- 30 Ekim 2008
- 7.934
- 0
- 42
merve nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyo
kızlar ne çok şey olmuş...batu gelmiş hoşgelmiş...maşallah topiğimizin ilk bebişine...
emeli doğurtmuşsunuz :)))) resimler eklenmiş silinmiş...sabahın beşinde çalışılmış...tuvalette sabahlanmış :))))
anca okudum yarım saattir...biz iyiyiz teyzeleri...biraz midem yanıyo bu ara başka bi sorun yok...bide hareketşerini hissetsem daha iyi olcam..şimdi meraktan ölüyom acaba iyimi nasıl diye...
rabbim bu ay bütün bekleyenlerin yüzüne baksın inşallah...göbüşleriniz bebişlerle dolsun...
az kaldı adaşım sende kocaman tekmelerini hissetcen bebeğinin inşallahh canımmm.. nezaman kontrolün cnm bak 14 haftaya geldin ne çabuk geçtii adaşım
mervecim sen ve bebişiniz iyisinizdir inşallah canım
inşallah allah o günleri de göstersin...valla geçiyo haftalar...bi daha mart başı gidicez...rabbim sana da yaşatsın adaşım...hep dua ediyorum inan...
allah razı olsun adaşım seni bebişini melekler korusunn:Saruboceq: 5gün kaldı mervecimm ya bende heyecanla bekliyorum ama bişi diyim mi ne regl belirtisi nede hamilelik belirtisi var aaa dur aklıma geldi eylülde hamile kaldığım zaman neler yazmışım onları okuyayım bakayımkaydirigubbakcemile3 belirti yakalıcam mı
yok cnm ama ötekide kalabilirdi cnm sen bilirsin ben öle hatırlıorum diye değiştirmeseydin:1hug: