Umudumuz Umut olsun

bende birkere daha söyleyeyim 4 olsun hamiş ya şimdi :)
emelllll hamiş resmini koyyy görelim seni

bu foto yanlışlıkla gitti ama benim zoruma giden bundan çok açık giyinip dışarda gezdiğim zaman bile insanlar böle tepki vermezken birde yanlışlıkla gönderdim dediğim halde benim arkadaşlarım yani sizlerin tepkileri beni gerçekten çok kırdı.neyse canınız sağolsun.

SEMRA BENCE SEN HAMİŞLİKTEN BİRAZ ALINIYORSUN YOKSA KİMSE SANA TEPKİ VERMEDİ..

allaha emanet olun kızlar allah herşeyin en güzelini en hayırlısını sizlere nasip etsin hapiniz anne olursunuz inşallah.hoşçakalın canlarım.

allaha emanet olun kızlar allah herşeyin en güzelini en hayırlısını sizlere nasip etsin hapiniz anne olursunuz inşallah.hoşçakalın canlarım.

sen küstün mü gerçekten yaa
sen varya kesin hamişsin hiç üzülme bebişimin kesesini göremiycem diye belirtiler bebişinin büyüdüğünü gösteriyor :)

kıslar müdürüm yeni gitti nasılsınız görüşmeyeli ben çıkıyorum yarın sbh 9 da denetimim var giremezsem merak etmeyin canlarım ok

sen küstün mü gerçekten yaa
sen varya kesin hamişsin hiç üzülme bebişimin kesesini göremiycem diye belirtiler bebişinin büyüdüğünü gösteriyor :)

ne üzülmesi ağladım bile zaten bugünlerde çok duygusalım emelle sana kırıldım zaten başkasına değil.neyse kızlar kusura bakmayın belkide yanlış anladım bilmiyorum.allah bilir.ii akşamlar

ama şu üstteki yazındanda anlaşılıyoki hala dalga geçiyosun ne deyimki kurban olduğum allahım en iyisini bilir beyzacım

aferimm sanaa olmuş bak bu sefer
fotonuzda bek şuhmuş canımmm :)

aramızda sadece bi fark var o da sen kapalısın ben açık benim için hiç önemi yok insanları kılık kıyafetlerine göre yargılamam ben ama senin için önemi çok sanırım.eskileri okudukça daha iyi anlıyorum alay ettiğini hiç yakıştıramadım sana haddinden fazla değer verince böle oluyo sanırım üzülüp ağlıyosun.allaha havale ettim ne deyim arkadaşlık bukadar çabuk bitebiliyomuş ayrıca bukadar çabuk harcanabiliyomuşsun alay konusu olduk nede ya neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…