msn deeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
semram damarıma bastın inan ki ahhhh ahhhh bende ev sahibi olabilecek miyim yaaa kiracı olmak çok zorrrr ev sahibi olmak için de ışık bile yok şimdilikkkk Allah büyük inşallah bir kapı açar bize ve tüm kiracılaraaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş tüm isteyenlere Allah nasip eder ev sahibi olmayı
kızzz semraa bize yakına geliyon :)
canımm sen nerdesinkiii iyi kız görüşürüz arada.:):1hug:
Kız semra hala mı bulamadın sen doktor bu arada aslı bana haber vermedı uyuz oldum
haklısın beyzacım baksana benim dr a günde 3 tane ağrı kesici içebilirsin dedi bana kime söylediysem şok oldu o nasıl bi dr dedi.kaç günlük hamile olduğumu bile söyleyemedi.sinirim bozuldu valla.bu hafta içi gidecem bakalım başka dr a bebişim nasılmış kesesi görüncekmi çok heyecanlıyım ben yaaa.
evet canım bazı dr lar malesef öyle halbuki ilacın etkisi ne kadar düşük olursa olsun mutlaka bebeğe zararı oluyordur içilmemesi en doğrusu hatta 3 ay önceden ilaç alımını durdurun diye yazıyor bi çok sitede nasıl dr muş öyle o çakma dr mu acaba kafamçokkarıştı
bende çalışıyosun sandım beyzam.anam göndermeseydin keşke.inşallah erken gelir kocişinde sıkılmazsın canım
günaydınnnn nasipp..benimde yarın günüm ama olacağım ateşim düştü vede regl belirtilerim başladı belli yani bunada şükür neyapalımm..