Umudumuz Umut olsun

kıslar nereye kayboldunuz demek emoş sen beni kokoş sanıyodun hı kırmızı ruj konusunda haklısın canım

ay inş. mervem çalışmalarımız çektiklerimiz boşa gitmez umarım canım dua edin hamiş kıslar hamişlerin duaları kabul olurmuş allah mart ayında hepimizin hamiş olmasını nasip etsin hayırlısıyla canlarım evet merve uykum var canım yaaa daha 3 saat var işten çıkmama

az kaldı adaşım sende kocaman tekmelerini hissetcen bebeğinin inşallahh canımmm.. nezaman kontrolün cnm bak 14 haftaya geldin ne çabuk geçtii adaşım

yaaa hatta 4te de ancak ayıktık kocam 12 de ancak uyanmış ben 6.30 da kalkıp işe gelmek zorundaydım yaaaaaa amin allah emeklerimizi boşa çıkarmasın karnımın içi kıpır kıpır yaaa seğirip duruyo kıslar neden acaba spermle yumurta buluştu mu yoksa savaş mı var içerde benim yumurta içeri almıyo spermde girmeye çalışıyo kesin:mymeka::uhm::CüvCüv:

az kaldı adaşım sende kocaman tekmelerini hissetcen bebeğinin inşallahh canımmm.. nezaman kontrolün cnm bak 14 haftaya geldin ne çabuk geçtii adaşım

inşallah allah o günleri de göstersin...valla geçiyo haftalar...bi daha mart başı gidicez...rabbim sana da yaşatsın adaşım...hep dua ediyorum inan...

inşallah allah o günleri de göstersin...valla geçiyo haftalar...bi daha mart başı gidicez...rabbim sana da yaşatsın adaşım...hep dua ediyorum inan...

allah razı olsun adaşım seni bebişini melekler korusunn:Saruboceq: 5gün kaldı mervecimm ya bende heyecanla bekliyorum ama bişi diyim mi ne regl belirtisi nede hamilelik belirtisi var aaa dur aklıma geldi eylülde hamile kaldığım zaman neler yazmışım onları okuyayım bakayımkaydirigubbakcemile3 belirti yakalıcam mı

canım biliyosun bende hiç belirti yoktu...yani günüm geçmese hayatta anlamazdım...zaten kendimi hiç dinlemedim...hiç belirti falan aramadım...ama rabbim gönderdi meleğimi...hepinize teker teker gönderecek meleklerinizi...inanmak herşeyin başı...inanın....

sinemcim maşallah saçlarına....ne güzel uzun ve düz...kızın olursa sana benzesin inşallah...

mervişim aşlında biraz dalgalı o zaman fönlü saçım canım inş. allah herkese nasip etsin evlat duygusunu

sinemcim canım baktım çok tatlısın saçların çok güzel ya sağol canım beni kırmadığın için

26 eylül reglimi beklediğim zamanın 2gün öncesi bunu demişim..""yok kız hiçbişi karın ağrım var kart yedi yicek gibi okadar onun dışında hiçbişi yok"" çok net hatırlıyorum karnıma acayip sancılar giriyordu..

adaşım sende demişin ki merve hadi buay sen hamilesin arkandanda ben gelcem demiişin kız şimdi benn sana diyeyimmm arkandann ben gelcemm:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…