Umudumuz Umut olsun

dün bizim gelinlerden biri hamiş 22 haftalık gelir gelmez (ki olayı bilmiyor takibi) yenge hayrola senin gözlerinin içi parlıyor yoksa hamilemisin dedi bende nerden çıkardın kızım dedim bilmiyorum annemde benim hamileliğimi öyle anlamıştı dedi çünkü hamiş olduğunu 2. ay öğrendi bu gelin yani üstüne gördü
sonra konu açıldı anlattım bana daha yumoşları söylemeden yenge ikizlere hazırlan dedi bende kız sus deyince eltim evet sana baktığım falda da ikiz bebek görünmedi mi yenge dedi

hihoyyythihoyyythihoyyyt

biliyorum aslında umutlanmamak lazım ama eve gelince gözlerime baktım gerçekten normalden dahaçok parlıyordubenneyaptımki

hayırlısı olsun inşallah nasipcim ben bu ay senden umutluyum rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah canım

ay ben hayranım böle yüze bakıp anlayanlara banada yaşlı teyze demişti ozaman hamilesin diye şok olmuştummm inşallahh nasipcim allah gönlümüze göre versin hepimizin..

hayırlısı olsun inşallah nasipcim ben bu ay senden umutluyum rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah canım

inşallah raziyecim
kızlar dün karnımın alt kısmında çok tuhaf bir ağrı vardı şişkinlik ne bileyim belkide regl
belirtisidir 7 gün kaldı ama birfark var reglden önce kahverengi akıntım olurdu o yok

ay ben hayranım böle yüze bakıp anlayanlara banada yaşlı teyze demişti ozaman hamilesin diye şok olmuştummm inşallahh nasipcim allah gönlümüze göre versin hepimizin..

inşallah kader arkadaşım inşallah ikimiz yine aynı ay müjde veririz

merve
topikte biri vardı hatırlamıyorum kimde o sen bu ay hamişsin deyip o ay gerçekten hamiş olanı bilen

aminn allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm çok güzel bir duygu hamilelik duygusunu azda olsa yaşadım
sağol bitanem.allahım o güzel duyguyu sana tekrar yaşatsın canım benim herkeze inşallah sen hamilemilemisin yoksa merve ya içime doğuyo sanki ya nasip ya sen allahım yanılmayım ne oluurr çok istiyorum

GUNAYDIN RAZIYE SENI RUYAMDA GORDUM AMA NASIL KISKANDIM ANLATAMAM SEN DOGUM YAPMISSIN AYNI ODADA YATIYORUZ BEN DOGURMAMISIM TOSUNCUK GIBI BIR OĞLAN ASKI MEMNUN DA VAR YA BIR BEBEK O GIBI SINIR DIYORUM SOZDE HAMILE DEGILDI PROBLEM VARDI UYUZ BENDEN ÖNCE DOGURDU DIYORUM HERHALDE KARSIMA GELSEN YOLACAKTIM SAÇINI BASINI:mymeka:

GUNAYDIN RAZIYE SENI RUYAMDA GORDUM AMA NASIL KISKANDIM ANLATAMAM SEN DOGUM YAPMISSIN AYNI ODADA YATIYORUZ BEN DOGURMAMISIM TOSUNCUK GIBI BIR OĞLAN ASKI MEMNUN DA VAR YA BIR BEBEK O GIBI SINIR DIYORUM SOZDE HAMILE DEGILDI PROBLEM VARDI UYUZ BENDEN ÖNCE DOGURDU DIYORUM HERHALDE KARSIMA GELSEN YOLACAKTIM SAÇINI BASINI:mymeka:

emel sen bırak rüyanıda nasılsın dünden beri çatladım valla merakkımdan

QUOTE=emelyucel;5395677]GUNAYDIN RAZIYE SENI RUYAMDA GORDUM AMA NASIL KISKANDIM ANLATAMAM SEN DOGUM YAPMISSIN AYNI ODADA YATIYORUZ BEN DOGURMAMISIM TOSUNCUK GIBI BIR OĞLAN ASKI MEMNUN DA VAR YA BIR BEBEK O GIBI SINIR DIYORUM SOZDE HAMILE DEGILDI PROBLEM VARDI UYUZ BENDEN ÖNCE DOGURDU DIYORUM HERHALDE KARSIMA GELSEN YOLACAKTIM SAÇINI BASINI:mymeka:[/QUOTE]

hayrolsun emelcim ay güldürdün:roflol: beni kız ay inşallah canım hayır olsun inşallah sen geçen defada görmüştün beni hamile :CüvCüv:eek:larak ama böyle giderse hamiş yapacaksın beni:roflol::roflol:ayy ne güzel olur ama:CüvCüv::CüvCüv:a.s.hihoyyyt

nasıp ıyıyım canım dun vallahı kusura bakma korkuttum senı ve aslıyı ama ne yapayım annem yok izmirde aklıma hemen sen ve aslı geldı esım hastaneyı aradı onlarda demıskı agrı gırınce duş alsın baktı geçmıyo agrı aralıgını saysın 10 dk da bır gırıyorsa hemen gelın demıs

ayyyyy raziş Allah ısteyen herkese versın canım ya vallahı 26 gun geçmek bılmıyo dusunsene pamuk gıbı bırsey burdan vıdeo gonderebılsem sana ne gonderecektım tuh

nasıp ıyıyım canım dun vallahı kusura bakma korkuttum senı ve aslıyı ama ne yapayım annem yok izmirde aklıma hemen sen ve aslı geldı esım hastaneyı aradı onlarda demıskı agrı gırınce duş alsın baktı geçmıyo agrı aralıgını saysın 10 dk da bır gırıyorsa hemen gelın demıs

valla aynı şehirdeolsaydık valla atlar gelirdim emelcim ama bak sana ne dedim 10 dk konusundaa.s

X