Umudumuz Umut olsun

bu arada kızlar ben hala resim işini beceremedim:roflol: ne beceriksizmişim ya

bak canım ben sana tane tane anlatayım

1. cevaplanın yanında yazan gelişmiş cevaplaya tıkla
2. fareyle (mause) sayfanın biraz aşağısına in :)
3. solda eklenti ekleye tıkla
4. açılan yeni sayfada gözat a tıkla
5. masaüstünden seçtiğin resmi sağda olan yükleye bas

bu kadarrcık :)
umarım açıklayıcı olmuşumdurr

resmi yükle dedikten sonra eklenmiş resimler diye bir yazı çıkıyormu altında acaba
bide ordaki pencereyi kapattıktan sonra cevaplaya basıyor musun? :)

resmi yükle dedikten sonra eklenmiş resimler diye bir yazı çıkıyormu altında acaba

beyza cnm zayıf narin çok cicisin canmm...ne ii oldu şimdi yazışırken yüzleriniz gelio gözümün önüne:sm_cool:

kız nasıl şeker kızlarsınız boyle sız bu arada hamıle merve pek guzelmıssın sekerım sende bebek yesıl gozlu olacak desene

bırakın alayı kızlar ya iki saat uğraştım sonunda oldu oda yanlşı foto oldu aşk olsun valla

oldu kız yanlız yanlış resim gitti tüh olmuyo diye deniyodum kaydirigubbakcemile3

canımm burdan resmini silmek ya da değiştirmek istersen de resmin olduğu yazı kısmına gel altta edit var oraya tıkla ondan sonra tekrar edite tıkla resmi yapıştırdığın yer çıkacak orda resmi sil var ordan silip istersen değiştirebilirsin canım :)

güzel çıkmışsın beyzacım üzülme hayatım sadece biraz doğal bir poz vermişsinsırnaşık şey:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…