aslıııııııııııı bana yarın mesaj at dr.den çıkınca tamam mı
dogurunca kocam verecek sıze haber kaydirigubbakcemile3
slm kızlar afiyet olsun nasip inş. hamişsin canım allah kucağımızı boş bırakmasın canlarım fırsatım varken yazim dedim semra sen ne zaman dr. gitmeyi düşünüyosun canım raziş nasılsın kimse yok galiba
bir iki hafta sonra gidiyim diyorum canım ama meraktan okadar durabilirmiyim bilmem sabırsızlanıyorum.ya bide sigarayı bırakamıyorum bebişimi zehirliyorum üzülüyorumda ne yapcam bilmem.:çok üzgünüm:
bende öyle adaşım şimdi bile her ihtimale karşı günde 1 taneye indirdim:)))
haklısınız kızlar dayaklığım.ama bırakamıyorum işte 15 yaşımdan beri kullanıyorum birden bırakılmıyo bende çok bırakmayı istiyorum ama olmuyo.günde 1 paketi aşıyodum yani o derece fena alışkanlık yapmış içmeyince sitresten patlıyorum.bilmiyorum ne olcak allahım yardım eder inşallah tiksinirim.zaten hamilelikte 2. ayda tiksiniyomuşsun tabi herkezde aynısı olmuyomuş ama inşallah bendede öyle olurda bırakırım bebişim vesile olmuş olur.
Bılmıyorum ama sıgara ıçenler yıne kuserler belkı kafeın ve sıgara dırek bebege gıdıyormus bebegın gelısımını engellıyormus dusuk rıskını artırıyormus erken doguma sebeb mıs dusuk kılolu olabılıyorlarmıs
emelim nasipçim sizi habersiz bırakmam merak etmeyin emelcim canım söylemene gerek bile yok doktordan çıktığım gibi hemen yazarım canım aynen senin yaptığın gibi
semra bak bende içiyordum hatta adetim yaklaştığında hemen içememye başlıyordum bende günde 1 paket içiyordum hamişliğim boyunca sadece 1 kez canım çok istedi doktorumu aradım ve eşimden 1 fırt çektim okadar şuan en tehlikeli zaman aslında bebeğin tam oluşma evresi keşke içmesen nekadar içiyorsun günde