Umudumuz Umut olsun

iyiyiz hayatım...inşallah senin bebişin de iyidir içinde canım...en kısa zamanda keseni görürsün sen de...kaç haftalıksın sen şimdi...6 haftalıkken kesin görünür canım...

mervem bu sorunun cevabını bende bilmiyorum canım doktor adet günüme göre hesaplamıyoki kan testine göre geçen hafta 1 haftalık yok dedi ne bilim valla iki hafta sonra gideyim dedim belki keseyi görürümdiye .başka doktora gidecem gülüm bu galiba bişi anlamıyo ya acayip canım sıkılıyo.

semracım sen pzts. git dr. kesenin görünmesi lazım canım o zaman tahminim geç döllenme olmadıysa tabii

becermişin tabii güzel adaşımm beniiimmmmmm seni kime benzetiyorum ben sölim lost dizisini izliyorsan zaten hemen anlarsın..dur kızın resmini koyayım burayada gerçi burda kız pek bir perişan halde ama izlerken hep sen geliyorsun aklıma

Eklentiler

• $lost_charlotte01.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 28
semra bende görmedim seni cnm..
adaşım sanırım kızıl saçlarından ve göz renginden dolayı sana benzetiyorum:)) yoksa sen daha güzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…