- 20 Mayıs 2008
- 4.016
- 10
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne üzülmesi ağladım bile zaten bugünlerde çok duygusalım emelle sana kırıldım zaten başkasına değil.neyse kızlar kusura bakmayın belkide yanlış anladım bilmiyorum.allah bilir.ii akşamlar
beyza bosver kımse semraya kılık kıyafetı ıçın bırsey demedı topıge o resım konunca ben tepkı verdım bız kımseyı kapalı açık dıye yargılamadık bana garıp geldı resım o kadar vallahı şu halımle kımseye laf anlatamam
klava:klava:klava:Semra o nasıl bir poz öyle anlamadım kusura bakma
beyza bosver kımse semraya kılık kıyafetı ıçın bırsey demedı topıge o resım konunca ben tepkı verdım bız kımseyı kapalı açık dıye yargılamadık bana garıp geldı resım o kadar vallahı şu halımle kımseye laf anlatamam[/QU valla laf anlatmada zaten istemiyorum ön yargılı davrandın bana. kazayla adam bile ölüyo ya alttarafı bi resim bunu garipsiycek ne var bende bunu anlamadım doğrusu bu gece beni çok üzdün emel ne deyimki.genede siz üzülmeyin sende beyzada allah herkezin kalbine göre versin.bu arada raziye ve mervemin tepkilerinde art niyet görmedim zaten.
bosver bozma canım moralını valla benım oğlenden berı agrım gırıyordu bıraz önce çıldırttı agrılar benı duş aldım geçtı benım sıpa erkencı galıba
Pınarcım galiba nasipte burada benim bugün 61 . gümüm geçen cuma kan testi negatif çıktı hala adet olmadım biliyosunuz 2 ay adet olmayıpta hamile kalınır mı acaba ben ilaca başlayacağım ya merak ediyorum bide geçen cuma test yapıldı olsaydı olurdu demi