Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinize iyi akşamlar...yarın güzel bi günde görüşmek dileğiyle...hepinizi ööööptttttüüüüüümmm.....
kız varya beni hatırlamasaydın yanmıştın:roflol::roflol:nasip merhaba cnm nasılsın?
kızlar merhaba çok mutsuzum ya bana yardım edin 5 eylülde düşük başladı ve kürtaj oldum ya ama o gün bu gündür kendimi toplayamadım içim bomboş.....
kızlar merhaba çok mutsuzum ya bana yardım edin 5 eylülde düşük başladı ve kürtaj oldum ya ama o gün bu gündür kendimi toplayamadım içim bomboş.....
kız unutur muyum ben seni? hepiniz canımsınız benim yaakız varya beni hatırlamasaydın yanmıştın:roflol::roflol:
badegülcüm hayatım hayat devam ediyor seni çok iyi anlayabiliyorum ama geçer eğer ben atlattıysam eminim ki sende atlatacaksın
kendini toparla ve yeniden çalışmalara başla canım allah büyük eminim ki en kısa zamanda hamiş kalacaksın:teselli:
canım gerçekten zor bi durum allah yardımcın olsun. acını hafifletecek bir şey olsaydı elimden geleni yapardım ama yok..
kız unutur muyum ben seni? hepiniz canımsınız benim yaa
naber pınarcım
nasipçim 28 ocak 1985 canim benim unutmuşum kusura bakma
ya neşe nerdesin kart gördünmü görmedinmi çatladim meraktan