğumu bile söyleyemedi.sinirim bozuldu valla.bu hafta içi gidecem bakalım başka dr a bebişim nasılmış kesesi görüncekmi çok heyecanlıyım ben yaaa.

evet canım bazı dr lar malesef öyle halbuki ilacın etkisi ne kadar düşük olursa olsun mutlaka bebeğe zararı oluyordur içilmemesi en doğrusu hatta 3 ay önceden ilaç alımını durdurun diye yazıyor bi çok sitede nasıl dr muş öyle o çakma dr mu acaba kafamçokkarıştı

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi hafta sonu diliyorum.kız beyzam sen hala çalışıyomusun saat 7: 30 a geliyo bu patronda gönderse ne olur sanki neyse kolay gelsin canım öptüm hepiniziŞeniz Şeniz

yokk kızzz bizim standart 6 dedimi kimse beni tutamaz evdeyim ben canım eşimde yokk kardeşiyle buluşmuş dışardalar sıkıldım bende offfffff

haklısın gülüm ne deyimki bendekide şans işte.

bende çalışıyosun sandım beyzam.anam göndermeseydin keşke.inşallah erken gelir kocişinde sıkılmazsın canım

bende çalışıyosun sandım beyzam.anam göndermeseydin keşke.inşallah erken gelir kocişinde sıkılmazsın canım

eşim hafta sonları çalışmıyo erken buluşmuşlar aslında ama biraz gecikicem dedi gelince sorarım hesabını kaydirigubbakcemile

bende gidip bi tv ye bakıyım belki kayda değer bişeyler vardır hadi canım görüşürüz iyi akşamlar

sanada iyi akşamlar canım benim eşimde birazdan gelir belki biz haftalık alıyoruzya kesin eşim patronun para vermesi için keyfini bekliyodur. böyle patronlarada sinir oluyorum ya.gözünü gözlüyoz ya bin dereden su getirtiyo.şu iş olsada kurtulsak.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne işi var bu kadının bu saatte diyorsunuz değil mi
ama oğlumu geçiriyorum şimdi de uyku tutmadı
offf 4 gün kaldı

günaydınnnn nasipp..benimde yarın günüm ama olacağım ateşim düştü vede regl belirtilerim başladı belli yani bunada şükür neyapalımm..

günaydınnnn nasipp..benimde yarın günüm ama olacağım ateşim düştü vede regl belirtilerim başladı belli yani bunada şükür neyapalımm..

günaydın mervecim
kızım hakem gelip seni maçtan atmadığı sürece umut var kafamı bozmaklava:
benim kasıklarımda ağrı var ama ara ara kasılmalar oluyor başka hiç bir belirti yok
ha wc yi unuttum yakında altıma prima bağlayacam:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…