günaydın kızlar
merve inşallah yerleşme sancısıdır hayatım
dün güne gittim akraba gününe nler oldu bir bilseniz uçuyorum
hayırlısı olsun inşallah nasipcim ben bu ay senden umutluyum rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah canım
ay ben hayranım böle yüze bakıp anlayanlara banada yaşlı teyze demişti ozaman hamilesin diye şok olmuştummm inşallahh nasipcim allah gönlümüze göre versin hepimizin..
sağol bitanem.allahım o güzel duyguyu sana tekrar yaşatsın canım benim herkeze inşallah sen hamilemilemisin yoksa merve ya içime doğuyo sanki ya nasip ya sen allahım yanılmayım ne oluurr çok istiyorumaminn allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm çok güzel bir duygu hamilelik duygusunu azda olsa yaşadım
GUNAYDIN RAZIYE SENI RUYAMDA GORDUM AMA NASIL KISKANDIM ANLATAMAM SEN DOGUM YAPMISSIN AYNI ODADA YATIYORUZ BEN DOGURMAMISIM TOSUNCUK GIBI BIR OĞLAN ASKI MEMNUN DA VAR YA BIR BEBEK O GIBI SINIR DIYORUM SOZDE HAMILE DEGILDI PROBLEM VARDI UYUZ BENDEN ÖNCE DOGURDU DIYORUM HERHALDE KARSIMA GELSEN YOLACAKTIM SAÇINI BASINI:mymeka:
soyleye soyleye ben hamıle bırakacam senı vallahı
nasıp ıyıyım canım dun vallahı kusura bakma korkuttum senı ve aslıyı ama ne yapayım annem yok izmirde aklıma hemen sen ve aslı geldı esım hastaneyı aradı onlarda demıskı agrı gırınce duş alsın baktı geçmıyo agrı aralıgını saysın 10 dk da bır gırıyorsa hemen gelın demıs