Umudumuz Umut olsun

beyza bosver kımse semraya kılık kıyafetı ıçın bırsey demedı topıge o resım konunca ben tepkı verdım bız kımseyı kapalı açık dıye yargılamadık bana garıp geldı resım o kadar vallahı şu halımle kımseye laf anlatamam

ne üzülmesi ağladım bile zaten bugünlerde çok duygusalım emelle sana kırıldım zaten başkasına değil.neyse kızlar kusura bakmayın belkide yanlış anladım bilmiyorum.allah bilir.ii akşamlar

bana niye bu kadar kırıldığını anlamadım şuh kelimesini de inan kötü bi anlamda söylemedim istersen türk dil kurumundan bakabilirsin Farsça bir kelimedir neşeli ve serbest anlamında kullanılır sen konuyu farklı yerlere kaydırmışsı inan çok üzüldüm böyle düşünmene

Son düzenleme:
beyza bosver kımse semraya kılık kıyafetı ıçın bırsey demedı topıge o resım konunca ben tepkı verdım bız kımseyı kapalı açık dıye yargılamadık bana garıp geldı resım o kadar vallahı şu halımle kımseye laf anlatamam

yani çok şaşırdım semra nın yazdıklarını okuyunca dediğin gibi ben açıklık ya da kapalılık muabbeti yapmadım yapmam da ama konu oralara kadar geldi buna gerçekten üzüldüm
yine de burda kimsenin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum

ya ben kotu nıyetle oklava sallamadım bu resım ne boyle dedım ay vallahı kımseye bırsey dıyemem ama konuyu başka yere çekmesın bızı suçlu duruma dusurmesın

bosver bozma canım moralını valla benım oğlenden berı agrım gırıyordu bıraz önce çıldırttı agrılar benı duş aldım geçtı benım sıpa erkencı galıba

aman canım kendine dikkat et erken de gelebilir bebiş yanında birileri olsun yanlız bırakmasınlar seni

beyza bosver kımse semraya kılık kıyafetı ıçın bırsey demedı topıge o resım konunca ben tepkı verdım bız kımseyı kapalı açık dıye yargılamadık bana garıp geldı resım o kadar vallahı şu halımle kımseye laf anlatamam[/QU valla laf anlatmada zaten istemiyorum ön yargılı davrandın bana. kazayla adam bile ölüyo ya alttarafı bi resim bunu garipsiycek ne var bende bunu anlamadım doğrusu bu gece beni çok üzdün emel ne deyimki.genede siz üzülmeyin sende beyzada allah herkezin kalbine göre versin.bu arada raziye ve mervemin tepkilerinde art niyet görmedim zaten.

Pınarcım galiba nasipte burada benim bugün 61 . gümüm geçen cuma kan testi negatif çıktı hala adet olmadım biliyosunuz 2 ay adet olmayıpta hamile kalınır mı acaba ben ilaca başlayacağım ya merak ediyorum bide geçen cuma test yapıldı olsaydı olurdu demi

neyse kimse yok sanırım kendinize iyi bakın kızlar kavga etmeyin ben yokken inşallah bi daha geldiğimde hasta olmuş olurum bide sizi anlaşmış görürüm öptüm hepinizi..........

Pınarcım galiba nasipte burada benim bugün 61 . gümüm geçen cuma kan testi negatif çıktı hala adet olmadım biliyosunuz 2 ay adet olmayıpta hamile kalınır mı acaba ben ilaca başlayacağım ya merak ediyorum bide geçen cuma test yapıldı olsaydı olurdu demi

asiş sen inat et daha içme soğan suyunu:eek:klava::eek:klava: yanına gelip her sabah zorla içircem azz kaldıı ama canım ya. adet olmadan hamiş kalman zor ama olur mu olur yani. ya nası dr bu bende de pco vardı ve ilaç verdiğinde sökerdi hep hiç 40 günü geçmedi benim. drunu deiştirsen canım benim ve artık soğan suyuna başlasaaan.

ben fena değilim ama hormonlar sıkı çalışıyor sinirler bazen hat safhada. yarın 5 haftayı dolduruyoruz. içim bi garip:1closedeyes: kızcak yer arıyorum. kızlar sanırım takışmış biraz aaa:eek:klava: canınızı sıkmayın kızlar ya inanın sonradan ne gereksizmiş diyor insan.açık kapalı, hafif meşreep hiiç fark yapmaz hepimiz arkdaşızz. ay ben de fazla açık giyiniom kızlarr :) koyam mı bi foto :p:p bu arada cidden ya kimse kendi fotosunu koymuo arkdaşlarımızın yüzünü bilmiyoruz çok garipp:içelim:

kızlar yapmayın böyle...semracım kimse burda alay etmez canım birbiriyle...hamişşlik alınganlığı var hepimizde...hadi unutun olanları...burası güzelliklerin paylaşıldığı bi topik...yarın güzel güzel sohbet edelim yine tamam mı canlarım...

günaydın kıslar ya ne olur tartışmayın canlarım ben çıktıktan sonra neler olmuş hepsi bu hormonların yüzünden kırmayın birbirinizi canlarım benim denetimim var fırsat buldukça yazmaya çalışacam pınar asiş biz fotoları koyduk herkes bakınca kaldırdık geri sizindde olduğunuz bi gün ben koyarım bakarsınız ok öptm hepinizi byeee emoş geömiş olsun erken doğuracan senin bebiş annesini kucağına kavuşmak istiyo galiba

günaydıınn sinemcimmm.. benim karnımmmmmmmmm ağrıyorrrrrrr yaaaaaaasenağlama kart sancısı gibiiii ya gelmesinn bebiş gelsinn

X