merve hoşgeldin hayatım
oo bu gece burda çümbüş var hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sende mi burdaasınnn ohh süper valla ..nasip varya bugün işten çıktım asansörde deli gibi gözlerime bakıyorumkaydirigubbakcemile3 kız parlayan bişi göremedimmsırnaşık şey
nasipcim kocişimde yanımdakaydirigubbakcemile2 beni bekliyor kaydirigubbakcemile3 eve gitcez sonra çalışcez
merve kız allah seni gözlerine baktın demek inşallah canım hamişsinizdir nasiple bu ayın açılışını siz yapınhihoyyyt
emelde beni hamiş görüyor rüyasında hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
ya bennn kimsenin benim hakkımda ümidi yok mu(
dur kız senin daha yeni bitmedi mi yumurtalama gününden sonra senin içinde umutlarımız var:lepi:
öyle tabi kız belirti falan dinlemez bu iş ama nasip genede umutlanmak ümitle beklemek hayal kurmak çok güzel bişi buay olmadı başka aylar var allah uzun ömür sağlık versin..elbet hepimiz alcaz kollarımızıa minik yavrularımızı içimize çekcez miss kokusunu..öpcez bakmaya doyamıcaz...
canım senin ne zaman yakın mı beyzacım sende takvim yapsana canım
mervecim ne güzel dedin inşallah allahım tez zamanda bu duyguyu taddırsın mis gibi koklayalım bebişlerimizi
nasipcim listeyi günceller misin canım
inşallah mervecim allah en kısa zamanda hepimize birer tane melek verir:Saruboceq::Saruboceq:
aaaa süper ozaman beyza o günü ve ertesi günü kaçırmamışındır umuyorumm..
o günü kaçırmadım da ertesi gün kaçtıı eşimin maçı vardı arkadaşlarıyla ufff sinir oldum zatenn ama 72 saat yaşıyorlarmış ya içerde tutar inş
canım senin ne zaman yakın mı beyzacım sende takvim yapsana canım
mervecim ne güzel dedin inşallah allahım tez zamanda bu duyguyu taddırsın mis gibi koklayalım bebişlerimizi
nasipcim listeyi günceller misin canım
inşallah canımm benim ya 72 saat olunca bizimki tutmuyorgeçen ayda ondan kaçırdım galiba çünkü 3 gün aram vardı 48 saat en sağlamı hatta ben buay 24 saati denedim bakalım:))
hadi yaaaaaaakaçırdım mı acaba??
offfff hemen ertesi günü tahlili icad etseler ne güzel olur ya