Umudumuz Umut olsun

kızlar hepiniz çok güzelsininz allah mutluluğunuzu bozmasın canlarım ben nasıl koyacam bilmiyorum bide benimde hemen kaldırmam lazım benim koca da keser beni

ya kıslar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun siz yazın nasıl ekleneceğini ben eklerim bide nasıl geri silecem ok byeee

kızlaarr ne kıskanç kocişleriniz varmış bee ama demekki sizleri çooook seviyorlar kimseyle paylaşmak istemiyorlar ondan heralde :)

ya kıslar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun siz yazın nasıl ekleneceğini ben eklerim bide nasıl geri silecem ok byeee

canım ben normal sayfadaki cevaplanın altında bulamadım ama alıntı yapınca çıkıyor aşağı doğru in solda eklenti ekle yazıyo sen resmini ordan koy ondan sonra biz bakalım sonra da edit ten silersin canım öyle olur diye düşünüyorum

valla benim kociş bilgisayarın başına hiç geçmez o yüzden görmezde görsede sizinle paylaştığım için bişi demez.kıskançlığa gelince kıskançtır ama yerine göredir.çok kıskanç olmasıda kötü olurya.sinemci sanada afiyet olsun canım

nasipim maşallah ne güzelsin sen öyle gelinliğine bayıldım çok güzelmiş eminim kızında senin gibi güzel olacak canım

pes etmek yokkkkk:eek:klava::eek:klava:
sen yenisin tabi burada umutsuzluk yokkk herkez anne olacak er yada geççççç umut hep var herşeye rağmen var canımmm yoksa yersin oklavayııııııı anlaştık dimiiiii bu ay olmadı bir dahaki ay olmadı sonraki ta kiii çift çizgiyi görene hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alana kadarrrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

saol bitanem haklısın sayfada yeniyim 1.5yıl uzun bi zaman diil daha uzunlarıda var dimi kızlar bekliicem sabredicem mecburum buna meleğimin sabırlı bi anneye ihtiyacı var dimi sabırlı anlayışlı ve özverili

valla benim kociş bilgisayarın başına hiç geçmez o yüzden görmezde görsede sizinle paylaştığım için bişi demez.kıskançlığa gelince kıskançtır ama yerine göredir.çok kıskanç olmasıda kötü olurya.sinemci sanada afiyet olsun canım

semraaaaa hani sen nerdesin seni de göreliimmm.

X