Umudumuz Umut olsun

denetçiler geldi kıslar toplantıya girecez şimdi canlarım mervişim üzülme sancı aynı sancı oluyo genelde canım beyza raziş aslım sizlerede günaydın

Günaydın kızlar amma çok olay olmuş kaçırmışım dün hepsini gün akşam 8kadar işteydim bugünde feci yorgunum anlatamam yani resimler silinmiş ben göremedim
nasipçim küs değilim senle tatlım sadece siteye çok giremiyorum son haftalarım ya işler acayip sıkışık oluyor arada yazıp kaçıyorum anca

mervecim üşüttünmü acaba neden karnın ağrıyorki inşallah bebişten ağrıyordur canım:emir_bebek:
bilmiyorum ki razişim ya kart yicem herhalde neyse canım üzülmem hakkımda neyse hayırlısı o olsun zaten illa olsun diye dua etmemeyi öğrendim allahım hakkımda hayırlı ise sağlıkla gelecekse allahım sen nasip et diyorum :Saruboceq:
Günaydın kızlar amma çok olay olmuş kaçırmışım dün hepsini gün akşam 8kadar işteydim bugünde feci yorgunum anlatamam yani resimler silinmiş ben göremedim
nasipçim küs değilim senle tatlım sadece siteye çok giremiyorum son haftalarım ya işler acayip sıkışık oluyor arada yazıp kaçıyorum anca

canımm yaa izne çık artık ne zor ya üzüldüm aslıcım 3 haftan kalmış gerçi allah yardımcın olsun

daha gelmediler denetçiler genel müdürün odasındalar canlarım fırsatım varken 2 kelime yazim dedim kızlar kocama tahinle harnıp pekmezini karıştırıp yediriyorum kahvaltıda çok etkisi var harnıp pekmezi spermleri güçlendiriyomuş 10 günden beri yediriyorum canlarım sizde deneyin tadı da güzel bende yiyorum

daha gelmediler denetçiler genel müdürün odasındalar canlarım fırsatım varken 2 kelime yazim dedim kızlar kocama tahinle harnıp pekmezini karıştırıp yediriyorum kahvaltıda çok etkisi var harnıp pekmezi spermleri güçlendiriyomuş 10 günden beri yediriyorum canlarım sizde deneyin tadı da güzel bende yiyorum

buay bende her sabah 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi yedirdim bide kkda okumuştum domates çorbasıda içirdim hemen hemen hergün bakalım:CüvCüv:

mervecim 3 hafta değil 1 haftam var şubat sonunda çıkmam gerek doktor erken verecek iznimi

kızlar yapmayın böyle...semracım kimse burda alay etmez canım birbiriyle...hamişşlik alınganlığı var hepimizde...hadi unutun olanları...burası güzelliklerin paylaşıldığı bi topik...yarın güzel güzel sohbet edelim yine tamam mı canlarım...

tamam canım zaten kinci bi insan değilim unuturum ama dün gerçekten çok alındım üzüldüm çok üzerime gelindi hissinde oturup ağladım. sanırım onlara değer verdiğim için bukadar üzüldüm.ama eğerki bu durumu ben yanlış anladıysam ben suçum olduğu zaman 5 yaşındaki çocuktan dahi özür dilerim gurur yapmam onlardanda dilerim.tabi eğer yanlış anlamışsam.şükür bugün moralimi toparladım dün inanamadım kendime gece boyu ağladım.neyse kapatayım artık bu konuyu geçmişte kaldı artık.ben kimseye küs değilim.

mervecim 3 hafta değil 1 haftam var şubat sonunda çıkmam gerek doktor erken verecek iznimi
aa ozaman süper evden yazışırız bolcanahihoyyyt
mervecim ara ara gidip geliyomu ağrın bende adet olcam sanmıştım ama olmadım canım

ya canım sabah vardı şuan yok mesela pekte anlaşılmıo gerçekten ağrılar ilk hamileliğimdede anlamamıştım zaten bende..sen pazartesi gidiyorsun dimi doktora bakalım başka doktor ne dicek bebişin napıyor acaba kocaman olmuştur :ecrin_bebek:

ya sen ya nesip ikinizden biri bu ay hamiş olcak gibi geliyo bana hadi hayırlısı canım.dr.a şimdi değilde bir hafta sonra gidiyim diyorum yine göremezsem diye.nekadar küçükmüş bebeğim yaa :ecrin_bebek: 9 ay nasıl geçecek gün bile zor geçiyoo

ya sen ya nesip ikinizden biri bu ay hamiş olcak gibi geliyo bana hadi hayırlısı canım.dr.a şimdi değilde bir hafta sonra gidiyim diyorum yine göremezsem diye.nekadar küçükmüş bebeğim yaa :ecrin_bebek: 9 ay nasıl geçecek gün bile zor geçiyoo

ikimizde aynı zamanda bigün arayla kaybettik bebeklerimizi inşallah ikimizden yeniden sağlıklı bebeklerimize kavusuruz.

sen folikasit falan içiyorsun dimi bu hafta gitmende yarar var bence ama genede sen bilirsin

ikimizde aynı zamanda bigün arayla kaybettik bebeklerimizi inşallah ikimizden yeniden sağlıklı bebeklerimize kavusuruz.

sen folikasit falan içiyorsun dimi bu hafta gitmende yarar var bence ama genede sen bilirsin

inşallah bu ay sani allahım meleğine kavuşturur canım.bu benim ilk bebişim mervem

günaydın kızlar

merve inşallah yerleşme sancısıdır hayatım
dün güne gittim akraba gününe nler oldu bir bilseniz uçuyorum

X